Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ
















Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας και η Φαλαισία με την ΑΕΚ Τρίπολης, χέρι-χέρι είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας αφήσει πίσω την Τεγέα με δύο βαθμούς και τέσσερις τον Ερμή Μελιγούς.
Όλα δείχνουν ότι το φινάλε θα είναι πολύ συναρπαστικό. Η Τεγέα μέχρι πρότινος έδειχνε το φαβορί για την άνοδο. Τα τρία τελευταία παιχνίδια, δεν "της πήγαν" και έμεινε πίσω στην βαθμολογία. Αν δούμε και την απώλεια του πρώτου σκόρερ της ομάδας λόγω αποβολής, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Η ΑΕΚ Τρίπολης έχει το ποιο εύκολο πρόγραμμα για την συνέχεια, αφού "καθάρισε" τα ντέρμπι με τη απώλεια του αγώνα με την Μελιγού. Η Φαλαισία αν και είχε μείνει πίσω, ανέκαμψε και φιγουράρει στην πρώτη θέση με την ΑΕΚ Τρίπολης, αλλά έχει ποιο δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια.
Ο ξεγραμμένος για πολλούς Ερμής Μελιγούς, έδειξε "ψυχή" και "σθένος" και μετά από τα πρώτα παιχνίδια που είχε απογοητεύσει, μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση της ανόδου.
Τα παιχνίδια που απομένουν για την ανάδειξη του πρωταθλητή:

16η Αγωνιστική
ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ
ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΤΕΓΕΑ
17η Αγωνιστική
ΤΕΓΕΑ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ
18η Αγωνιστική
ΑΧΙΛΛΕΥΣ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ
ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΤΕΓΕΑ
19η Αγωνιστική
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΤΕΓΕΑ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ
20η Αγωνιστική
ΤΕΓΕΑ - ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ
ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ
21η Αγωνιστική
ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ - ΤΕΓΕΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ
ΛΕΩΝΙΔΙΟ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ
22η Αγωνιστική
ΤΕΓΕΑ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ
ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ
ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ
ΑΧΙΛΛΕΥΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ

Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ












































Έγινε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Τρίπολης, με προπονητή τον Πάρη Κυριάκη. Πριν την προπόνηση ο Γιάννης Νίκου, μίλησε στους παίκτες παρουσιάζοντας τον νέο προπονητή τους. Τόνισε στους παίκτες για την αλλαγή που έγινε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση για τα παιχνίδια που έρχονται. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πάρις Κυριάκης και αφού ευχαρίστησε την διοίκηση για την προτίμηση στο πρόσωπό του, τόνισε της αγάπη του για το σωματείο που έπαιξε για πολλά χρόνια. Ζήτησε από τους παίκτες συνεργασία, πειθαρχία. Ξεκαθάρισε ότι ο σκοπός όλων τους, είναι να πιάσει τον στόχο της η ομάδα. Τόνισε ότι όλοι είναι μια οικογένεια και θα πρέπει να διατηρηθεί το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Στην συνέχεια οι παίκτες έκαναν προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Χαρίτου.