Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Υποβιβάζεται ο Ηρακλής! Μένει ο Αστέρας στην Super League!


Βγήκε η απόφαση από τη Πειθαρχική επιτροπή της Super League. Ο Ηρακλής πέφτει στην Football Leuague, αφού κρίθηκε ότι πρέπει να καταλάβει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Αυτόματα ο Αστέρας ανεβαίνει μια θέση και παραμένει στην κατηγορία. Επίσης ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 50.000,00 ευρώ. Την απόφαση την ανακοίνωσε  προφορικά πριν λίγο ο γεν. γραμματέας της λήγκας. Αναμένεται να ανακοινωθεί και εγγράφως, ώστε να είναι πλέον και επίσημη.

Μπορούσε να σωθεί η ομάδα, αν...


Τρεις παίκτες του Παναρκαδικού που ήταν από τους βασικούς στην ομάδα, μίλησαν στην κάμερα των "προπονητών της εξέδρας", για την ομάδα τους.


Ακολουθεί βίντεο με τις δηλώσεις τους:


Γιώργος Γεωργακόπουλος:


Δημήτρης Τσιόγκας:


Δημοσθένης  Δήμος:


Σκόραρε ο Τσαμπούρης, νίκησε ο Αστέρας Τρίπολης σε φιλικό αγώνα την Κόρινθο.




Με τον Στάϊκο Βεργέτη να κάνει χρέη πρώτου προπονητή, ο Αστέρας νίκησε την Κόρινθο 
Τα "μικρά" του Αστέρα με την παρουσία του Παϊζάνου,έδωσαν στην ομάδα της Τρίπολης  μια φιλική νίκη με αντίπαλο την ομάδα της Κορίνθου. Το γκολ ο Τσαμπούρης στο 10΄, μετά από μπαλιά του Παϊζάνου.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): 
Στεφανάκος (46' Κοντοπίδης), Κολιός, Πιπίνης, Πετρούσης, Παϊζάνος, Κουρμπέλης, Τσιαμπούρης, Σαραντόπουλος, Γιώτσας, Ροζέριο, Βαλκάνος. 
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Προύντζος, Τογρού, Φιλάι, Σαραντόπουλος, Διαμαντόπουλος. 
Κόρινθος (Κουρμπανάς): Δημαράκης, Κουστουλάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Φραγκάκης, Νικολάου, Ζάρκος, Μαντάς, Παππάς, Καφαντάρης, Δημητριάδης.




Παναρκαδικός-Παναθηναϊκός Καλαμάτας 4-2



Φιλική νίκη του Παναρκαδιακού, επί του του τριφυλιού της Καλαμάτας. Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, έδωσε το τελευταίο ραντεβού χθες στο γήπεδό της, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Καλαμάτας που από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας.
Οι "πράσινοι" της Τρίπολης νίκησαν με 4-2. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν τα 6 γκολ.
Ο Αντώνης Μαυρέας δοκίμασε ένα έγχρωμο παίκτη από την Νιγηρία ονόματι Ονουάτσι Τζουζ, που ήλθε από την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Είναι  25 ετών και παίζει στην θέση του φορ. Μάλιστα πέτυχε ένα όμορφο γκολ και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.


Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ του Παναρκαδικού τα πέτυχαν οι Σπ. Λαγός (2) και από ένα οι Τζουζ Ονουάτσι  και Νίκος Αγγελάκος.

Πολύ καλή παρουσία του 15χρονου Κώστα Μουλόπουλου του Παναρκαδικού, που έπαιξε 80 λεπτά στο παιχνίδι και είχα εντυπωσιακές επεμβάσεις.


Πριν το παιχνίδι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων  του Παναρκαδικού Δημήτρης Κοσκινάς, έδωσε τιμητική πλακέτα στον Π.Α.Ο. Καλαμάτας για την φετινή του επιτυχία.



Ο Ονουάτσι Τζουζ (βίντεο)

Αντώνης Μαυρέας- Δηλώσεις σε βίντεο

Παύλος Δερμιτζάκης-Η αποχώρηση... Οι δηλώσεις του σε βίντεο