Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

"Έδεσε " τον Βαγγέλη Βλάχο και την επόμενη σεζόν η διοίκηση του Αστέρα. Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και η δουλειά του έλληνα τεχνικού, φαίνεται ότι ικανοποίησε τα "αφεντικά" του συλλόγου της Τρίπολης και έτσι του πρότειναν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Βλάχος, σίγουρα θα έθεσε και τους δικούς του όρους, που λογικά θα έγιναν δεκτοί από τους διοικούντες. " Έπεσαν και τα καθιερωμένα ευχαριστήρια από το αφεντικό του πάγκου, προς το πρόσωπο της διοίκησης. Καλά όλα αυτά. Για να δούμε όμως στην συνέχεια, τι μέλλει γενέσθαι. Θα έχουμε κοινή πορεία ή θα έχουμε διαζύγια; Ευχή μας είναι να πάνε όλα καλά και ο Αστέρας να κάνει την πορεία που θα αφήσει ικανοποιημένους όλους.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Τ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ-ΑΡΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για την Β΄ κατηγορία Αρκαδίας , παίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μετά οι 4 ομάδες (οι 2 πρώτες από κάθε όμιλο) θα συγκρουστούν μεταξύ τους , στους αγώνες των μπαράζ. Οι δύο πρώτες στο σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, θα πάρουν το εισιτήριο για να αγωνισθούν την νέα σεζόν στην Α΄ κατηγορία. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων, η μεταξύ τους συναντήσεις θα καθορίσουν ποια ομάδα θα πάει στα μπαράζ.
Ήδη έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση των μπαράζ για την ΑΕΚ Τρίπολης. Από την προηγούμενη αγωνιστική ετοιμάζεται για την τελική φάση ανόδου. Απομένουν οι δύο ομάδες του Άρη Τρίπολης και Δόξα Τρίπολης. Και για να γίνουμε περισσότερο σαφείς, η ομάδα του Κώστα Καλογιαννίδη και Πέτρου Κουστένη δίνει τον σημαντικότερο παιχνίδι. Θέλει, νίκη και μόνο νίκη, για να περάσει στην φάση των μπαράζ. Η Δόξα που έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της και έχει ρεπό, θα περιμένει το στραβοπάτημα της ομάδας του «Θεού του πολέμου». Ακόμα και η ισοπαλία την βολεύει, έαν έλθει το παιχνίδι του Αρκαδικού με τον Άρη.
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ- ΚΟΡΥΘΙΟΥ
Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ηρακλή Βερβαίνων . Η ομάδα του Ηρακλή θεωριτικά έχει εύκολο αγώνα στο Μαρί, που σημαίνει ότι θα είναι η μία ομάδα που θα πάει στα μπαράζ. Το παιχνίδι Ελαιοχωρίου και Κορυθίου είναι «όλα τα λεφτά». Το Ελαιοχώριο έχει προβάδισμα αφού είναι γηπεδούχος και στον πρώτο γύρο είχε φύγει από το γήπεδο του Αγ. Βασιλείου με τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας του Κορυθίου με 0-1.