Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Δηλώσεις του Βαγγέλη Σιμόπουλου και Άγγελου Κουλουρά (παίκτες Δόξας Μεγαλόπολης)




Βαγγελής Σιμόπουλος (παίκτης Δόξας Μεγαλόπολης):




Δυστυχώς υπήρξαν σκηνές που έφεραν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, όπως μας έχουν πει οι παλαιότεροι.

Δεν περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο. Τα περισσότερα παιδιά ήταν τρομοκρατημένα. Άλλοι χτυπηθήκανε, άλλοι δέχθηκαν βρισιές, μέσα στα αποδυτήρια επικρατούσε φόβος!

Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αυτά τα πράγματα στα γήπεδα. Δεν περίμενα σε ένα τοπικό πρωτάθλημα να ζήσεις τέτοιες στιγμές.



Άγγελος Κουλουράς (παίκτης Δόξας Μεγαλόπολης):

Είμαστε νέα παιδιά, δεν μας αρέσουν που τα βλέπουμε και τα καταδικάζουμε. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, γιατί αντί να βλέπουμε πρόοδο, πάμε πίσω.

Οι αρμόδιοι της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας πρέπει να πράξουν ανάλογα και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι των γεγονότων αυτών. Διαφορετικά θα βλέπουμε να επαναλαμβάνεται αυτό το φαινόμενο της βίας.

Σωτήρης Στριγγλής (πρόεδρος Δόξας Μεγαλόπολης):



Βιώσαμε πολύ άσχημες στιγμές με την λήξη του αγώνα. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι πολύ καθαρά , γνώμη όχι μόνο δική μου , αλλά και πολλών άλλων που το παρακολούθησαν έχοντας ουδέτερη στάση.


Με την λήξη τρεις ομάδες «ανθρώπων» μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν αρχικά τον προπονητή μας Στράτο Γεννιτσαριώτη και το ποιο φοβερό κυνηγούσαν ένα παιδί 18 χρονών, το Γιάννη Κώτσιρα που έπαθε κράμπα έπεσε κάτω και τον χτυπούσαν ανηλεώς.

Εκείνη την στιγμή έπεσαν δύο παίκτες του Ηρακλή πάνω του, να τον προστατεύσουν. Επίσης και δύο γονείς που τα παιδιά τους έπαιζαν στον Ηρακλή, μπήκαν να σώσουν το παιδί. Τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Πέσανε κροτίδες , βαρελότα και φέρνει η εικόνα αυτή το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό πολλά χρόνια πίσω.

Έγινε μια προσπάθεια από 4 ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή για να εξομαλύνουν την κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφεραν να δαμάσουν το πλήθος των μενόντων ατόμων.

Χτύπησαν τον διαιτητή κ. Μανιάτη και τον παρατηρητή κ. Λιώρη. (μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Λιώρη, μου είπε ότι δεν ήταν κάτι αξιόλογο προσοχής)

Δεν καλέσαμε την αστυνομία, γιατί δεν θέλαμε να ανάψουν τα αίματα και το παιχνίδι θα τελείωνε ήρεμα. Αλλά δυστυχώς γίνανε ανεπίτρεπτα πράγματα και ειδικά όταν παίζουν παιδιά 15-16 μέχρι 20 ετών. Εξασκείτε πάνω στα παιδιά βία σωματική και ψυχολογική. Έβλεπες στο πρόσωπό τους , στα μάτια τους τον τρόμο. Άκουγαν ύβρεις για τις οικογένειες τους, είναι κρίμα όλα αυτά που γίνονται.

Εύχομαι να έλθουν καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρό μας.

Στράτος Γεννητσαριώτης: Συγχαρητήρια στους παίκτες! Παίξαμε για την ιστορία της ομάδας, για τους εαυτούς μας!


Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν και αγωνίστηκαν στην Δόξα Μεγαλόπολης. Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο .Από την αρχή είσαστε οι καλύτεροι, σας πίστεψα από την πρώτη στιγμή. Βγήκαμε πρώτοι άξιοι και δικαιωματικά, χάρις το ταλέντο σας και το πάθος σας. Παίξαμε για την ομάδα μας, τους εαυτούς μας και το γόητρο. Πήραμε την πρώτη θέση επειδή το αξίζατε, δεν σας την χάρισε κανείς. Ούτε θα την χαρίζαμε. Έτσι θα πρέπει να νοιώθουν όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Εμείς που ανήκουμε στην Δόξα Μεγαλόπολης, αγαπάμε την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο. Παίξαμε για την ιστορία μας, τον κόσμο της ομάδας μας.


Ευχαριστώ όλους σας, που με στηρίξατε από την θέση που ήμουν στην ομάδα, για την λειτουργία του συνόλου. Δεν είμαι ακόμα προπονητής, αλλά δουλέψαμε όλοι σαν παρέα. Ένοιωσα συμπαίκτης, φίλος και αδελφός σας πρώτα από όλα. Συγχαρητήρια!


Καταγγελία για τα γεγονότα στο γήπεδο της Μελιγούς, στον αγώνα με τον Ηρακλή Βερεβένων:


Περάσαμε στιγμές, που 25 χρόνια στα γήπεδα δεν τις έχω ξαναζήσει. Το κλίμα ήταν εχθρικό από την στιγμή που φθάσαμε στο γήπεδο. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πέφτανε δυναμιτάκια, ακούγαμε βρισιές , απειλές.



Αυτά από τους φιλάθλους , αλλά και από παίκτες. Αναφερόντουσαν σε γεγονότα του πρώτου αγώνα, που μόνο η φαντασία τους τα βγάζει. Οι απειλές ξεκίνησαν όταν το σκορ ήτα 1-2 και 1-3. Με την λήξη του αγώνα μπήκαν άτομα μέσα στο γήπεδο και κυνηγούσαν τους παίκτες.


Εμένα με χτυπούσαν με γροθιές στο κεφάλι , τώρα δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Τον Γιάννη Κώτσιρα τον κυνήγησαν 7 άτομα και το κλώτσησαν στο κεφάλι!!!


Επίσης κυνηγούσαν και τον διαιτητή τον κ. Μανιάτη. Φύγαμε μιάμιση ώρα μετά την λήξη του αγώνα. Η αστυνομία ήλθε αργότερα.


Αυτό είναι καταγγελία και της διοίκησης της Δόξας Μεγαλόπολης.


ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΡΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ ΑΣΚΟΥΝΗΣ ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ

Ο Άρης Τρίπολης διασκέδασε την άνοδό του!

Άρης Τρίπολης - Μαρί 2-1. Νίκη και άνοδος! (pics)


Μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, έγινε το γλέντι της ομάδας του Άρη Τρίπολης.


Στο γνωστό μαγαζί του Θόδωρου Αθανασιάδη, «ΑΣΤΕΡΙΑΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» , μαζεύτηκαν μέλη της διοίκησης, προπονητής και αρκετοί παίκτες για να το διασκεδάσουν.

Η ομάδα του Άρη Τρίπολης, μετά από ένα πρωτάθλημα που χαρακτηρίζεται το καλύτερο των τελευταίων ετών, τερμάτισε δεύτερη και πήρε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία.

Ήταν ο διακαής πόθος του πρόεδρου της ομάδας Πέτρου Κουστένη, που τελικά πραγματοποιήθηκε.

Δείτε φωτογραφίες :














Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Πέτρου Κωνσταντινέα στο ματς με τον Άρη εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Αρκαδική ΠΑΕ βγάζει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για διαιτητή.

ΠΑΕ Αστέρας: Σφαγιαστική η διαιτησία Κωνσταντινέα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης




"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ



Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε ΟΛΑ τα επτά (7) χρόνια της παρουσίας του στα εθνικά πρωταθλήματα και κυρίως τα τέσσερα τελευταία στη SUPER LEAGUE ΟΥΔΕΠΟΤΕ ασχολήθηκε με τη Διαιτησία και ΟΥΔΕΠΟΤΕ εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας (παρότι πολλές φορές αδικήθηκε) σεβόμενος το έργο των Διαιτητών.



Αναγκάζεται για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να διαμαρτυρηθεί εντονότατα για τη σφαγιαστική διαιτησία του Διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στον καθοριστικό αγώνα με τον ΑΡΗ, όπου χωρίς υπερβολή στέρησε τη νίκη από την ομάδα μας.



Πέραν από σωρεία λαθών σε βάρος της ομάδας μας σε ΟΛΗ σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα υπέπεσε σε σοβαρότατα λάθη. Συγκεκριμένα:

- Στο 32’ του αγώνα ακύρωσε εντελώς ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ κανονικότατο γκολ της ομάδας μας.

- Το δεύτερο γκολ του ΑΡΗ προήλθε μετά από ανύπαρκτο φάουλ

- Στο 85’ αντί να υποδείξει πέναλτι σε ανατροπή ποδοσφαιριστή μας, έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για δήθεν θέατρο και τον απέβαλε.



Τέτοιες τραγικές διαιτησίες βυθίζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο περισσότερο στην ανυποληψία.





ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ"

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ

Ποιος Αστέρας; Τσακώθηκε με το γκολ! Ήττα από τον Άρη με 1-2



Με… μηχανική υποστήριξη κρατιέται ζωντανός στο όνειρο της παραμονής ο Αστέρας Τρίπολης το τελευταίο διάστημα. Αν επιθυμεί να μην μείνει μόνο όνειρο, στο ματς με αντίπαλο τον Άρη, πρέπει να επικρατήσει με κάθε τρόπο αλλιώς του χρόνου θα περιοδεύει στα γήπεδα της Football League. Από την άλλη, για τους «κίτρινους» η σημερινή αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία αφού μόνο με το τρίποντο μπορoύν να διατηρηθούν στο «κόλπο» των πλέι-οφ.


94' - Λήξη του ματς
90' - Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων
90' - Πολύ κακή εκτέλεση του πέναλτι από τον Μπαστία και ο Χουάνμα αποκρούει. Στην επαναφορά, κανείς παίκτης του Αστέρα δεν κατάφερε να πάρει την μπάλα.
89' - Κίτρινη κάρτα ο Φατί.
88' - Πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Φατί ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ματούσιακ και ο Κωνσταντινέας έδειξε το σημείο του πέναλτι.
87' - Απίστευτη ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Παπάζογλου που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.
85' - Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φρανκού που αποβάλλεται.
78' - Τρίτη αλλαγή για τον Αστέρα. Στην θέση του Ροζέριο, ο Παπάζογλου.
72' - Αλλαγή και για τον Αστέρα. Στην θέση του Λαδάκη ο Φορτούνης.
71' - Τελευταία αλλαγή για τον Άρη. Ο Μενδρινός μπήκε στην θέση του Κόκε.
69' - Κίτρινη κάρτα στον Φρανκού.
64' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Πορτίγια εκτέλεσε το φάουλ και ο Λαζαρίδης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντεγκρά.
63' - Πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθεί ξανά. Ο Ματούσιακ βρίσκει πολύ ωραία τον Αρσενίεβιτς που πλασάρει άουτ.
60' - Αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αρσενίεβιτς θα μπει στην θέση του Ουντότζι.
57' - Αλλαγή για τον Άρη. Ο Πορτίγια αντικαθιστά τον Τσέζαρεκ.
56' - Κίτρινη κάρτα στον Βανγκέλι
56' - Κίτρινη κάρτα στον Ροζέριο.
53' - Σουτ του Ροζέριο, ο Χουάνμα αποκρούει.
46' - Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
45'+2 - Λήξη του πρώτου μέρους.
45' - Κίτρινη κάρτα στον Καζναφέρη.
45' - Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.
44' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Εκτελεί ο Κόκε, ο Ντεγκρά έπεσε στην σωστή γωνία αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει την δυνατή εκτέλεση του Κόκε.
42' - Κίτρινες κάρτες στους Μπαρτολίνι και Ντεγκρά.
42' - Πέναλτι για τον Άρη. Ο Τσέζαρεκ πάσαρε στον Κόκε μέσα στην περιοχή και εκεί ο Μπαρτολίνι ανατρέπει τον Ισπανό επιθετικό.
39' - Κόκκινη κάρτα στον Καστίγιο, όταν ο Μεξικανός πάτησε τον Μπαστία.

38' - Αλλαγή για τον Άρη. Στην θέση του Σακάτα ο Καζναφέρης.
35' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ! Εκτέλεση φάουλ από τον Ουριμπάρι, ο Ορόθκο πηδάει ψηλότερα από όλους και παίρνει την κεφαλιά κάνοντας το 1-0 για τους Αρκάδες, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φίλους της ομάδας.
31' - Γκολ που ακυρώθηκε για τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτελέστηκε φάουλ από δεξιά με τον Ουριμπάρι, ο Μπαρτολίνι πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτήτης κ. Κωνσταντινέας έδειξε επιθετικό φάουλ σε μία αμφισβητούμενη φάση.
28' - Πολύ καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Φρανκού να βγάζει από δεξιά την σέντρα ο Ροζέριο παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Ρονάλντο Γκιάρο έσωσε πάνω στην γραμμή.
24' - Κίτρινη κάρτα στον Ουριμπάρι.
24' - Δυνατό ματς με πολύ πάθος αλλά χωρίς την κλασσική ευκαιρία για γκολ.
18' - Ακόμα μία καλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ματούσιακ ξανά αλλά ο Χουάνμα αντιλήφθηκε την εξέλιξη της φάσης, έκανε την έξοδο και μάζεψε την μπάλα.
14' - To πρώτο σουτ στο ματς έγινε από τον Ματούσιακ με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς του Άρη και να καταλήγει κόρνερ.
11' - Με περισσότερο πάθος, η ομάδα του Αστέρα προσπαθεί να βρει χώρους αλλά η άμυνα του Άρη είναι απροσπέλαστη.
7' - Προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους οι παίκτες και των δύο ομάδων με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει μέχρι στιγμής το πάνω χέρι στον αγώνα.
1' - Έναρξη της αναμέτρησης.


Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ρουμπίλ, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης (72' Φορτούνης), Φρανκού, Ροζέριο (78' Παπάζογλου), Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ματούσιακ

Στον πάγκο: Αναστασόπουλος, Μαρσέλο, Τσαμπούρης, Πουλίδο



Άρης (Σάκης Τσιώλης): Χουανμά, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Φατί, Τόχα, Καστίγιο, Σακάτα (38' Καζναφέρης), Κόκε (71' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (57' Πορτίγια)

Στον πάγκο: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Οριόλ, Ντανίλο



Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

πηγή: nova sport-fm