Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Και ο Δράκος στο All star game

GIANNAKIS_PANAGIOTIS



Ο φιλανθρωπικός σκοπός του 1ου All Star Game Πελοποννήσου δεν έχει περάσει απαρατήρητος από κανέναν, πόσο μάλλον από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, έναν μεγάλο άνθρωπο του αθλητισμού με τη μακρά πορεία στο μπάσκετ, γνωστό και για τις ευαισθησίες του σε τέτοια θέματα. 

Η μεγάλη δόξα του ελληνικού αθλητισμού και δη του μπάσκετ θα δώσει το παρόν την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην Τρίπολη συμμετέχοντας και αυτός στη μπασκετική γιορτή της Πελοποννήσου, προσθέτοντας κύρος στη διοργάνωση του 1ου All Star Game Πελοποννήσου, ενισχύοντας παράλληλα από την πλευρά του την προσπάθεια που γίνεται για τη συγκέντρωση χρημάτων για το «Χαμόγελο του Παιδιού» 

Ο Δήμος Τρίπολης μάλιστα θα τον τιμήσει για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και γενικότερα την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Τα βρήκε σκούρα, αλλά τελικά πήρε το ροζ φύλλο το Νεοχώρι

NEOXORI_GSXORAS_01


Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμη και με 13 πόντους διαφορά στο ξεκίνημα, μπορεί να δυσκολεύτηκε μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, αλλά η ομάδα του Νεοχωρίου πριν λίγη ώρα επικράτησε στο κλειστό της Τρίπολης με σκορ 46-42 του Γ.Σ.Χώρας και παρέμεινε αήττητο σ’ αυτή τη Β’ φάση του πρωταθλήματος, φτάνοντας στη τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς.
Περισσότερα www.contraepithesi.gr

Όσκαρ Φερνάντεθ είναι ο εκλεκτός...

Πήρε Φερνάντεθ ο Αστέρας




Ο Όσκαρ Φερνάντεθ είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Ισπανός τεχνικός βρισκόταν στην δεύτερη ομάδα της Βαλένθια, ενώ καθοδήγησε και την πρώτη για ένα μικρό διάστημα. Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν προπονητής των Αρκάδων. 

«Χαίρομαι που ήρθα στην Ελλάδα και στον Αστέρα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά μαζί με τους συνεργάτες μου να φτιάξουμε μία καλή ομάδα, που να παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο». 

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Ισπανό προπονητή κ. ΟΣΚΑΡ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ, με βοηθό προπονητή τον κ ΧΕΣΟΥΣ ΚΑΣΑΣ. 

Ο ΟΣΚΑΡ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ εργάστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια ως προπονητής στη Βαλένθια Β’ και μετά την αποχώρηση του Κίκε Φλόρες ανέλαβε για ένα διάστημα πρώτος προπονητής στη Βαλένθια. 

Ο βοηθός του ΧΕΣΟΥΣ ΚΑΣΑΣ εργάστηκε στη Μπαρτσελόνα Β’ ως βοηθός του Λουίς Ενρίκε
».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του Αστέρα ΟΣΚΑΡ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ τόνισε τα εξής: «Χαίρομαι που ήρθα στην Ελλάδα και στον Αστέρα. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά μαζί με τους συνεργάτες μου να φτιάξουμε μία καλή ομάδα, που να παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο».

Πρόταση της Βόλφσμπουργκ για Φορτούνη!

Πρόταση της Βόλφσμπουργκ για Φορτούνη!

Μπορεί η Αταλάντα να απέσυρε την πρόταση που κατέθεσε για τον Κώστα Φορτούνη, όμως στον Αστέρα Τρίπολης δεν θα… τα βάψουν και «μαύρα». Και αυτό διότι σύντομα αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του συλλόγου, νέα πιο ελκυστική πρόταση για τον νεαρό άσο. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τουwww.sport-fm.gr, η Βόλφσμπουργκ είναι έτοιμη να προσφέρει 800.000 στον Αστέρα για την απόκτηση του παίκτη και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ίδιο τον Φορτούνη κοντά στα 220.000 ευρώ το χρόνο. 

Όπως με την πρόταση από την Αταλάντα έτσι και αυτή ο Αστέρας, λογικά, θα την αποδεχθεί, καθώς είναι πάγια τακτική του να μην φράζει το δρόμο σε κανέναν παίκτη. Συν τοις άλλοις θα ικανοποιηθεί και οικονομικά. 

Το θέμα είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος καθυστέρησε να απαντήσει στην Αταλάντα και έτσι έχασε την ευκαιρία να μεταγραφεί στην γειτονική χώρα. Από το περιβάλλον του διαρρέει πως είναι θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Bundesliga. 

Παράλληλα δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξει και μια ακόμα πρόταση από την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα από την Αϊντχόφεν, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη. 

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου