Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ : Ο ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ


Ήλθε πριν λίγο καιρό για να αναλάβει την τύχη του ιστορικού Παναρκαδικού. Πολλοί που το άκουσαν απόρρησαν με την απόφαση αυτή του Μεσσήνιου προπονητή. Πολλοί θα αναρωτήθηκαν. Που πας ρε φίλε; Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Θα σώσεις την ομάδα; Τελευταία είναι.
Και όμως πήρε την απόφαση, ήλθε σήκωσε τα μανίκια και άρχισε την δουλειά. Το ποιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν βρήκε τα ίδια πρόσωπα στην διοίκηση. Νέα πρόσωπα με όρεξη για δουλειά και με έκδηλη την αγάπη για τον σύλλογο! Θα ρωτήσει κάποιος: καλά οι προηγούμενοι ήταν άχρηστοι; Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά τα αποτελέσματα μετράνε.

Σήμερα βλέπουμε μια ομάδα που έχει άλλη μορφή. Διακρίνουμε άλλη ψυχολογία και την προσπάθεια για το θαύμα. Σε άλλες ομάδες, θα τα είχαν παρατήσει. Όχι οι παράγοντες , αλλά οι παίκτες. Παρόλα αυτά είδαμε την ομάδα να τα δείνει όλα στο τελευταίο παιχνίδι, λες και έπαιζε τελικό! Αναρωτήθηκαν πολλοί τι συμβαίνει; Πρώτον το όνομα και η ιστορία του συλλόγου, που δεν πιστεύω να υπάρχει άλλη ομάδα με τέτοια αγάπη από τον κόσμο. Δεύτερον η παρουσία ενός προπονητή, όχι από την Αρκαδία, αλλά από άλλο νομό, που πονάει τον σύλλογο ποιο πολύ από πολλούς ντόπιους. Πέρασε τα μυνήματα στους παίκτες και είδαμε την διαφορά.
Δηλαδή θα σωθεί η ομάδα; Πολύ δύσκολο, όχι ακατόρθωτο και το ποιο σημαντικό: δεν θα πέσει με τα χέρια κάτω, αλλά αγωνιζόμενη! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.


Τον δανεισμό του Θανάση Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης την Τρίτη. Ο νεαρός επιθετικός θα αγωνιστεί στους Αρκάδες μέχρι το τέλος της σεζόν και θα βοηθήσει την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Ο Παπάζογλου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Αστέρα, ενώ την Τρίτη προπονήθηκε κιόλας με τους νέους του συμπαίκτες.

«Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους του και εύχομαι να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται», ήταν τα λόγια του.

Η ανακοίνωση: «Τον Θανάση Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ απέκτησε ο Αστέρας Τρίπολης με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Παπάζογλου γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Ο Παπάζογλου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη και συνέχισε στην επαγγελματική ομάδα με κορυφαία στιγμή τα δύο γκολ που πέτυχε στο 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Το καλοκαίρι του 2009 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου και ευρωπαϊκών διοργανώσεων μέχρι σήμερα σημειώνοντας 6 γκολ.

Ο Παπάζογλου διετέλεσε μέλος των Εθνικών ομάδων Νέων (Κ-21) και Ελπίδων (Κ-19), με την οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα της Αυστρίας το 2007».

Χρήστος Οικονόμου
πηγή sport-fm

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ




ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ... ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗ
Προπόνηση έκανε σήμερα στις 16:00 η ομάδα του Παναρκαδικού, στο ΔΑΚ Τρίπολης. Το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής με τα Λουκίσια, δεν πτόησαν την ομάδα του τριφυλιού, που με μεγάλη διάθεση και όρεξη συνεχίζει την προσπάθειά της για το μεγάλο όνειρο. Ο Αντώνης Μαυρέας δούλεψε πολύ στην φυσική κατάσταση, κάτι που χρειάζονται οι παίκτες. Βέβαια από την μέρα που έχει αναλάβει την ομάδα, υπάρχει μεγάλη βελτίωση, πράγμα που διαπιστώθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Κώστας Καλογιαννίδης ήταν κανονικά στην προπόνηση. Παρόντες στην προπόνηση ήταν από την διοίκηση ο Δημήτρης Κοσκινάς και ο Γιώργος Συνοδινός.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ







ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΑ... ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ

Τα δελτία των ποδοσφαιριστών του κατέθεσε στην Ε.Π.Σ.Αρκαδίας, η διοίκηση του Ελαιοχωρίου. Αυτό έγινε προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τα... σφυρίγματα. Ο κόμπος έφθασε στο χτένι μετά το παιχνίδι της Κυριακής εναντίον του Μαντινειακού. Έτσι από εδώ και στο εξής το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, θα συνεχίσει με 11 ομάδες.
Συγκεκριμένα παίκτης του Ελαιοχωρίου έπνεε τα μένεα, ενάντιον του διαιτητή της αναμέτρησης. Και στο παρελθόν η ομάδα του Ανδρέα Σκιντζή, είχε διαμαρτυρηθεί για κακές διαιτησίες, που μεροληπτούσαν για άλλες ομάδες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΦΩΝΑΖΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Έχω να δω κόκκινη χρόνια πολλά χρόνια. Τώρα τους πείραξε; Γιατί φωνάζουν;
Δηλώσεις στο «πόδι» του σέντερ φορ της Τεγέας και πρώτου σκόρερ της πρώτης κατηγορίας . Θα ακολουθήσουν αναλυτικές δηλώσεις… Να είστε εδώ!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΙΟ):
Σε ένα αγωνιστικό χώρο απαράδεκτο λόγω βροχής, μπορέσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έγινε δυνατό παιχνίδι. Είχαμε καλύτερη απόδοση από τους γηπεδούχους . Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε ο Παγγορτυνιακός, αλλά μπορέσαμε να κρατήσουμε το παιχνίδι. Είμαστε νέα ομάδα με πολύ μέλλον. Τα παιδία έπαιξαν καλά, αλλά ξεχώρισαν ο Κυρίος Ανδρέας και Παναγιώτης, με τον τερματοφύλακα Κολλινιώτη.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΥ):
Χάσαμε ένα παιχνίδι και τίποτε άλλο. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα κινδυνέψει. Στο παιχνίδι δεν ξεκίνησαν δύο καλές μεταγραφές που κάναμε τελευταία. Προηγήθηκε το Λεωνίδιο με αυτογκολ. Στο δεύτερο μέρος ανέβηκε η απόδοση της ομάδας, αλλά φανήκαμε άτυχοι. Συνεχίζουμε , βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.