Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Άμιλλα Τρίπολης-Ακάδημος 54-63

AMILLA_AKADIMOS_01


Οδυνηρή" από κάθε άποψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ήττα της Άμιλλας Τρίπολης στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο, απέναντι στην ομάδα του Ακάδημου με 54-63. Κι αυτό γιατί πλέον η Άμιλλα Τρίπολης δύσκολη θα μπορέσει να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα, ενώ παράλληλα υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να μείνει ακόμη και εκτός τετράδας. Η Αρκαδική ομάδα παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν χωρίς τα βασικά όπλα της ομάδας Μάικ Καρνέζη, Σωτήρη Κούρο και Βασίλη Κυριακόπουλο, είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά οι «φιλοξενούμενοι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και τις λύσεις στην επίθεση να ανατρέψουν την κατάσταση και να προηγηθούν με +4 πόντους (53-57) στα 01’20 πριν το φινάλε. Η έλλειψη ψυχραιμίας στη στα τελευταία δευτερόλεπτα όχι μόνο ανέτρεψε την κατάσταση, αλλά επιπλέον η ομάδα του Ακάδημου ευτύχησε να κερδίσει και με μία διαφορά εννέα πόντους στο φινάλε (54-63), μπαίνοντας για τα καλά στο «κόλπο» της πρόκρισης στα play-off.




Ντέρμπι στο ξεκίνημα…

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να πορεύονται κοντά στο σκορ δείχνοντας διάθεση να κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά παράλληλα δεν έλειψε και η νευρικότητα που μεταφράστηκε με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες κυρίως όσον αφορά τις επιλογές στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι από τη μία φάνηκαν άστοχοι και χωρίς ουσία επιθετικά, ενώ οι «γηπεδούχοι» έδειχναν επηρεασμένοι ως ένα βαθμό από την απουσία των τριών βασικότερων επιθετικών «όπλων» της ομάδας (Καρνέζης, Κούρος, Κυριακόπουλος). Έτσι παρά το μικρό προβάδισμα της Άμιλλα στην αρχή (6-0) ο Ακάδημος αντέδρασε στη συνέχεια (10-8 στα 02’52) για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με 16-14.



Σταθερό προβάδισμα στη συνέχεια…

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε θετικά για την Άμιλλα που βρήκε ρυθμό και κατάφερε να πετύχει συνεχόμενους πόντους που της έδωσαν το προβάδισμα με 22-14 στα 07’25 πριν το ημίχρονο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια με τα λάθη να συνεχίζονται και από τις δύο πλευρές. Το ματς για τέσσερα λεπτά κόλλησε στο 22-14 με άστοχες επιθέσεις και στα δύο καλάθια, αλλά στη συνέχεια έξι συνεχόμενη πόντοι όταν η κατάληξη τριών διαδοχικών λαθών της Άμιλλας, βάζοντας και πάλι τον Ακάδημο στο παιχνίδι. Ο Κουτσούγερας στη συνέχεια έδωσε κάποιες λύσεις που διατήρησαν το προβάδισμα στην Άμιλλα ως το τέλος του α’ μέρους (29-26). Οι Μεσσήνιοι πάντως στο τελευταίο τετράλεπτο έδειξαν ανεβασμένοι και απειλητικοί απέναντι στους «γηπεδούχους».



Θετικά ξεκίνημα, χωρίς ανάλογη συνέχεια…

Η Άμιλλα Τρίπολης ξεκίνησε αρκετά δυνατά την επανάληψη, προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ομάδα του Ακάδημου και το κατάφερε με κάποιες καλές άμυνες σε άστοχες προσπάθειες και κάποια εύστοχα σουτ που σύντομα έδωσαν διαφορά 11 πόντων στην Αρκαδική ομάδα (41-30 στα 05’43 του γ’ δεκαλέπτου). Το φαινόμενο όμως που θέλει την Άμιλλα να μην μπορεί να διατηρήσει μία διαφορά που εύκολα μπορεί να δημιουργήσει, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά. Μεταμορφωμένοι οι «γηπεδούχοι» προς το χειρότερο στο επόμενο δίλεπτο, με συνεχόμενα λάθη, άστοχες προσπάθειες και κακή άμυνα, έδωσαν τη δυνατότητα στον Ακάδημο με ένα επί μέρους σερί 0-11 να επιστρέψει στο ματς με 41-41 στα 03’33 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Κάπου εκεί οι «γηπεδούχοι» κατάφεραν να αφυπνιστούν διατηρώντας ένα προβάδισμα τριών πόντων στο φινάλε του γ’ δεκαλέπτου (48-45).



Χωρίς καθαρό μυαλό στο φινάλε…

Το ματς στην τελευταίο περίοδο ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Ο Ακάδημος όσο το ματς έφτανε στο τέλος του πίστευε στο θετικό αποτέλεσμα κερδίζοντας και την ψυχολογία με το μέρος του. Ο Κουτίβας κράτησε στο ματς την ομάδα του με κρίσιμα καλάθια στην αρχή της περιόδου και στη συνέχεια οι άστοχες επιλογές των «γηπεδούχων» επέτρεψαν ένα μικρό σερί 0-8 στους Μεσσήνιους που πήραν σημαντικό προβάδισμα αυξάνοντας το εν τέλει με το τέλος της αναμέτρησης (54-63). Σίγουρα η Άμιλλα αν ήταν προσεκτική σε 2-3 φάσεις στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να φτάσει σε μία σημαντική νίκη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14 (Α’), 30-26 (Β’), 48-45 (Γ’), 54-63 (Δ’)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούτρος – Μπαμπάς

ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Νταγιάντης, Πατρινός, Λουκάς, Καλδής 10(1), Αντωνίου 6, Κακουλίδης 6(1), Καρκαβίλας 7, Μουστόγιαννης, Παναγόπουλος 13(1), Κουτσούγερας 8, Χρονόπουλος 4.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στακιάς 3, Αθανασόπουλος, Αλευράς, Σκοπέτος 8, Μαγιουλιανίτης, Μάλαμας 19(1), Αλοίμονος 6, Κουτίβας 15, Γεωργανάς 12.

 
πηγή:contraepithesi.gr

Γιάννης Νίκου : Την θέλαμε την άνοδο!



Ο επί σειρά ετών διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Τρίπολης Γιάννης Νίκου, μίλησε στη εκπομπή των «προπονητών της εξέδρας» στην Δ.Ρ.Τρίπολης και δήλωσε τα εξής:


Η επιτυχία του συλλόγου μας είναι ότι είμαστε μια φιλική παρέα και έχουμε άψογη συνεργασία.

Υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ μας και οι απόψεις μας συμφωνούν.

Φέτος κάναμε μια πολύ καλή πορεία, και ήμασταν μέσα στους στόχους μας. Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα, που «χτύπησε» όλα τα ντέρμπι φθάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.




Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να τερματίσει πρώτη, που το θέλαμε όλοι μας. Φθάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό.

Εμείς συνεχίζουμε του χρόνου. Θα «χτυπήσουμε» την άνοδο . Θα ανανεώσουμε το ρόστερ μας , κάτι που συμφωνήσαμε με τον γιο μου Γιώργο, που είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης.




Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι εποχές και κάνουμε τον προγραμματισμό μας.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και Καλή Ανάσταση


Παύλος Δερμιτζάκης

Στην κακή επίθεση και την μηδαμινή ενίσχυση στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Παύλος Δερμιτζάκης, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μακεδόνας τεχνικός σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα δεν λειτούργησε στο δεύτερο γύρο, όπως θα έπρεπε επιθετικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως είναι κρίμα που ο Αστέρας του χρόνου θα αγωνίζεται στην Football League.




Για το ματς: «Ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τις 2 ομάδες, εμείς θέλαμε τη νίκη για μας, για τη διοίκηση, τον κόσμο που ήταν μαζί μας όλο το χρόνο και δεν είχε γευτεί νίκες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει, βγάλαμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δώσαμε χώρο, πήρε κατοχή ο Πανιώνιος και προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις».



Για το μέλλον: «Εύχομαι τέτοια εποχή του χρόνου, η ομάδα να πανηγυρίζει την άνοδο, γιατί ο Αστέρας είναι ένα οργανωμένο κλαμπ, υπάρχει μια ήρεμη πόλη που έχει όλες τις προϋποθέσεις να έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Όταν μια ομάδα δεν έχει άγχος, επιδρά θετικά. Θα έλεγα όμως ότι και με τον Άρη και με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά αλλά δε μας βγήκαν τα γκολ. Θα δούμε αν θα είμαι εδώ. Θα κάνουμε μια συνέντευξη Τύπου για όλα».



Για κινήσεις του Ιανουαρίου και τι δεν βγήκε: «Ό,τι μπορέσαμε κάναμε τον Ιανουάριο. Ήρθα την τελευταία εβδομάδα και κάναμε κάποιες κινήσεις. Προσπαθήσανε τα παιδιά αλλά δε μας βγήκε. Ο Μήτρογλου πέτυχε περίπου 8 γκολ που ήταν νίκες και βαθμοί. Σε μας δεν έγινε αυτό και αυτό νομίζω ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Δεν πετύχαμε τα γκολ που έπρεπε. Είχαμε από τις καλύτερες άμυνες αλλά τη χειρότερη επίθεση κι αυτό στοίχισε».



Τάκης Λεμονής

«Για μας ήταν ίσως το μοναδικό φέτος ματς που δεν είχαμε άγχος αλλά το άγχος και ο εφησυχασμός χωρίζονται από μια λεπτή γραμμή. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, ήμαστε μια ομάδα που μπήκε απλά για να τελειώσει η σεζόν. Στο ημίχρονο είπα στα παιδιά ότι ο Πανιώνιος έχει ιστορία και αυτό δεν του αρμόζει. Πήραμε αυτό που αξίζαμε σήμερα, όπως πήραμε και αυτό που αξίζαμε στο φετινό πρωτάθλημα.




Κάναμε πολύ καλό δεύτερο γύρο. Έχουμε πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύσουμε και γρήγορα, υπάρχουν δυσκολίες, πρέπει να τις ξεπεράσουμε για να επιβιώσουμε. Ο Αστέρας είναι κρίμα που πέφτει, το λέω ειλικρινά, μια υγιής ομάδα σε όλα τα επίπεδα, εύχομαι γρήγορη ανάκαμψη. Το άγχος είναι πολύ χειρότερο στο θέμα του υποβιβασμού από ότι στον πρωταθλητισμό. Εμένα μου δίνει ζωή το άγχος. Για αυτά που ακούγονται δεν έχω να πω κάτι. Στην Ελλάδα ο καθένας λέει ό,τι θέλει, ό,τι πρόβλημα έχει σπίτι του θέλει να το λύνει στα γήπεδα. δεν Ασχολούμαι».







Η φανέλα με το 13!

Η φανέλα με το 13!


Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια! Έχοντας ολοκληρώσει μια επιτυχημένη σεζόν, ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι, αναχωρεί από την Ξάνθη με προορισμό την πατρίδα του και την προετοιμασία του γάμου του.




Μια απροσεξία όμως έμελλε να κόψει απότομα το νήμα της ζωής του 26χρονου! Η φανέλα με το νούμερο 13 θα μείνει κρεμασμένη στα αποδυτήρια για να θυμίζει το γεμάτο πίστη στον Θεό, χαμογελαστό παιδί που όλοι αγάπησαν! Καλό ταξίδι…



Γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1985, ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι, κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπέντελ Ίνσουρανς, στην οποία αγωνίζεται από το 2000-02. Στην συνέχεια θα μείνει για δύο σεζόν στη Ντέλτα Γιουνάιτεντ πριν εγκαταλείψει την Νιγηρία για να ξεκινήσει το ταξίδι του στο Ισραήλ.



Πρώτος σταθμός η Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία έχει 23 συμμετοχές την περίοδο 2004-05. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει στη Χάποελ Τελ Αβιβ, όπου έχει 10 συμμετοχές και ολοκληρώνει ως κυπελλούχος. Τη σεζόν 2006-07 αποτελεί μέλος της Ράματ Γκαν με την οποία δεν αγωνίζεται. Στη Χάποελ Μπνέι Λοντ, θα έχει την πιο επιτυχημένη του χρονιά στο Ισραήλ με 30 συμμετοχές και δύο γκολ.



Αυτή η σεζόν του ανοίγει την πόρτα της Ευρώπης και το 2008 τον βρίσκει στη Ρουμανία και την Ραπίντ Βουκουρεστίου, με την οποία έχει εννέα συμμετοχές. Επόμενος σταθμός η Άλταχ στην Αυστρία το 2009. Ακολουθεί η Γαλλία και η Μπουλόν, στην οποία έχει 13 συμμετοχές και ένα γκολ.



Η παρουσία του στο γαλλικό πρωτάθλημα τον φέρνει στη SKODA Ξάνθη. Το ξεκίνημα δεν είναι το ιδανικό, όμως η συνέχεια του ανήκει. Φτάνει τις 24 συμμετοχές και βοηθάει την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία. Θα χριστεί και δύο φορές σκόρερ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα.



Η καριέρα του με την εθνική ομάδα της χώρας του θα ξεκινήσει το 2005 στην ομάδα κάτω των 20 με την οποία θα έχει πέντε συμμετοχές. Με την ομάδα των ελπίδων στην οποία μεταπήδα το 2008 θα αγωνιστεί πέντε φόρες και η πρώτη του συμμετοχή με την μεγάλη εθνική, έρχεται στις 29 Μαϊου του 2009, με αντίπαλο την Ιρλανδία.



Στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 παίρνει αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Νιγηρίας έχοντας σκοράρει ένα γκολ στον ημιτελικό με το Βέλγιο.



Και να θες να μην πιστέψεις στα περίεργα παιχνίδια της μοίρας και στους συμβολισμούς των αριθμών, δεν μπορείς να αγνοήσεις το 13! Το αγαπημένο νούμερο του Ολουμπάγιο που τον ακολουθούσε, σε όποιο σύλλογο και αν αγωνίστηκε. Δυστυχώς επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τη φήμη του!

πηγή: nova sports-fm.gr

Αίας Ασπρόπυργου-Παναρκαδικός 0-1. Δυστυχώς, έπεσε!


Το "τρένο" συνεχίζει την νικηφόρα διαδρομή του, περνώντας και από τον Ασπρόπυργο. Κυρίαρχη ήταν η  ομάδα του Αντώνη Μαυρέα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έδειξε ότι η θέση που έχει στην βαθμολογία δεν της αξίζει. Δυστυχώς όμως τα λάθη που έγιναν στην αρχή της σεζόν, πληρώνονται τώρα.



Με το υπέροχο γκολ του αγέρωχου Δημήτρη Τσιόγκα, ο Παναρκαδικός πήρε  μεγάλη νίκη μέσα στον Ασπρόπυργο. Ο αμυντικός παίκτης της ομάδας της Τρίπολης, πήρε την μπάλα από την άμυνα και αφού έκανε κούρσα, πέρασε δύο αμυντικούς και  νίκησε τον Δρόσο, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.



Άλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Σπ. Λαγός στο 10΄και 42΄,  Σωπιάδης στο 25΄, ο Δήμος στο 70΄ και ο Μπακογιαννάκης στο 74΄. Στο 30΄ ο Δήμος σούταρε , η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καρόλι, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Διατητής ο κ. Σχιζάς από την Αττική.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Δρόσος, Φωτίου, Παπαδόπουλος Γ., Πλάκας (80' Μπλιούρας), Χαραλαμπόπουλος, Μωράκης, Καρόλι, Τσουλακίδης, Σπυρίδης, Τριανταφυλλίδης, Κοράκης (31' Παπαδόπουλος Χ.).


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας, Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Μπακογιαννάκης (77' Τζιανής), Λαγός Σ. (75' Μπεντεβής), Σωπιάδης (70' Λαγός Γ.).
 
 
Σημειώσεις:
 
1. Ο πρόεδρος του Αίαντα Ασπροπύργου κ. Σιέττος, είναι από την Γορτυνία. Στο τέλος του αγώνα συνεχάρη τον σκόρερ του Παναρκαδικού Δημήτρη Τσιόγκα, που είναι και πατριώτης του. Μάλιστα του ζήτησε και την φανέλα! , την οποία έδωσε ο παίκτης της ομάδας της Τρίπολης.
 
2. Μεγάλη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναρκαδικού, όταν έφθασε στην Τρίπολη και στο γήπεδο. Μια ομάδα από πιτσιρικάδες τους περίμενε και τους αποθέωσε , ανάβοντας καπνογόνα, φωνάζοντας ρυθμικά και χτυπώντας τύμπανο!
 
3. Μέσα σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο Αντώνης Μαυρέας, αφού η ομάδα του συνεχίζει να είναι αήττητη μετά από 7 αγώνες.
 
4. Η διάθεση για την ομάδα τους είναι φανερή από τους παίκτες του Παναρκαδικού. Δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε ότι έχουν να πληρωθούν αρκετούς μήνες.
 
5. Αφήσαμε τελευταίο τον Νίκο Σχίζα. Ζει μεγάλες στιγμές ο Νικόλας, αφού η μεγάλη του αγάπη, πάει  από το καλό στο καλύτερο.

ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΙΚΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2 - 1 Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΜΙΚΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΜΙΚΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 2 - 1 Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 3-1. Τώρα ξύπνησε;


Ο Αστέραςήταν η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης, κάτι που αποδείχθηκε από τα πρώτα λεπτά, όταν και άνοιξε το σκορ ο Πουλίδο (7').


Το 3-0 έγινε μέσα σε δύο λεπτά (42'-44'), με τον Πουλίδο να πετυχαίνει το δεύτερό του γκολ και τον Λαδάκη να χρίζεται και αυτός σκόρερ.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 87ο λεπτό με τον Γκαλίτσιο.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρεβέζης)

Κίτρινες κάρτες: Γκαλίτσιος, Σάμαρης

Γκολ: 7' Πουλίδο, 42' Πουλίδο, 44' Λαδάκης / 87' Γκαλίτσιος



Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Πουλίδο (46' Κερ), Άλβες, Μπαστία, Λαδάκης (79' Τσαμπούρης), Φράνκου (68' Φορτούνης), Αρσενίεβιτς, Μάρτινς, Ματούσιακ



Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Παναγόπουλος, Κβιρκβέλια, Κοντοές (46' Σάμαρης), Σιόβας, Λάτκα, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος (65' Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μήτρογλου, Σβέρκος (41' Σαλαλί)



Περιγραφή του αγώνα:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, αφού μετά από δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές των Ματούσιακ (3') και Μαρσέλο (4'), που εξουδετέρωσε ο Παναγόπουλος, στο 7ο λεπτό ο Πουλίδο με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0.

Η κυριαρχία του Αστέρα συνεχίστηκε, καθώς έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες, με σημαντικότερες αυτές του Μπαστία, που σούταρε μόλις άουτ στο 15', αλλά και του Ματούσιακ στο 22', με τον Παναγόπουλο να προλαβαίνει στο τετ-α-τετ τον Πολωνό επιθετικό.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Πανιώνιο σημειώθηκε στο 26ο λεπτό, όταν ο Κβιρκβέλια έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά ο Αναστασόπουλος μπλόκαρε το σουτ του Γεωργιανού.

Όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με 1-0, αφού στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο ρυθμός είχε πέσει σημαντικά. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν ήταν σύμφωνοι με αυτό, αφού με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά, έφεραν το σκορ στο 3-0 στο φινάλε του 1ου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 42', ο Μάρτινς εκτέλεσε φάουλ, με το οποίο σημάδεψε το κεφάλι του Πουλίδο, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά τον Παναγόπουλο, γράφοντας το 2-0.

Οι Αρκάδες όμως δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Φράνκου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Λαδάκη, που με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το σκορ σε 3-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του 2ου μέρους σημειώθηκε στο 56ο λεπτό, με τον Κερ να σουτάρει μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να βρεθούν πολύ κοντά στο γκολ. Ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σουτ του Σάμαρη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Κουμορτζί έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στο 75ο λεπτό ο Μάρτινς έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Παναγόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Το τελευταίο δεκάλεπτο άνηκε στους "κυανέρυθρους", καθώς στο 80' ο Κολοβός επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασόπουλου, του στέρησε το γκολ.

Το γκολ της τιμής τελικά ήρθε στο 87ο λεπτό για τον Πανιώνιο, όταν ο Γουνδουλάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά νίκησε τον Αναστασόπουλο για το 3-1.

Βίντεο με  τα γκολ και φάσεις.