Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Μεταγραφών συνέχεια για τον Παναρκαδικό. Νίκος Γούτος και Αλέξανδρος Κολλάρας, τα νέα αποκτήματα.



Οριστικά και με την βούλα θεωρείται πλέον ο Νίκος Γούτος. Ο μεσοεπιθετικός που έπαιζε  στην Αγιά Λάρισας, τα βρήκε σε όλα και θα ενισχύσει την νέα περίοδο την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα. Είναι γεννημένος το 1991 και ο παλιός του προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Μαυρέα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο απόκτημα της ομάδας της Τρίπολης.

Το επόμενο απόκτημα είναι ο Αλέξανδρος Κολλάρας από την Τεγέα. Ο αριστεροπόδαρος παίκτης συμφώνησε και αυτός και θα φορά την φανέλα του ιστορικού συλλόγου.

Τις μεταγραφές αυτές τις «τελείωσε» ο Αντώνης Μαυρέας που είναι στην Τρίπολη  εδώ και δύο μέρες. Με δική του πρωτοβουλία και ενέργειες, έχοντας κοντά του τον Γιώργο Συνοδινό , δίνουν «τέλος» στις μεταγραφές.



Αλέξανδρος Κολλάρας:

Ευχαριστώ τον Παναρκαδικό που μου έκανε την τιμή και θα αγωνιστώ με την φανέλα του. Είναι ένα ιστορικό σωματείο και θα προσπαθήσω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να κάνουμε μια καλή πορεία με την ομάδα. Υγεία να έχουμε όλοι μας και πιστεύω ότι του χρόνου τέτοια εποχή, θα έρχονται καλύτερες στιγμές.

Ευχαριστώ την ομάδα της Τεγέας, που σε δύο χρόνια κατέκτησα μαζί της ένα κύπελλο και ένα πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση για ότι μου προσέφεραν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ένα μεγάλο προπονητή τον Γιώργο Τζήλο, που με βοήθησε πολύ στα αγωνιστικά. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια.

Τώρα στον Παναρκαδικό, θα έχω την τύχη να δουλέψω με ένα μεγάλο προπονητή τον Αντώνη Μαυρέα. Δεν θα πω πολλά για αυτόν ,γιατί  είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Άκης Μπακογιαννάκης: Μεγάλη τιμή για μένα τον ενδιαφέρον της Μαγούλας, αλλά είμαι παίκτης του Παναρκαδικού

Ο Άκης Μπακογιαννάκης με τον Φίλιππα Σαλαπάτα



Την "πόρτα" έδειξε στον Στέλιο Βογιατζή ο Αντώνης Μαυρέας, όταν του ζήτησε τον Άκη Μπακογιαννάκη για να τον εντάξει στον Αστέρα Μαγούλας.  Ο τεχνικός της ομάδας του Αστέρα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό της ομάδας του Παναρκαδικού.

Ο Άκης Μπακογιαννάκης απάντησε για το ενδιαφέρον της ομάδας της Αττικής:

" Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του Αστέρα Μαγούλας και του προπονητή της Στέλιου Βογιατζή. Με τιμά ιδιαίτερα και μου ανεβάζει τις υποχρεώσεις μου απέναντι στην ομάδα μου και τον κόσμο του Παναρκαδικού. Εγώ είμαι παίκτης του Παναρκαδικού και δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ομάδα. Ο προπονητής μου Αντώνης Μαυρέας μας δίνει την δυνατότητα να παίξουμε καλή μπάλα και πάμε την ομάδα μας στην παραπάνω κατηγορία."

Επιστολή του Παναγιώτη Παναγούλια


Ο Παναγιώτης Παναγούλιας εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και από τους λίγους ανθρώπους που ξεχωρίζουν για τον καλό τους χαρακτήρα. Μετά την συμφωνία με την ομάδα του Παναρκαδικού, έστειλε μια επιστολή, που ανακοινώνει τα εξής:

Φεύγω από την Τεγέα μετά από δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας η οποία ότι δεν είχε καταφέρει  όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα κατάφερε τα δύο τελευταία, κατακτώντας το κύπελλο και το πρωτάθλημα Αρκαδίας.
Δυστυχώς, η προσπάθεια που καταβάλλαμε όλοι σ’ αυτή την ομάδα δεν είχε το αντίκρισμα από την τοπική κοινωνία και τους διάφορους φορείς, με αποτέλεσμα όπως όλα δείχνουν η ομάδα να μη μπορέσει να αγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς  σαν μέλη της ομάδας αυτής κάναμε το χρέος μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τσιπιανίτη  Δημήτρη, τον κ. Τσιπιανίτη  Σούλη και τον κ. Λιλή Παναγιώτη για τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπό μου με την άψογη  συμπεριφορά τους. Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη  από τέτοιους ανθρώπους.
Στη συνέχεια να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας κ. Τζήλο Γιώργο για όλα όσα μου έχει δώσει αυτά τα χρόνια. Όλοι γνωρίζουν την αξία του ως προπονητής μα πάνω απ όλα ως άνθρωπος.
Επίσης, να ευχαριστήσω τον βοηθό του, Τάσο Κοτσιρήλο  έναν εξαιρετικό άνθρωπο που λατρεύει το ποδόσφαιρο.
Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη πίστη και δύναμη που έδειξαν τις δύσκολες στιγμές. Τονίζω ότι, μπορεί να χωρίζουν οι δρόμοι μας ποδοσφαιρικά , πάντα όμως θα μας ενώνουν οι μεγάλες  στιγμές που ζήσαμε μαζί.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Τεγέας.
Όσον αφορά την καινούργια μου ομάδα τον Παναρκαδικό, είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και τον προπονητή της ομάδας κ. Μαυρέα ,έναν αξιόλογο προπονητή που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναρκαδικό έδωσε το στίγμα του δίνοντας μεγάλη ώθηση στην ομάδα.
Εγώ από πλευράς μου γνωρίζω το μέγεθος του ονόματος «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ» και επίσης πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Δεν θα ήθελα να παραλείψω να ευχαριστήσω ακόμα δύο σωματεία που έδειξαν ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου, την ΑΕΚ Τρίπολης και την Φαλαισία.

                                                                                     Παναγιώτης Παναγούλιας

Άμιλλα Τρίπολης: Πολύ άσχημα με ΔΑΣΑΛ… Ήττα με 69-34



Βαρ'ά ήττα της ομάδας του Τσουκαλά από την αντίστοιχη του ΔΑΣΑΛ. Το πάλεψαν τα κορίτσια της Άμιλλας, αλλά βρέθηκαν απέναντι σε μια πλήρη ομάδα, σε όλες τις γραμμές... 

Περισσότερα : www.arcadiaportal.gr