Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

ΣΤ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

ΚΟΝΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Βρασιές-Κρανίδι 4-0.

Βρασιές-Κρανίδι 4-0. Η ανάλυση του αγώνα...

Δυναμικά συνέχισαν στο δρόμο των επιτυχιών οι Βρασιές μετά τη νέα νίκη, αυτή τη φορά επί του Κρανιδίου.




Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα επιβλήθηκε με 4-0 των αντιπάλων της, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας με την απόδοσή της όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή δυνατά και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με τους Μπάρλα, Δημάκο, Παπανικολάου και Αγγελόπουλο. Το πρ΄το γκολ σημείωσε ο Μπάρλας, στο 38', μετά από ασίστ του Δημάκου.



Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγίου Ανδρέα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά κατάφερε να είναι και πιο αποτελεσματική. Μετά το 50ο λεπτό όπου ο Παπανικολάου είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και το 56' όπου ο Δημάκος δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει, ήρθε η φάση του 60' όταν ο Γιάννος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.



Στο 62' ο πολύ καλός στο ματς, Αγγελόπουλος έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και από πολύ πλάγια αριστερά, πλάσαρε όμορφα και πέτυχε το 3-0, ενώ στο 67', πάλι ο Αγγελόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.



Οι συνθέσεις των ομάδων



ΒΡΑΣΙΕΣ: Παπαδόπουλος Κλ., Καλαντζής, Μαντέλος, Παππάς (79' Τσολάκου), Παρασκευάς, Κυριακίδης, Αγγελόπουλος, Αδάμης Ι, (70' Αδάμης Δ.) Μπάρλας (74' Παπαδόπουλος), Δημάκος, Παπανικολάου.



ΑΕΚ Ερμιονίδας: Ραβούσης, Κοξίδης, Γιάννος, Μπουγιούρας, Δεϊμεζής (80' Νικελίνα), Χρήστου, Παππάς (65' Κιρτάκης), Δρίτσας, Πετγαζλής, Τζώρτζης, Λάφκας (72' Τσιμπίκος).



πηγή: astrosnews.gr



ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 1-3



ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ. ΑΔΙΚΗ Η ΗΤΤΑ. ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΚΑΘΟΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


Μεγάλη αδικία για την ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει νικητής από το παιχνίδι.

Το 2-0 δεν έγινε εξ αιτίας του κακού διαιτητή από την Αχαΐα Κωνσταντάκη, που με αποφάσεις του αδίκησαν τους γηπεδούχους και η ατυχία αφού η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε δεύτερες κίτρινες κάρτες και σε πέναλτι που δεν έδωσε πάνω στον Σπύρο Λαγό.

Με 4-3-3 παρέταξε την ομάδα του ο Αντώνης Μαυρέας. Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, το παιχνίδι ήταν μέτριο. Στο δεύτερο και οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο.



Οι οδηγίες στην ανάπαυλα από τον Μεσσήνιο κόουτς και η θέληση για την νίκη από τους παίκτες, άλλαξε την εικόνα στο δεύτερο μέρος. Πετυχημένη η κίνηση να περάσει ο Σωπιάδης στην αριστερή πλευρά και ο Λαγός στην δεξιά.



Ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ στο 54’ όταν μετά από σέντρα του Πετρόπουλου, ο Λαγός με προβολή έκανε το 1-0. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Παναρκαδικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμά του, όταν μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στο Μπακογιαννάκη, που από το ύψος της μικρής περιοχής με προβολή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αγριμάκη. Στο 65’ ο Σωπιάδης με πλάσε έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 69’ με πλασέ του Λαμπρινάτου και τρία λεπτά αργότερα ο Καραμάνος έκανε το 1-2. Στο 76’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Πετρόπουλος και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 86’ ο Λαμπρινάτος



Διαιτητής ο κ. Κωσταντάκης πολύ κακός, έσφαξε με το γάντι τον Παναρκαδικό και βοηθοί οι κ. κ. Καμζόλας και Μεσσήνης χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.



.Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας, Μπεντεβής, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Δήμος (79’ Μέλλος), Πετρόπουλος, Τζιαννής (61’ Μπακογιαννάκης), Λαγός, Σωπιάδης



Αστέρας Μαγούλας: Αγριμάκης, Σερέπας (69’ Κουσίδης), Λάμπρου, Κολοβός, Μαρής, Καραμάνος, Κονέ, Έβερετ (15’ Μενδρινός), Λούπας, Μπούγιας, Λαμπρινάτος (87’ Κατικαρίδης)





1. Στην ανάπαυλα του αγώνα υπήρξε ένταση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

2. Σε ανάμενα κάρβουνα ήταν ο Δημήτρης Κοσκινάς, πριν το παιχνίδι.



3. Πρόβλημα προέκυψε στην λήξη του αγώνα , μεταξύ φίλων του Παναρκαδικού. Η μεγάλη αγάπη και το πάθος για τον σύλλογο, πολλές φορές δεν φέρνουν καλές εικόνες στον κόσμο.

4. Οι φίλαθλοι της Μαγούλας όταν έφευγαν, απορούσαν με την βαθμολογική θέση του Παναρκαδικού.




5. Με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν οι παίκτες της Μαγούλας για τους συναδέλφους τους του Παναρκαδικού. Και βέβαια σχολίαζαν ότι μπορούν να νικήσουν την Θήβα και την Μηδέα.

6. Ο Αντώνης Μαυρέας τα είχε με την ατυχία. Παράλληλα έσταζε μέλι για τους παίκτες του.




7. Σωστή η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο. Όποτε χρειάστηκε ήταν παρών.