Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Έλαμψαν τα αστέρια του παρελθόντος στο F.C. ΤΡΙΠΟΛΗΣ !



Συνάντηση παλαιμάχων έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 26/5/2017 στο F.C.  Τρίπολης, με ονόματα που έχουν εντυπωσιάσει το φίλαθλο κοινό .

Ο Θανάσης Καλοπίσης , ο Σωτήρης Μπέλτσος, Χρήστος Χατζόπουλος  ήταν οι τρεις  που ξεχωρίζουν από την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Τους πλαισίωσαν και πολλοί άλλοι , που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες και  μερικοί ακόμα ασχολούνται με ομάδες που προσφέρουν και σε κοινωνικό έργο με αγώνες που κάνουν.  Παρόντες και  παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας «Αγανάκτησης παλαίμαχοι Τρίπολης» , με τους Χρήστο Δερμιτζόπουλο,  Θαν. Παρασκευόπουλο και  Ανδρέα Άλλα. 



Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο παλαίμαχος διεθνής άσος Πολ  Χατζόπουλος με πολύ ενδιαφέρον.  Η παρουσία στον αγώνα του Δημήτρη και Νίκου Χατζόπουλου , ήταν ιδιαίτερο κίνητρο για τον πατέρα Χατζόπουλο.



Η εμπειρία των προαναφερομένων παλαίμαχων και όχι μόνο παικτών, δεν άφησαν περιθώρια σκέψης στους αντιπάλους για την νίκη, που αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος για το αποτέλεσμα. 

Μήνας Μάϊος , μήνας που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  ξεκουράζεται. Τα μεγάλα γήπεδα σιωπούν και τα  γήπεδα των 5Χ5 και 7Χ7 , κερδίζουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.