Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Α ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 200211

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΩΡΗΣ ΕΠΣΑΡΚΑΔΙΑΣ 200211

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 200211

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΚΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 200211

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ 200211

ΜΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΛΙΩΡΗΣ ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ


ΑΡΚΑΔΙΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑ  6-0


Μεγάλη νίκη πέτυχαν τα μικρά της Αρκαδίας, με αντίπαλο τα παιδιά της Κορινθίας. Μέσα σε ένα γήπεδο που δυσκόλευε τις κινήσεις των μικρών ποδοσφαιριστών, μπόρεσαν από την αρχή του αγώνα να επικρατήσουν πολύ εύκολα και να σημειώσουν έξι γκολ.


Ο προπονητής της μικτής Γιώργος Κυριακόπουλος έχοντας «στήσει» τα μικρά καλά στον αγωνιστικό χώρο, επέβαλαν από την έναρξη τον ρυθμό τους, έχοντας σε πολύ καλή μέρα την επίθεση.

Η αντίπαλη ομάδα δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση και υποτάχθηκε στα Αρκαδόπουλα.

Η εικόνα που έδειξαν οι «μπέμπηδες» άφησαν υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Σωστή κίνηση στον αγωνιστικό χώρο, αλληλοκάλυψη και σωστή τακτική.

Τα γκολ σημείωσαν δύο ο Μάνος Θεοδωράκης με πολύ ωραία σουτ, από ένα ο Μπαλάσης, Κοντογιαννόπουλος, Τσιώλης με ωραίους συνδυασμούς και σουτ και ο Λιώρης με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος.




Διαιτητής ο κ. Ζήσης με βοηθούς τους κ. κ. Νίκα και Μπαλάση πολύ καλοί.

ΑΡΚΑΔΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ): Τσιώσης, Ανδριανόπουλος, Μακρής, Παπαγγελής, Φατούρος, Τσιώλης, Τσέκος, Πανόπουλος, Μ. Γεωργόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Θεοδωράκης. Έπαιξαν και οι Τρομπούκης, Ζαρμπαλάς, Παπαδόπουλος, Ρούτσης, Ν. Γεωργόπουλος, Μπαλάσης, Λιώρης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΙΩΤΗΣ): Αναγνωστόπουλος, Καρατζιάς, Θεοδωράκος, Σπηλιώτης, Μπέκος, Σπανορήγας, Βάσσης, Παλογιαννίδης, Δόσης, Σέλλας, Σπανίδης. Έπαιξαν και οι Αντωνόπουλος, Γατσιόπουλος, Τσαμαδός, Κουίνης, Καραμήτος, Στεργιόπουλος, Λούκα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 20 ΦΕΒ 2011

ΑΡΗΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 20 ΦΕΒ 2011

ΔΗΜ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ 20 ΦΕΒ 2011

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ 20 ΦΕΒ 2011

Βρασιές-Παναρκαδικός 2-0




Τη νίκη στο αρκαδικό ντέρμπι πήραν οι Βρασιές, που επιβλήθηκαν στο Αστρος του Παναρκαδικού με σκορ 2-0.




Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν περισσότερες φάσεις στα καρέ των αντιπάλων τους, σε ένα ματς που κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος για τη νίκη.



Η πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Αγίου Ανδρέα ήταν στο 20ο λεπτό με τον Ι. Αδάμη, ενώ στο 23' ο Αραχωβίτης εξ' επαφής δεν πρόλαβε τον τερματοφύλακα για να στείλει τη μπάλα στα δόχτυα. Στο 38' ο Μπάρλας από πλεονεκτική θέση αιφνιδιάστηκε από την τροχιά της μπάλας και δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ενώ στο 40' δημιουργήθηκε την πρώτη καλή φάση για τον Παναρκαδικό με σουτ του Μπεντεβή.



Στο δεύτερο μέρος οι Βρασιές άνοιξαν το σκορ νωρίς, όταν στο 53' ο Δημάκος σέντραρε από αριστερά και ο Αραχωβίτης μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα, παρότι ο Παναρκαδικό βρισκόταν πίσω στο σκορ οι Βρασιές είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και προσπάθησαν να δημιουργήησουν τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο τέρμα. Αυτό ήρθε στο 84ο λεπτό με πλασέ του Μπάρλα από ασίστ του Κουτσοκώστα. Σε εκείνο το σημείο, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαδόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα.



Έτσι, οι Βρασιές συνεχίζουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα δείχνοντας πως αν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι.



Οι συνθέσεις των ομάδων



ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος Κλ, Καλατζής, Μαντέλος, Αδάμης Δ, Παρασκευάς, Κυριακίδης, Αραχωβίτης (57′ Κουτσοκώστας), Αδάμης Ι, Μπάρλας, Δημάκος (84′ Βασιλειάδης), Παπανικολάου (16′ Παπαδόπουλος Π).



ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Μπούτας, Μπεντεβής Β, Καλογιαννίδης, Δήμος, Πετρόπουλος (75′ Λαγός Ι), Δημητρέλης, Μπακογιαννάκης (87′ Σουρλίγκας), Λαγός, Μέλλος (30′ Κουλόπουλος).
 
ΠΗΓΗ : astrosnews.gr

Καϋμενάκης: Δεν τελείωσε τίποτα!



Χρειάζεται ένα θαύμα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αστέρα. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι Αρκάδες θα τα παρατήσουν και θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.




Μία ημέρα μετά την ήττα από την Κέρκυρα στο γήπεδο της Τρίπολης διοίκηση, προπονητές και παίκτες του Αστέρα Τρίπολης συναντήθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας λίγο πριν από το πρωινό χαλάρωμα.



Ο εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Γιάννης Καϋμενάκης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα σε μια προσπάθεια να τους εμψυχώσει και να τους εκφράσει τη στήριξη της διοίκησης στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν από εδώ και πέρα για να μείνει η ομάδα στη Super League.



"Προχωράμε όλοι μαζί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Μπορείτε να κερδίσετε στις Σέρρες και από εκεί και πέρα βήμα-βήμα να πάρουμε ό,τι καλύτερο από τα υπόλοιπα ματς" ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γιάννη Καϋμενάκη.



Οι παίκτες από την πλευρά τους τόνισαν ότι θα τα δώσουν όλα για την παραμονή ενώ σε συνομιλίες που είχαν με τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο, εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι έχουν πιθανότητες και πιστεύουν στους εαυτούς τους και στην ομάδα.
 
ΠΗΓΗ: arcadia-sports : ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ-ΦΑΛΑΙΣΙΑ 1-0. ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ










ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ-ΦΑΛΑΙΣΙΑ 1-0


ΝΙΚΗΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!




Ρεσιτάλ διαιτησίας έδωσε ο Άρης Διαμαντόπουλος σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, γιατί αν η ομάδα του Άρη Σαβούρδου έχανε, θα έβγαινε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης που θα οδηγήσει στην Δ΄Εθνική κατηγορία.

Ο νεαρός ρέφερι ήταν σωστός στις αποφάσεις του, αποδίδοντας δικαιοσύνη και στις δύο ομάδες. Δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος και φάνηκε δίκαιος στις τιμωρίες των δύο παικτών που απέβαλε.

Να σταθούμε και στην επικοινωνία με τους παίκτες, πάγκους και… φιλάθλους, ήταν εξαιρετικός. Στο ίδιο επίπεδο στάθηκαν και οι βοηθοί τους κ. κ. Γεωργακόπουλος και Πάσχος. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες στην συνέχεια.

Τώρα το αγωνιστικό κομμάτι είχε δύο όψεις. Το πρώτο μέρος ήταν για τους γηπεδούχους, αφού κατάφεραν να σημειώσουν και ένα γκολ στο 6΄ με τον Πέτρο Σαβούρδο , που βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας με ωραίο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Είχε δυνάμεις η ομάδα του Άρη Σαβούρδου και μπόρεσε να κρατήσει την μεσαία γραμμή και επίθεση της Φαλαισίας μακριά από την εστία της.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία και πίεσαν την εστία του Σούρσου, που βρέθηκε σε καλή μέρα. Με το «καλημέρα» ατύχησαν αφού είδαν την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων από σουτ πλασέ του Νίκου Λυμπερόπουλου και στην συνέχεια ο Νάνος δεν μπόρεσε από κοντά να σημειώσει γκολ. Η κούραση των γηπεδούχων φάνηκε έντονα, αλλά ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Νίκος Λυμπερόπουλος, δεν μπόρεσε να «βρει» δίχτυα.

Την άγουσα για τα αποδυτήρια είδαν ο Παπούλιας από τον Ερμή και ο Ντρέου από την Φαλαισία.

Παρατηρητής ο κ. Θοδωρής Παλιογιάννης, που για μια άλλη φορά έδειξε την εμπειρία του στις δύσκολες στιγμές.

Ερμής Μελιγούς (Άρης Σαβούρδος): Σούρσος, Χασαπογιάννης, Καρκουλής, Αδάμης, Αγγ. Σαβούρδος, Σαμαρτζής, Μπακάλης (77΄Νίστορ), Παπούλιας, Κολοβός (24΄Μέλλος λ.τ.), Πετ. Σαβούρδος (51΄Δημάκος), Κυριακόπουλος

Φαλαισία(Φώτης Γεωργόπουλος): Δημητρέλης, Χασάλα, Ντρέου, Γιαννόπουλος, Λαλιωτίτης (67΄Μπουζιάνης), Παναγιωτόπουλος, Μήτσης, Μαχαίρας, Νάνος (69΄Μιχαλακόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος



1. Σύσσωμη η Τεγέα παρακολουθούσε το παιχνίδι.

2. Ο προπονητής της μικτής Αρκαδίας Γιώργος Κυριακόπουλος, εθεάθη να παρακολουθεί το παιχνίδι.

3. Οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, ήταν πάρα πολύ εκδηλωτικοί. Δημιούργησαν πολύ καυτή εξέδρα, που μερικές φορές… ξέφευγε!

4. Πολύ καλά λόγια ακούστηκαν για το διαιτητικό τρίο από τους φιλάθλους.

5. Στο «μάτι» των φίλων της γηπεδούχου ομάδας, ήταν μερικοί παίκτες από την Φαλαισία.

6. Βεβαίως το μυαλό τους ήταν και στο Άστρος. Βρασιές-Παναρκαδικός, βλέπεται…

7. Παραλίγο να γίνει σύρραξη όταν αποβλήθηκαν οι δύο παίκτες. Οι ψυχραιμότεροι έδωσαν τέλος στην… συνέχεια.






8. Ο προπονητής της Μελιγούς Άρης Σαβούρδος, ήταν εκτός του γηπέδου και έδινε οδηγίες στους παίκτες του. Η τιμωρία βλέπεται…

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΙΣΙΑΣ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Πάρης Κυριάκης.

Ο Πάρης Κυριάκης με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Τρίπολης  Αντώνη Σπύρου, την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα.

Το άσχημο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι στο ΔΑΚ Τρίπολης και οι δύο αποβολές παικτών της ομάδας του, ήταν η αιτία που πιθανόν να έκανε τον Πάρη Κυριάκη να παραιτηθεί.

Η θητεία του νεαρού προπονητή στον πάγκο της Ένωσης κράτησε μόνο λίγες ημέρες καθώς τα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΚ Τρίπολης από τότε που αποχώρησε ο Γιώργος Κυριακόπουλος δεν έχει κερδίσει!



Ο Πάρης Κυριακής μετά την ήττα από το Λεωνίδιο ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την τιμή που του έκαναν και υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση της ομάδας για λόγους ευθιξίας.



Η παραίτηση του Κυριάκη έγινε άμεσα αποδεκτή και αυτός που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της επιστροφής της ΑΕΚ στην κορυφή της Α' κατηγορίας είναι ο Σπύρος Χαρίτος, μέχρι πρότινος γυμναστής της ομάδας.



ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ



Α΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Ερμής Μελιγούς ήταν ο νικητής του ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ Τρίπολης συνέχισε την πτωτική της πορεία. Έχασε από τρο Λεωνίδιο στην έδρα της. Η Τεγέα πέρασε εύκολο απόγευμα.

Τα αποτελέσματα:

1. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1

2. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ 5-0

3. ΤΕΓΕΑ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 5-0

4. ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ  1-0

5. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ   0-1

6. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ   2-0


Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι.  Ο Άρης Τρίπολης ξαναγύρισε στις επιτυχίες. Σημαντική η νίκη του Νικηταρά.

Τα αποτελέσματα:

7. ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-2

8. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-3

9. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ 5-1

10. ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ   4-0

11. ΚΑΨΙΑ - ΚΟΡΥΘΙ   1-1

12. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ - Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ   3-1

Γ΄  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νίκες για τους  πρωτοπόρους. Εύκολα ο Πάρνων, δύσκολα η Φορτούνα


13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1-3

14. ΠΑΡΝΩΝ - ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ   5-2

ΜΕ ΤΟ... ΔΕΞΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΕ 6-0



Μετά από καλή απόδοση των πιτσιρικάδων, η μικτή Αρκαδίας στους προπαίδες νίκησαν την αντίστοιχη της Κορινθίας με 6-0.
Δύο γκολ πέτυχε ο Μάνος Θεοδωράκης και από ένα οι Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Μπαλάσης και ο Λιώρης με πέναλτι.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ BLOG , ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ


Αγαπητοί φίλοι,

σίγουρα έχετε την άποψή σας, για τα αθλητικά δρώμενα της Αρκαδίας.
Για να ακουστεί η δική σας τοποθέτηση-άποψη, μπορείτε να στείλετε EMAIL στο : propopexe@gmail.com.
Θα καταχωρηθεί στο BLOG και θα ακουστεί στην εκπομπή της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Πέμπτη από τις 17:00-18:00, στους 91,5 fm.
Μπορείτε να μπείτε και στο http://www.drt915.gr/  ,να ακούσετε  την εκπομπή και να στείλετε τα μυνήματά σας.

ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 19 ΦΕΒ 2011

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19 ΦΕΒ 2011