Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δημήτρης Κοσκινάς : Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την συμπαράστασή τους. Είναι τιμή για μας η παρουσία των κ.κ. Μπάκου και Καημενάκη.


Ο Δημήτρης Κοσκινάς με τον Αντώνη Μαυρέα.

Από το γραφείο δημοσίων σχέσεων του Παναρκαδικού ανακοινώθηκαν τα εξής:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κ. κ. Μπάκο και Καημενάκη, που σήμερα βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου μας και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον αγώνα, που έδωσε η ομάδα μας με την Θήβα. Όπως επίσης για τους κ. κ. Γ. και Δ. Μποροβήλο, Ν. Μπάκο, Τ. Ρουμελιώτη, Τ. Μητσιώνη, Οράσιο Γκονσάλβες και όσους ήλθαν από την ομάδα του Αστέρα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν τόσο δυναμικά στα παιδιά της ομάδας και τους έδωσαν θάρρος για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η παρουσία της ομάδας του Ηρακλή Σκοπής, ήταν πολύ σημαντική και την ευχαριστούμε και αυτήν. Επί ευκαιρίας να της ευχηθούμε καλή πορεία στην δεύτερη κατηγορία.

Αύριο σύσσωμος ο Παναρκαδικός θα δώσει το παρών στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και θα του συμπαρασταθεί στο δύσκολο  παιχνίδι χωρίς αύριο, που θα δώσει εναντίον του Άρη Θεσ/νικης.

Είναι πολύ βαριά η φανέλα του Παναρκαδικού! 1-1 με την Θήβα



Τι και δεν έπιασε τις τελευταίες αποδόσεις του η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια ομάδα που ζητούσε την νίκη για να παραμείνει στο «κόλπο» της ανόδου, η ιστορική ομάδα κατάφερε να πάρει αυτό που δικαιούτανε.


Δεν έφυγε ηττημένη από το γήπεδο, αφού η ψυχή και η καρδιά των παικτών της, δώσανε μεγάλη μάχη. Δεν τα παρατήσανε, δεν απογοητεύτηκαν , παρά με την παρότρυνση του προπονητή τους και την μεγάλη βοήθεια της εξέδρας, μπόρεσαν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και η Θήβα έπαιζε με πολύ ψυχή και σκληρά. Κατάφερε στο πρώτο μέρος να προηγηθεί και να φέρει σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους. Χωρίς να γίνουν φάσεις μπόρεσε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 30΄με τον Νταφόπουλο με στριφτή κεφαλιά, που χτύπησε πρώτα στο κάθετο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη , οι οδηγίες που έδωσε ο Αντώνης Μαυρέας στα αποδυτήρια έπιασαν τόπο και ο Παναρκαδικός , κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως η Θήβα να μένει αδρανής. Έβγαινε στην αντεπίθεση επικίνδυνα, όπως στο 66΄ όταν έγινε η απόκρουση του αγώνα. Ο Γεωργακόπουλος νίκησε τον Νταφόπουλο, που βγήκε μόνος του και απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ.

Ήταν καθοριστικό το σημείο, γιατί αν γινόταν το 0-2, τότε θα ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα της Τρίπολης.

Και φτάσαμε στις καθυστερήσεις, όταν ο Σπ. Λαγός με πολύ ωραίο ψαλιδάκι, ισοφάρισε μέσα σε μεγάλους πανηγυρισμούς.



Διαιτητής ο κ. Νίκας με βοηθούς τους κ. κ. Ζαρακοβίτη και Σερεμέτη





Παναρκαδικός: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας (65’ Λαγός Ι.), Μπούτας, Κωστάκης (78’ Μπακογιαννάκης), Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Τζιανής, Λαγός, Σωπιάδης.



Θήβα: Γενιτσαρίδης, Φύτρος, Πανουργιάς, Καρύδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος (76’ Κωτσαλάς), Νταφόπουλος, Τσέλλος, Μπινιάκος, Μπούνας (88’ Ζυγογιάννης), Περιάλης (78’ Πέρρος).





Σημειώσεις:

Στο γήπεδο ήταν παρόντες οι κ. κ. Μπάκος και Καημενάκης.



Επίσης και τα αδέλφια Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος




Παρόντες ήταν και οι κ.κ. Μπάκος Ν., Τ. Μητσώνης, και πολύ άνθρωποι του Αστέρα που ήλθαν να συμπαρασταθούν στην ομάδα του Παναρκαδικού.

Η ομάδα του Ηρακλή Σκοπής, σύσσωμη παρακολούθησε το παιχνίδι

Και του χρόνου! Τελείωσε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας



Α΄ Κατηγορία - (22η αγωνιστική)




Με την Τεγέα πρωταθλήτρια και το Ελαιοχώρι και Αχιλλέα Παρ. Άστρους να αγωνίζονται του χρόνου στην δεύτερη κατηγορία, έληξε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα:
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2

ΤΕΓΕΑ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ 1-1

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ 7-0

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ 1-0

ΑΧΙΛΛΕΥΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ 0-4

Η αποστολή του Αατέρα Τρίπολης, για το παιχνίδι με τον Άρη



Είκοσι παίκτες πήρε στο ξενοδοχείο ο Παύλος Δερμιτζάκης. Εκτός έμεινε ο Φυτανίδης με τον Πιπίνη.

Οι παίκτες είναι οι εξής:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.

Πιθανή ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης:
Αναστασόπουλος
Ρούμπιλ
Μπαρτολίνι
Μαρσέλο ή Πουλίδο
Ουριμπάρι
Μπαστία
Λαδάκης
Αρσενίεβιτς
Ροζέριο
Ουντόζι ή Φρανκού
Ματούσιακ

Αγώνας «πρόκληση» για τον Παναρκαδικό!



Σήμερα στις 16:00 η ομάδα του τριφυλλιού , υποδέχεται την Θήβα. Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και «καλοβλέπει» την άνοδο.


Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται δύσκολο για την ταξιαρχία του Αντώνη Μαυρέα. Η άνοδος της ψυχολογικής , αλλά και της αγωνιστικής κατάστασης της ομάδας, δίνει μεγάλες ελπίδες για νικηφόρο αποτέλεσμα σήμερα επί της Θήβας.

Ένα θετικό αποτέλεσμα , που ανεβάζει τις ελπίδες της παραμονής στην κατηγορία.

Ένα αποτέλεσμα που ΜΠΟΡΕΙ να το κατακτήσουν τα παιδιά του Παναρκαδικού!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ!

Πρωταπιλιά! Και του χρόνου!



Το έθιμο της πρωταπιλιάς, "χτύπησε" το BLOG των "ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ".

Και του χρόνου...

"Ο Μπάγεβιτς οδεύει για την Τρίπολη" ! 

article photo