Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠ.-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΞΗΡ. 1-3

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ



Για άλλη μια φορά οι πιτσιρικάδες  της Αναγέννησης κέρδισαν τις εντυπώσεις. έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά έχασαν λόγω της απειρίας τους.
Να σημειώσουμε ότι ο Καραματζάνης έχασε πέναλτι.

Σκόρερ: 42' Καλομιτσίνης-12' Ι. Καραμαντζάνης πέναλτι), 62' Τσιώρος (αυτογκόλ), 80' Αθ. Γκιώνης


Διαιτητής: Βεργέτης

Αναγένηση: Τσιώρος, Σκορπίδας (61' Χουντής), Σίδερης Α., Καρώνης, Αργυρίου, Ψαρράς, Κωστούρος, Ζιαραγκάνης, Ράντης (75' Σίδερης Δ.), Καλομιτσίνης, Γιαννόπουλος.


Φορτούνα: Καραματζάνης, Μακρής, Γκιώνης Ι., Χασάπης, Τσιούλος, Κόλλλιας, Μαυρίας (73' Καρκούλης Β.), Κόσσυβας (82' Καρκούλης Ηλ.), Καραμάνος, Γκιώνης Αθ., Χασάπης Ν. (62' Μουτζούρης)



ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-2





Στον τελικό πέρασε η ομάδα του Παναρκαδικού, αφού νίκησε την ΑΕΚ Τρίπολης με 0-2. Δύο γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι Σωπιάδης στο 92΄και Πετρόπουλος με σουτ στο 94΄.


Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι πράσινοι είχαν την πρωτοβουλία και δεν κινδύνεψαν από την ομάδα του Σπύρου Χαρίτου. Το πρώτο μέρος έλιξε 0-0, αφού η πολύ καλή παρουσία του Κοντόπουλου και η σταθερότητα του Παπαδόπουλου, που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις, δεν άφησαν τους επιθετικούς του Παναρκαδικού να «καθαρίσουν» το παιχνίδι.

Ο Αντώνης Μαυρέας από νωρίς έριξε στην μάχη τον Σωπιάδη βγάζοντας τον Τσιόγκα, για να κάνει ποιο επιθετική την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ Τρίπολης μπήκε με μια αλλαγή, προσπαθώντας ο Χαρίτος να βοηθήσει την μεσαία γραμμή. Βγήκε ο Αρίφι και την θέση του πήρε ο Ρούμπης. Ο εν λόγω παίκτης δεν «έβγαλε» το παιχνίδι, αφού δέχθηκε δύο κίτρινες από τον κ. Γιαννόπουλο και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 77΄. Η καθυστέρηση να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, ανάγκασε τον ρέφερι να διακόψει το παιχνίδι, για 10 περίπου λεπτά.

Ο Παναρκαδικός πίεσε περισσότερο την ΑΕΚ Τρίπολης και ευτύχησε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Έτσι η ομάδα του τριφυλλιού πέτυχε μετά από καιρό νίκη και ήταν η πρώτη με τον Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο της.

Διαιτητής ο κ. Γιαννόπουλος με βοηθούς τους κ. κ. Αναστόπουλο και Ζήση. Να σταθούμε και στην «σφυρίχτρα» του κ. Γιαννόπουλου και να τονίσουμε ότι ήταν δίκαιη και σωστή στις αποφάσεις της. Είχε και την ανάλογη βοήθεια από τους βοηθούς.




ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΧΑΡΙΤΟΣ): Παπαδόπουλος, Κεζάς, Γεννιτσαριώτης, Κοντόπουλος, Χοριδάς, Κοκκινάκος, Τερζής, Αναστασόπουλος (63΄Παινέσης), Αρίφι (46΄Ρούμπης), Γιαννούλης (51΄Κόντος), Σαλαπάτας

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΜΑΥΡΕΑΣ): Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας (27΄Σωπιάδης), Μπούτας, Καλογιαννίδης, Κωστάκης, Κοσκολός (66΄Μέλλος), Δήμος, Πετρόπουλος, Τζιανής, Σπ. Λαγός, Κουλόπουλος ( 56΄Μπακογιαννάκης)



1. Σύσσωμη ήταν η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης στο γήπεδο.

2. Στο γήπεδο εμφανίστηκε και ο Γιώργος Μποροβήλος, που είχε θερμό χαιρετισμό με τον Αντώνη Μαυρέα. Επίσης τα "είπε" και με την διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης.



3. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία λίγων φίλων-πιτσιρικάδων του Παναρκαδικού.




4. Πολλοί παράγοντες και παίκτες άλλων ομάδων, παρακολούθησαν το παιχνίδι.

5. Εμφανώς δυσαρεστημένοι ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ Τρίπολης, από τον τρόπο της αποβολής του Ρούμπη.

6. Δεν μπορούσε να απουσιάζει από το παιχνίδι ,προπονητής των μικρών του Αστέρα Τρίπολης Κώστας Σαλαπάτας. Βλέπετε ο γιος του Φίλιππος, έπαιζε σέντερ φορ στην ΑΕΚ Τρίπολης.

7. Και βέβαια τα σούσουρα στην εξέδρα έδιναν και έπαιρναν….




8. Μετά από καιρό ξαναεμφανίστηκε ο Ανδρέας Κόντος στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Ο πιτσιρικάς της κιτρινόμαυρης ομάδας , έχει σχολείο και δεν προλαβαίνει .

9. Με πολύ καλά λόγια εκφράστηκαν αρκετοί, που είδαν την καλή απόδοση του Κοντόπουλου και Παπαδόπουλου.

10.  Η πρώτη στον πάγκο της ΑΕΚ Τρίπολης, ήταν για τον Σπύρο Χαρίτο

 


11. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Πάρης Κυριάκης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.  
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ