Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με τον πρωτοπόρο Παναρκαδικό να πηγαίνει στην σκληρή έδρα του Απόλλωνα στον Τυρό και την Φαλαισία να αντιμετωπίζει στο Λεβίδι τον Ορχομενό, συνεχίζεται η 24η αγωνιστική . Παιχνίδια των δύο πρωτοπόρων, που θεωρητικά θεωρούνται εύκολα, αλλά κρύβουν παγίδες. Η ομάδα των τριφυλλοφόρων της Τρίπολης θα αγωνιστεί σε γήπεδο που είναι μικρό και ξερό, κάτι που θα δυσκολέψει τους παίκτες της ομάδας. Η δε Φαλαισία μετά από την εντός έδρας ήττα της από τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου, σίγουρα δεν θα αισθάνεται άνετα απέναντι στην ομάδα του Λεβιδίου.
Οι υπόλοιποι αγώνες αν εξαιρέσεις αυτό μεταξύ της Δόξας και της κυπελλούχου Τεγέας, του Ερμή Μελιγούς με τον Αχιλλέα, όλοι οι άλλοι θα κρατήσουν σε ενδιαφέρον όσους πάνε στο γήπεδο να τους παρακολουθήσουν.

Οι αγώνες:
24η Αγωνιστική
Ομάδες
ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΤΕΓΕΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ


Συνεχίζεται και το πρωτάθλημα για τα μπαράζ της δεύτερης κατηγορίας. Εδώ και οι δύο αναμετρήσεις έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το Ελαιοχώρι θα υποδεχθεί την ομάδα του Άρη Τρίπολης και για να έχει ελπίδες θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, όπως και ο Ηρακλής με αντίπαλο την ΑΕΚ Τρίπολης. Σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι περάσουν με νίκη, τότε θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση ανόδου κατά μεγάλο ποσοστό.

2η Αγωνιστική
Ομάδες
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ