Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Γιώργος Αντωνόπουλος : Η καλή πορεία της ομάδας , είναι αποτέλεσμα όλου του ρόστερ!

Στο τέλος του αγώνα Παναργειακού-Παναρκαδικού 1-1, ο κόουτς του τριφυλλιού στην συνέντευξη τύπου δεν αναφέρθηκε μόνο για την εικόνα του αγώνα, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα για το ρόστερ της ομάδας και την δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις.

Έδωσε ιδιαίτερο βάρος και σεβασμό για τους παίκτες που δεν βρίσκονται  στην ενδεκάδα της Κυριακής, αλλά καθημερινά στις προπονήσεις δίνουν το καλύτερο εαυτό τους, προσπαθώντας όχι μόνο να βελτιωθούν και να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα, αλλά το σημαντικότερο να βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα της Football League2.  

Είναι κατανοητό , πως η πετυχημένη πορεία κάθε ομάδας , έρχεται από τους παίκτες που δουλεύουν για το συμφέρον της ομάδας. Αποτέλεσμα της καλής αγωνιστικής  εικόνας  με θετικό  αποτέλεσμα τόσο της ομάδας, αλλά και ατομικό για κάθε παίκτη. 

Η δήλωση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Αντωνόπουλου:

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε τις κλασικές ευκαιρίες , αλλά δυστυχώς δεν ήλθε το γκολ.  Δεχθήκαμε το γκολ σε μια φάση του αντιπάλου.  Στο ημίχρονο στα αποδυτήρια μίλησα με τα παιδιά και πιστέψαμε ότι με καλή προσπάθεια θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ.
Η εικόνα δεν ήταν όπως θα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο και στα πρώτα λεπτά σταθήκαμε τυχεροί σε μια καλή απόκρουση του τερματοφύλακα.  Ευτυχήσαμε στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουμε το σκορ.
Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουμε, να τους συγχαρώ, όχι μόνο αυτούς που αγωνίστηκαν  και αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι.
Είναι και οι υπόλοιποι που βοηθάνε στις προπονήσεις, που γίνεται μεγάλη προσπάθεια και είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί δουλεύουν  σκληρά.
Σήμερα αγωνίστηκαν 10 παιδιά από την Τρίπολη. Το μέλλον τους ανήκει , αλλά όχι μόνο με λόγια, αλλά  με δουλειά.