Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αίας Ασπρόπυργου-Παναρκαδικός 0-1. Δυστυχώς, έπεσε!


Το "τρένο" συνεχίζει την νικηφόρα διαδρομή του, περνώντας και από τον Ασπρόπυργο. Κυρίαρχη ήταν η  ομάδα του Αντώνη Μαυρέα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Έδειξε ότι η θέση που έχει στην βαθμολογία δεν της αξίζει. Δυστυχώς όμως τα λάθη που έγιναν στην αρχή της σεζόν, πληρώνονται τώρα.



Με το υπέροχο γκολ του αγέρωχου Δημήτρη Τσιόγκα, ο Παναρκαδικός πήρε  μεγάλη νίκη μέσα στον Ασπρόπυργο. Ο αμυντικός παίκτης της ομάδας της Τρίπολης, πήρε την μπάλα από την άμυνα και αφού έκανε κούρσα, πέρασε δύο αμυντικούς και  νίκησε τον Δρόσο, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.



Άλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Σπ. Λαγός στο 10΄και 42΄,  Σωπιάδης στο 25΄, ο Δήμος στο 70΄ και ο Μπακογιαννάκης στο 74΄. Στο 30΄ ο Δήμος σούταρε , η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Καρόλι, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Διατητής ο κ. Σχιζάς από την Αττική.

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Δρόσος, Φωτίου, Παπαδόπουλος Γ., Πλάκας (80' Μπλιούρας), Χαραλαμπόπουλος, Μωράκης, Καρόλι, Τσουλακίδης, Σπυρίδης, Τριανταφυλλίδης, Κοράκης (31' Παπαδόπουλος Χ.).


ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας, Μπούτας, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Πετρόπουλος, Δήμος, Μπακογιαννάκης (77' Τζιανής), Λαγός Σ. (75' Μπεντεβής), Σωπιάδης (70' Λαγός Γ.).
 
 
Σημειώσεις:
 
1. Ο πρόεδρος του Αίαντα Ασπροπύργου κ. Σιέττος, είναι από την Γορτυνία. Στο τέλος του αγώνα συνεχάρη τον σκόρερ του Παναρκαδικού Δημήτρη Τσιόγκα, που είναι και πατριώτης του. Μάλιστα του ζήτησε και την φανέλα! , την οποία έδωσε ο παίκτης της ομάδας της Τρίπολης.
 
2. Μεγάλη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Παναρκαδικού, όταν έφθασε στην Τρίπολη και στο γήπεδο. Μια ομάδα από πιτσιρικάδες τους περίμενε και τους αποθέωσε , ανάβοντας καπνογόνα, φωνάζοντας ρυθμικά και χτυπώντας τύμπανο!
 
3. Μέσα σε πελάγη ευτυχίας ήταν ο Αντώνης Μαυρέας, αφού η ομάδα του συνεχίζει να είναι αήττητη μετά από 7 αγώνες.
 
4. Η διάθεση για την ομάδα τους είναι φανερή από τους παίκτες του Παναρκαδικού. Δεν υπολογίζουν τίποτα, ούτε ότι έχουν να πληρωθούν αρκετούς μήνες.
 
5. Αφήσαμε τελευταίο τον Νίκο Σχίζα. Ζει μεγάλες στιγμές ο Νικόλας, αφού η μεγάλη του αγάπη, πάει  από το καλό στο καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου