Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Αστέρας Τρίπολης- ίντερ Μπακού 1-1 ( 4-2 πέναλτι)


Η αποστολή της Ίντερ Μπακού βγήκε πρώτη και πάτησε το χορτάρι.


Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, βγήκαν κατά τις 18:30


Ο ι φίλαθλοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους από τις 18:00


Δύο ασθενοφόρα της Ιντερσαλόνικα, ήταν παρόντα από τις 18:00


Λίγοι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, έκαναν αισθητή την παρουσία τους.


Στις 19:11 έκαναν την εμφάνισή τους οι δύο πορτιέρο τους Αστέρα για το καθιερωμένο ζέσταμα.


Στις 19:15 βγήκε η ομάδα της Μπακού για ζέσταμα, με τις επευφημίες των λιγωστών οπαδών τους.


Στις 19:20 βγήκε ο Αστέρας για προθέρμανση, κάτω από τις ζητοκραυγές των φίλων του.




Οι συνθέσεις των ομάδων :


Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Μπαρτολίνι (60’ Κουρμπέλης), Πιπίνης (76’ Γιαλούσης), Ναβάρο, Ουσέρο, Αλβάρες, Φορμίκα (57’ Μπακασέτας), Ράγιος, Περόνε.

Ίντερ Μπακού (Καχαμπέρ Τσχαντάτζε): Λομάγια, Μπάρμετλερ, Αμπντουλάγιε, Λέβιν (70’ Τσχαντάτζε), Ντασντεμίροφ, Ζλατίνοφ, Γκεοργκιέφσκι, Καντελάκι, Χαζίγιεφ (67’ Μαμάντοφ), Αντάμια (60’ Γκένοφ), Τσχαντάτζε.




Διαιτητής : Κριστόφερσεν με βοηθούς τους κ.κ. Σόντερμπυ και όγκους

Τέταρτος διαιτητής :  Κράγκ

 ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε καθαρίσει ο Αστέρας., Ο Ναβάρο άνοιξε το σκορ στο 68’, αλλά ο Σουτζ στο 88’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 85’ ο Μπακασέτας έχασε μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη και την πρόκριση για τους Αρκάδες, καθώς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Λομάια, όμως το σουτ του ήταν τραγικά άστοχο.  
 
Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ίντερ Μπακού με τον Σουτζ να βρίσκεται απέναντι από τον Μπαντή, αλλά να αστοχεί στο 7’, ενώ στο 9’ σε δύο διαδοχικά κόρνερ του Ράγιος, οι Χουανίτο και Μπαρτολίνι είδαν τους αμυντικούς των Αζέρων να αποκρούουν σωτήρια τις κεφαλιές τους πριν περάσουν τη γραμμή. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Ειδικά μετά το 30’ οι Αρκάδες ήταν νευρικοί στο παιχνίδι τους και δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Οι παίκτες της Ίντερ Μπακού γίνονταν επικίνδυνοι όταν έβγαιναν σε αντεπιθέσεις. Όμως ούτε εκείνοι κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Μπαντή και το ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να πιέζει. Στο 49’ ο Ράγιος δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά από τον Λέβιν μετά από σέντρα του Περόνε, ενώ στο 56’ ο Ουσέρο επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Λομάια έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό, ο Μπακασέτας πέρασε στη θέση του Φορμίκα, προκειμένου οι Αρκάδες να πετύχουν ένα γκολ. Ο Σάκης Τσιώλης στο 60’ έκανε και τη δεύτερη αλλαγή του, καθώς ο Μπαρτολίνι αποχώρησε τραυματίας, με τον Κουρμπέλη να παίρνει τη θέση του.
Η πίεση του Αστέρα απέδωσε καρπούς στο 68’, όταν ο Ναβάρο με σουτ μέσα από την περιοχή αμαρκάριστος μετά από κόρνερ του Ράγιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Αρκάδες πανηγύρισαν έξαλλα το τέρμα, ενώ συνέχισαν να πρεσάρουν και είχαν τρία συνεχόμενα κόρνερ. Η ατυχία όμως δεν εγκατέλειψε τους γηπεδούχους, καθώς τραυματίστηκε στο 74’ και ο Πιπίνης και τη θέση του πήρε ο Γιαλούσης, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα. Στο 79’ ο Γιαλούσης δέχτηκε αγκωνιά από τον Τσχαντάντζε, αλλά τελικά ο διαιτητής Κριστόφερσον έδωσε κίτρινη και στους δύο και για λίγα λεπτά υπήρχε εκνευρισμός από τους παίκτες και των δύο ομάδων.
Όμως το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει και στο 88’ ο Σουτζ με κεφαλιά νίκησε τον Μπαντή, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ύστερα από κόρνερ του Γκένοφ. Η άμυνα του Αστέρα αδράνησε και η υπόθεση πρόκριση ξαναγύρισε στο σημείο μηδέν. Ο Ναβάρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σούταρε λίγο πάνω από την εστία της Ίντερ Μπακού και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στα πρώτα λεπτά του έξτρα χρόνου, η Ίντερ έδειχνε να έχει περισσότερες δυνάμεις και έβγαινε με μεγαλύτερη ευκολία στην επίθεση, χωρίς όμως να απειλήσει τον Μπαντή. Ο Αστέρας ισορρόπησε και στο 98’ ο Περόνε έστειλε την μπάλα άουτ από καλή θέση. Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Ράγιος πέρασε άουτ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης, ο Γκένοφ είχε ένα καλό σουτ στο 107’, ενώ ο Λομάια απέκρουσε σωτήρια σουτ του Ράγιος στο επόμενο λεπτό. Στο 117’ κεφαλιά του Περόνε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος πέρασε μόλις άουτ. Το 1-1 δεν άλλαξε και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
Ο Αστέρας εκτέλεσε το πρώτο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Γκεορκιέφσκι αστόχησε επίσης για την Ίντερ Μπακού. Ο Ράγιος ευστόχησε για το 1-0. Τσχαντάντζε και 1-1 για τους Αζέρους. Ο Ουσέρο έκανε το 2-1. Ο Μπαντής απέκρουσε το πέναλτι του Μπάρμετλερ. Ο Χουανίτο ευστόχησε για το 3-1. Ο Γκένοφ μείωσε σε 3-2. Ο Περόνε με πέναλτι αλά Μπανέγκα έκανε το 4-2 και έστειλε τον Αστέρα στον επόμενο γύρο του Europa League! Επόμενος αντίπαλος η Μαρίτιμο.

Περιγραφή onsports



Ο Κώστας Σουρλίγκας στον Παγγορτυνιακό.

Άλλη μια μεταγραφή για την ομάδα των Γορτυνίων. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος μεσο επιθετικός Κώστας Σουρλίγκας , «έκλεισε» στην ομάδα των Γορτύνιων.