Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κωστούλας : Δεν ήρθα για χαβαλέ!

Ο Θανάσης Κωστούλας υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης και ξεκίνησε ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να αποφορτιστεί και να πάρει δυνάμεις για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.
Αction Images
Στο arcadia-sports μίλησε οΈλληνας κεντρικός αμυντικός για αυτή τη μεταγραφή: "Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν γνώριζα για το ενδιαφέρον του Αστέρα. Με το που το έμαθα, υπέγραψα και το συμβόλαιο. Να σου πω την αλήθεια δεν το πολυσκέφτηκα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και τους ανθρώπους που τη διοικούν οπότε δεν είχα κανέναν ενδοιασμό" ήταν τα πρώτα λόγια του Κωστούλα .
"Ο Αστέρας έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι γι' αυτή την ομάδα. Είμαι τυχερός γιατί στην καριέρα μου δούλεψα σε ομάδες που είχαν σταθερότητα και σοβαρότητα"ήταν το σχόλιο του 35χρονου αμυντικού για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του.
Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί στην Τρίπολη ο Κωστούλας ήταν αφοπλιστικός: "Είμαι επαγγελματίας παίκτης. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα. Όπου έχω πάει έχω δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσα. Είμαι άνθρωπος που δένομαι με τις ομάδες στις οποίες αγωνίζομαι και γι' αυτό σε όλες έμεινα για πολλά χρόνια. Δεν ήρθα στην Τρίπολη για χαβαλέ. Τιμάω τα λεφτά που παίρνω και θέλω να μακάρι να καταφέρω να μείνω για παραπάνω από δύο χρόνια".
Η πρώτη μεταγραφή του Αστέρα ενόψει της νέας περιόδου μίλησε και για τη γνωριμία του με τη διοίκηση της ομάδας:"Στη συνάντηση που είχα για να υπογράψω το συμβόλαιο κατάλαβα ότι οι άνθρωποι της ομάδας διδάχθηκαν πολλά από τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος. Θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή και νομίζω ότι θα τα καταφέρουν. Επιθυμία όλων είναι να αποκτήσει ο Αστέρας τη δυναμική και το όραμα που είχε την πρώτη του χρονιά στη Super League όταν βρισκόταν πολύ ψηλά στη βαθμολογία".


Ο Θεός ξέρει ποιος θα είναι προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης

Και ο Μπουμπένκο στο κόλπο για Αστέρα


Ατελείωτη φαντάζει η λίστα με τους προπονητές στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην σχετική λίστα είναι αυτό του Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας κάτι το οποίο αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο. 
Για τον Αστέρα ο Μάκης Χάβος είναι το πρώτο φαβορί. Οι Αρκάδες θέλουν να είναι αυτός που θα ηγηθεί της προσπάθειας της νέας σεζόν, δεν είναι όμως διατεθειμένοι να τον περιμένουν αιωνίως. Από την πλευρά του ο Μακεδόνας τεχνικός δείχνει να μην βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση, περιμένοντας ενδεχομένως κάποια καλύτερη πρόταση. 
Έτσι στον Αστέρα είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν και άλλες λύσεις. Το ζητούμενο είναι ο νέος τεχνικός να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και όχι να πάνε σε μια λύση αμφιβόλου ποιότητας όπως στο παρελθόν (Καρβαλιάλ και Γκόμεζ πέρασαν και δεν ακούμπησαν). 
Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δείχνει να είναι ο επόμενος στη σχετική λίστα και να ακολουθούν οι Γιώργος Παράσχος, Μάκης Κατσαβάκης και Νίκος Κωστένογλου. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.


novasportsfm




Μαυρέας και Παναρκαδικός συνεχίζουν για τα επόμενα δύο χρόνια.


Νέες επιτυχίες περιμένουν οι φίλοι του Παναρκαδικού να δουν με την παραμονή του Αντώνη Μαυρέα στον πάγκο της ομάδας.  Ο μεταμορφωτής της ομάδας της Τρίπολης, σήμερα συναντήθηκε με την νέα διοίκηση της ομάδας και κανονίσανε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πορεία του κυπελλούχου Αρκαδίας.



 Αναμένονται εκπλήξεις για τον ιστορικό σύλλογο. Στην συνέχεια πιστοί στο ραντεβού με τους παίκτες της ομάδας βγήκαν στο γήπεδο!


Την ερχόμενη Δευτέρα ο Παναρκαδικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Μεσσηνιακου με την ομόνυμη ομάδα στις 17:30

Δελτίο τύπου της Liverpool



Το νέο Δ.Σ. της ΑΕΚ Τρίπολης στο τένις



Άπό χθες  Πέμπτη 9/6/2011 συγκλήθηκε σε σώμα το καινούριο ΔΣ του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το οποίο αποτελείται από εννέα μέλη. Πιο συγκεκριμένα:

Πρόεδρος

Γιαννακόπουλος Γιάννης

Αντιπρόεδρος

Παπαγεωργάκης Βασίλης

Γ. Γραμματέας

Σταματάκου Μαρία

Ταμίας

Μαρκόπουλος Παντελής

Υπεύθυνος Δ. Σχέσεων

Δελής Δημήτρης

Υπεύθυνος Διαφήμισης

Κανελλόπουλος Ανδρέας

Υπεύθυνη Υλικού

Δελή Μαρία

Μέλος

Αντωνίου Μαρία

Μέλος

Βράτυμου Θεανώ