Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Να αποδώσουμε τα εύσημα στον κ. Γιώργο Νίκου!


Διαβάσαμε την δήλωση που έκανε ο κ. Γιώργος Νίκου πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης, στο site  του arcadia-sports. Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε για την δήλωσή του, όχι γιατί στήριξε τον άνθρωπο που τρέχει για το καλό της ομάδας τον Αντώνη Σπύρου μετά από τις εντολές της διοίκησης, αλλά γιατί αναγνωρίζει και την δουλειά που έχει προσφέρει ο Γιώργος Τζήλος.

Το πλέον σημαντικότερο είναι η τοποθέτησή του, στην σωστή συνύπαρξη των ανθρώπων που είναι μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Η σωστή συνεργασία, είναι αυτό που θα αναβαθμίσει το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε την δική του γνώμη, να την ασπαστούν και οι υπόλοιποι παράγοντες.

Η ελληνική εκπροσώπηση στις επιτροπές της UEFA


Η UEFA ανακοίνωσε τη στελέχωση όλων των επιτροπών της, στην οποίες συμπεριλήφθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ιωάννης Οικονομίδης, ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Σταθόπουλος, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Ιωάννης Φαρφαρέλης και ο Διευθυντής Ανάπτυξης Διαιτησίας Κύρος Βασάρας.
Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Ναβάρο και Ράγιο στον Αστέρα

Υπέγραψαν οι Χίμο Ναβάρο και Ράγιο!


Παίκτες του Αστέρα για τα επόμενα τρία χρόνια θεωρούνται από σήμερα οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές Χοακίν Ναβάρο Αρμέρο και Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα.


Ο Ναβάρο γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1988 και αγωνίζεται ως δεξί χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ την σαιζόν 2009-2010
είχε 18 συμμετοχές στη Β’ Ισπανίας με τη φανέλα της Έλτσε, στην οποία έπαιξε ως δανεικός. Μιλώντας για τη μεταγραφή του στον Αστέρα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπογράφω στον Αστέρα και περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα». Ο Ναβάρο θα φοράει το Νο23 στον Αστέρα.


Ο Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα είναι γεννημένος στις 21 Ιουνίου 1986 στο Έλτσε, έχει ύψος 1.78, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ και αγωνιζόταν στη Γέιδα, ομάδα Γ’ εθνικής της Ισπανίας.



Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε είχε 33 συμμετοχές και 17 γκολ, ενώ ξεχωρίζει για τις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Ο Ράγιο έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα, την Οριχουέλα, την Βιλαχογιόσα και την Έλτσε.

Μιλώντας για τη μεταγραφή του στον Αστέρα ο Ράγιο δήλωσε: «Μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση ο Αστέρας και η Τρίπολη και εγώ από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται».

Ο Ράγιο θα φοράει το Νο21 στον Αστέρα.