Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΡΑΚΛΗ ΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ



Αύριο στις 15:00 στο γήπεδο του Παναρκαδικού, θα γίνει ο πρώτος αγώνας μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και της ΑΕΚ Τρίπολης.
Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 23 του μήνα στις 14:00

Ο αγώνας θα αναμεταδοθεί ραδιοφωνικά από την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



Μπήκαν Φορτούνης, Ματούσιακ, Κρις, Πιπίνης




Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με την Κέρκυρα (17.15) και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης είδε τους Φορτούνη, Ματούσιακ, Κρις και Πιπίνη να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και να βγάζουν χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα της προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα μόνο ο Σαλίμ Αράς.



Ο προπονητής του Αστέρα έκανε σήμερα ανάλυση του αγώνα στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας. Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι του Σαββάτου θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (11.00 π.μ.)



Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες, ο Ντάνιελ Ορόθκο δεν θα αγωνιστεί με την Κέρκυρα, ο Αντριάν Μπαστία με την Καβάλα και ο Μπρούνο Ουριμπάρι δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Καβάλα και Πανσερραικό.



Την Τετάρτη η συνέντευξη του Δερμιτζάκη



Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου στις 3.30 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.