Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Γιάννης Κοντογιάννης : Γυρίζω για τον Βασίλη Κούβαλη


Ήδη μετράει τρεις μέρες από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ Τρίπολης ο έμπειρος μέσος Γιάννης Κοντογιάννης. Εκεί θα συναντήσει τον πολύ γνωστό του Κώστα Κοντόπουλο, που μαζί έχουν παίξει πολλές φορές στην ίδια ομάδα.

Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Χατ-τρικ ο Ματούσιακ-Φιλική πεντάρα


Με εκτελεστή τον Ματούσιακ που σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ της φετινής χρονιάς, ο Αστέρας κέρδισε με 5-0 την Μικτή Ευρυτανίας στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε στο Καρπενήσι. Τα άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Αρσενίεβιτς και ο Τσουμάκας (με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι).

Περισσότερα www.arcADIAPORTAL.GR

Ο Ατρόμητος μπορεί, ο Αστέρας όχι;




Δεν χαλάει του Μήτρογλου!

του Χρήστου Οικονόμου από nova sportsfm.
Δεν χαλάει του Μήτρογλου!

Μπορεί οι υπογραφές ανάμεσα στον Κώστα Μήτρογλου και τον Ατρόμητο να μην έπεσαν την Τετάρτη όμως όλα δείχνουν πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν μπορεί να χαλάσει. Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέο ραντεβού στο οποίο θα βρεθεί και ο πατέρας του επιθετικού του Ολυμπιακού. 

Μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος , «βλέπει» την Τεγέα!


Και όμως υπάρχουν ελπίδες για την συμμετοχή της Τεγέας την Δ΄ Εθνική. Μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος που εδρεύει στην Αθήνα, εκδήλωσε ενδιαφέρον για να χρηματοδοτήσει την Τεγέα και να παίξει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος: Γύρισα στην ομάδα, που με ανέδειξε.


Με τον 19χρονο νέο απόκτημα του Παναρκαδικού, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μετά την μεταγραφή του στον Παναρκαδικό. Χθες το απόγευμα είχε συναντηθεί με τον Αντώνη Μαυρέα στο γήπεδο, όπου και έγινε γνωριμία τους.

Damian Cuchmeruk : Το νέο απόκτημα του Παναρκαδικού



Ο Αργεντινός  30χρονος μεσοεπιθετικός , βρίσκεται στην Ελλάδα 8 χρόνια. Την έχει αγαπήσει σαν δεύτερη πατρίδα του. Ο Αριστεροπόδαρος τεχνίτης από χθες το απόγευμα είναι παίκτης του Παναρκαδικού. Εδώ και ενάμιση μήνα προπονείται με την ομάδα του τριφυλλιού και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον Αντώνη Μαυρέα, που ζήτησε την απόκτησή του.