Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Παναρκαδικός : Για νέα επιτυχία...





Να συνεχίσει τις επιτυχίες του θέλει ο Παναρκαδικός, που καλείται να περάσει αήττητος από το Λουτράκι. Ένα παιχνίδι όπως τα άλλα δύσκολο, αλλά η σημερινή ομάδα της Τρίπολης έχει όλα τα στοιχεία και την ικανότητα να το κερδίσει.

Έγινε η κλήρωση για τους διαιτητές . Δείτε το ρεπορτάζ 






Παναρκαδικός : Αξίζει μεγαλύτερη προσοχή !



Πάντα μιλάμε για την βαριά φανέλα της ομάδας! Πάντα μιλάμε για φανέλα με ιστορία! Και αυτή  δεν χάνεται εύκολα!  Στην προκειμένη περίπτωση εννοούμε το τριφύλλι της Τρίπολης. Την ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού.



Είχε την χρονική περίοδο που σαν πρώτη ομάδα της Αρκαδίας τότε, έδωσε μεγάλες στιγμές και διακρίθηκε  στο ποδόσφαιρο. Ανέδειξε ποδοσφαιριστές που το πέρασμα τους από τα γήπεδα της Ελλάδας και όχι μόνο, άφησαν την σφραγίδα τους.

Ήλθαν όμως και τα δύσκολα χρόνια, που από το ζενίθ βρέθηκε στο ναδίρ. Παρόλα αυτά επανήλθε στην Γ΄ Εθνική και μετά από ένα δύσκολο χρόνο παρέμεινε στην κατηγορία.  Φέτος με όλες τις δυσκολίες που περνάει, κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και να κάνει αισθητή την παρουσία στο πρωτάθλημα.



Τον πρώτο λόγο για αυτό έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και κατά δεύτερον το προπονητικό τημ.  Είναι το απόλυτο της συνεργασίας, που φέρνει τα επιτυχή αποτελέσματα.  Πάντα βέβαια με την παρουσία της διοίκησης που προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας.



Τι λείπει όμως από τον ιστορικό σύλλογο;  Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στους αγώνες που δίνει στην Τρίπολη. Βοήθεια τόσο με την μάχη της εξέδρας, αλλά και οικονομικής ενίσχυσης.

Δεν  φτάνει μόνο να αισθανόμαστε υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τον Παναρκαδικό, με τις χαρές που μας προσφέρει. Πρέπει να το δείξουμε! Χρειάζεται μεγαλύτερη  προσοχή και ουσιαστική την παρουσία μας στον δύσκολο αγώνα της επιβίωσης στο πρωτάθλημα.



Το αξίζει!