Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Νίκος Προύντζος : "Έπαιξε θέατρο ο Αδαμίδης"




Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδας, Νίκος Προύντζος, μίλησε στο Contra.gr για την απόφαση της ΕΠΟ να μην αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ την ώρα που τα επεισόδια αμαύρωναν τον τελικό. "Ο κ. Αδαμίδης έπαιζε θέατρο" ήταν το σχόλιο του κ. Προύντζου για τη συμπεριφορά του προέδρου της ΑΕΚ.



-Υπήρξε σκέψη αποχώρησης από το ΟΑΚΑ;΄"Το σωστό θα ήταν να φεύγαμε και να μην γινόταν ούτε η απονομή. Όμως, αν αποφασιζόταν κάτι τέτοιο, υπήρχε ο κίνδυνος για μεγαλύτερα έκτροπα. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις κοιτάς το μικρότερο κόστος. Αν παίρναμε τέτοια απόφαση μπορεί να μην έφευγε κανείς από το γήπεδο! Και μην ξεχνάτε ότι υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο γήπεδο. Η κατάσταση έπρεπε να εξομαλυνθεί".


-Φοβηθήκατε ότι μπορεί να μην τελειώσει ο τελικός; "Υπήρχε ένα κλίμα τρομοκρατίας. Αυτό το ένιωσαν όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο".

-Έχετε κάποιο παράπονο από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ΑΕΚ και του Ατρόμητου; "Υπήρξε προσπάθεια από πολλούς. Ωστόσο, έχω να πω ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ σε πολλά διαστήματα έπαιξε θέατρο. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να να πάρει η ΑΕΚ το Κύπελλο, κάτι που τον έκανε να χάνει τον προσανατολισμό. Όμως τον καταλαβαίνω, είναι υπάλληλος και ήθελε να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί".


-Δύο συνεχόμενες χρονιές και οι τελικοί Κυπέλλου μόνο γιορτή δεν ήταν. Μπορείται να κάνετε κάτι γι' αυτό; Και αν ναι, τι θα είναι αυτό; "Θα πάρουμε μέτρα και άμεσα. Θα τα δει ο κόσμος. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Πρέπει επιτέλους να επιβληθεί η τάξη".


-Ποιά η τοποθέτηση σας για την επίθεση στους παίκτες του Ατρόμητου; "Θέλω να καταδικάσω αυτή την επίθεση και να συγχαρώ τον κ. Σπανό γιατί έχει μια ομάδα που πρέπει να λειτουργεί σαν πρότυπο για άλλες ομάδες".

-Γιατί αφήσατε να ξεκινήσει ο αγώνας από τη στιγμή που υπήρχε πανό με προσβλητικό χαρακτήρα; "Τα πανό που κατεβαίνουν είναι αυτά που απευθύνονται στην Πολιτεία και τα όργανα".


-H Aστυνομία μπορούσε να έχει αποτρέψει όλα όσα έγιναν: "Δεν φταίει για όλα η Αστυνομία. Όμως, πρέπει να πω ότι από αυτά που είχαν ειπωθεί και αποφασιστεί στις συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, δεν τηρήθηκε τίποτα. Η Αστυνομία, δυστυχώς, στο κομμάτι που της αναλογεί ήταν ανύπαρκτη".
 
πηγή:contra.gr

Βίντεο με φάσεις από το παιχνίδι των νέων του Αστέρα και δήλωση του Νίκου Γιαννακόπουλου

Φάσεις από το παιχνίδι:

Νίκος Γιαννακόπουλος:   Οικογενειακό το κλίμα στους νέους του Αστέρα!



Νέοι Αστέρα Τρίπολης- Νέοι Εργοτέλη 2-3




Τους γύρισε την πλάτη το τελευταίο παιχνίδι για τους νέους του Αστέρα Τρίπολης και οι νέοι έφυγαν με ήττα.

Βέβαια οι Κρητικοί χρησιμοποίησαν πάικτες από την μεγάλη ομάδα τους.

Δεν μπήκαν δυνατά οι μικροί του Χρήστου Νικολάου (ο Οράσιο ήταν τιμωρημένος) και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2.



Τα γκολ σημείωσαν οι Καρέλης (6') και Ανδρεαδάκης (16').

Το δεύτερο μέρος βρήκε την ομάδα της Κρήτης να προηγείται με 0-3, όταν ο Δωματάς νίκησε τον Γιαννακόπουλο από κοντά. Ο πορτιέρο του Αστέρα δεν έχει ευθύνη για το γκολ, αφού έγινε λάθος "γύρισμα" από αμυντικό.



Στο 53΄με πέναλτι έγινε το 1-3 από τον Διαμαντόπουλο και στο 73΄ο Γκαϊδατζής κάνει το 2-3 με σουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Νίκα και Αναστόπουλο  (Αρκαδίας)



Οι συνθέσεις των ομάδων


Νέοι Αστέρα: Γιαννακόπουλος, Φιλάι, Πετρούσης, Παπαδημητρίου (64’ Παπαδημητρίου), Ποτήρης, Ζώης, Χάρτσιας, Σαραντόπουλος (45’ Γκαϊδατζής), Κατσαρός (45’ Σβίγκος), Διαμαντόπουλος, Βαλκάνος.

Νέοι Εργοτέλη: Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Καρβουνιάρης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης, Καρέλης (84’ Γ. Ανδρεαδάκης), Κούρτι (90’ Λίπι), Ανδρεαδάκης Π.
 
Το πέναλτι του Διαμαντόπουλου (βίντεο):
 
 

Αντώνης Μαυρέας Προπονητής Παναρκαδικού : Στο β΄ μέρος δεν "βγήκαμε" στο γήπεδο.


Δεχθήκαμε γρήγορο γκολ με την πρώτη φάση του αντιπάλου. Πήγαμε στο ημίχρονο με 0-1, αφού 3 ευκαιρίες που είχαμε δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Στο δεύτερο μέρος δεν «βγήκαμε» από τα αποδυτήρια. Ήλθε και η αποβολή του Σωπιάδη, που μας εμπόδισε να γίνουμε καλύτεροι, ώστε να πιέσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο κάτι δικαιούμαστε, στο δεύτερο όχι. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε από την ημέρα που ήλθα.

Το διαιτητικό τρίο σήμερα, ήταν προκλητικό. Τα σφυρίγματά τους ήταν σε βάρος της ομάδας μου. Θα πρέπει οι ιθύνοντες κάποια στιγμή, να δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτήν την κατάσταση. Τα σφυρίγματά τους και η συμπεριφορά τους ήταν προκλητικά.

Εάν οι διαιτητές δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, ας δηλώνουν κώλυμα. Δεν θέλω να συνεχίσω να πω παραπάνω πράγματα, γιατί είμαστε στην Ελλάδα και καταλαβαίνετε δεν έχουμε καλές διαιτησίες.

Είμαστε ιστορικό σωματείο και πρέπει να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε.

Εγώ ξανά δηλώνω είμαι υπερήφανος από τα παιδιά και θα είμαι κοντά τους.


Δημοσθένης Δήμος Αρχηγός Παναρκαδικού : Δεν παίξαμε μπάλα !



Πιστεύω δίκαια χάσαμε δεν είμαστε καλοί. Ίσως μας επηρέασε και η διακοπή. Είχαμε προϋποθέσεις να κάνουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν το πετύχαμε. Χάσαμε καλή ευκαιρία με τον Κωστάκη, που αν έμπαινε δεν ξέρω τι θα γινόταν στην συνέχεια. Πάντως δεν είμαστε καλοί. Δεν μας επηρέασε ο διαιτητής για το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Χαλκίδα.


Παν. Σκόνδρας Προπονητής Χαλκίδας : Το θέλαμε το παιχνίδι...



Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ ανεβασμένη στο δεύτερο γύρο. Δεν είχαμε σωθεί μαθηματικά, θέλαμε το παιχνίδι, είχαμε κίνητρο, παίξαμε καλύτερα και νικήσαμε δίκαια. Ο Παναρκαδικός είναι ιστορικό σωματείο και θα επανέλθει σύντομα στην κατηγορία.


Σπύρος Λαγός Παίκτης Παναρκαδικού : Υπήρχαν προκλητικά και δυνατά μαρκαρίσματα...



Το παιχνίδι κρίθηκε στην δύναμη. Η Χαλκίδα δεν ήταν αδιάφορη, ήθελε τους τρεις βαθμούς. Υπήρχαν δυνατά και προκλητικά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους. Δυστυχώς χάσαμε. Δεν στέκομαι στην διαιτησία, που έκανε λάθη. Εμείς δεν είμαστε καλοί, δεν βάζω τους διαιτητές σαν δικαιολογία. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και θα παίξουμε  για την ιστορία του συλλόγου.


«Χτυπάει» Τέβες μέσω Ζάχαβι η Τσέλσι


«Χτυπάει» Τέβες μέσω Ζάχαβι η Τσέλσι


Πρωινή είδηση από τον novasportfm.

Δεν αναφέρεται στον "δικό" μας Ζάχαβι της Αρκαδίας μην τρελαθούμε , αλλά στον γνωστό παγκόσμιο Ισραηλινό μάνατζερ.

Ο Αντωνάκης το πολύ-πολύ να "χτυπήσει" κανένα "Παπαρέλα", Λόντο, Γιαννούλη.

Παίκτες βέβαια στην Αρκαδία γνωστής  αξίας, που έχουν προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο  και θα προσφέρουν ακόμα.

Λέτε να τον δούμε κάποια στιγμή παγκόσμιο;

Τυχαίο; Δεν νομίζω...