Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης- Αύριο κληρώνει...


Μια προπόνηση ήταν για τον Αστέρα Τρίπολης σήμερα. Όπως υποσχέθηκε χθες ο προπονητής της ομάδας, σήμερα το πρωί οι παίκτες της ομάδας, έκαναν αρκετά χιλιόμετρα και «φυσική κατάσταση».

Συναντήθηκαν δύο παλιές σημαίες του Αστέρα Τρίπολης


Δύο ονόματα που προσέφεραν πάρα πολύ στον Αστέρα Τρίπολης  για να αγωνίζεται σήμερα στην Ευρώπη, είναι και οι δύο που βλέπετε στην φωτογραφία. Ο Κώστας Καλογιαννίδης και ο Μιχάλης Κλοκίδης.

Ο Άρης Γαλανόπουλος στο στόχαστρο του Αστέρα Τρίπολης


Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο, η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έμεινε με ένα δεξί μπακ τον Σάββα Τσαμπούρη.  Ένα πόστο που βασανίζει πολύ τον Σάκη Τσιώλη, αφού είναι μια θέση πολύ νευραλγική.

Εσωτερικό διπλό στον Αστέρα Τρίπολης. Δύο γκολ ο Ναβάρο





Διπλό είχε σήμερα το απόγευμα ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, λίγες μέρας πριν αναχωρήσουν για το Καρπενήσι για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας. 



Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το αποτέλεσμα ήταν 4-0 για την ομάδα των μπλε, με γκολ των Ναβάρο (2), Μπακασέτα και  Ουσέρο.
Αύριο ο Καρδιτσιώτης προπονητής τους χάρισε την απογευματινή προπόνηση και οι παίκτες με τους προπονητές έδωσαν ραντεβού στις 7:30 το πρωί.



Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Ορόθκο, Τσαμπούρης και Περόνε , ενώ το απόγευμα απουσίαζε από το διπλό και ο Πιπίνης.
Να σημειωθεί ότι δεν ήταν παρόντες οι Κωστούλας και Λαδάκης , που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Τρίπολης. Και οι δύο παίκτες αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαια τους την ερχόμενη Τρίτη.



Κατά πληροφορίες σύντομα αναμένεται να γίνει η πρώτη μεταγραφή και αυτή θα είναι στην θέση του τερματοφύλακα.
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος απουσιάζει στο εξωτερικό.