Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Είναι από τα ποιο αγαπημένα παιδιά του Αστέρα Τρίπολης.  Ο ποιο παλιός παίκτης με  τον Ανώνη Λαδάκη. Ήλθε πριν ο Αστέρας ανεβεί στην S.L. Είναι ο "στρατιώτης" της ομάδας. Δεν μιλά ποτέ, δεν παραπονιέται , προπονείται συνέχεια με όρεξη και πάθος και όποτε του ζητήσει η ομάδα να την βοηθήσει, είναι από τους καλύτερους. Το ποιο σημαντικό: ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Πράγμα που δύσκολα να το βρεις σε παίκτες πολλών ομάδων. Μιλάμε για τον Νίκο Αναστασόπουλο. Ο πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης, που επί εποχής Ραχάγκελ στην εθνική ομάδα, έφτασε μια ανάσα πριν να φορέσει την φανέλα της Εθνικής ανδρών.

Μίλησε στην Δ.Ρ.Τ. στην εκπομπή μας , στους "προπονητές της εξέδρας".  Και είπε:


Η ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη καμπή, τα λόγια είναι περιττά. Θα πρέπει εμείς οι ποδοσφαιριστές να μην κρυβόμαστε, αλλά να έχουμε επικοινωνία με τον κόσμο και να δίνουμε εξηγήσεις. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούμε να δώσουμε εξηγήσεις. Προσπαθούμε, δεν ξέρω αν φτάνει αυτό που κάνουμε. Έχω την δύναμη να το ομολογήσω . Δεν έχει τελειώσει τίποτα , υπάρχουν ακόμα 7 ματς στο πρωτάθλημα και καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά, που δυστυχώς καίνε πάρα πολύ.


Ο κόσμος δεν είναι κοντά στην ομάδα. Δεν ξέρω από πού έχει ξενερώσει. Εμένα με στεναχωρεί αυτή η εικόνα. Δεν είναι δυνατόν στα παιχνίδια με Λάρισα και Κέρκυρα, που λέγαμε ότι είναι τελικοί να είναι 2.000 άτομα, ενώ χωρεί 6.000.

Ίσως η άσχημη πορεία μας να τους έχει επηρεάσει αρνητικά. Με το ζόρι κάνουμε γκολ, δεν έχουμε καλή απόδοση, δύσκολα κερδίζουμε.

Αν θέλουν εδώ οι Αρκάδες, από την Τρίπολ, μέχρι το ποιο απομακρυσμένο χωριό, να έχουν ομάδα στην SUPER LEAGUE, να έλθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μπορεί να είμαι υπερβολικός, αλλά η αλήθεια είναι αυτή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και μακάρι να έλθει.

Το ποδόσφαιρο με τον χρόνο σε κάνει δυνατό, σου δίνει χαρακτήρα. Στο ποδόσφαιρο πάντα κρίνεσαι επί του αποτελέσματος . Με όλες τις αντιξοότητες που δέχεται κάποιος , όποιες και να είναι αυτές, έρχεται η στιγμή που δικαιώνεται. Ο Θεός είναι μεγάλος και αποδίδει το δίκιο.

Εύχομαι το υπόλοιπο του πρωταθλήματος να βρει την ομάδα να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο. Ο κ. Δερμιτζάκης είναι καλός προπονητής και πιστεύω σύντομα θα φανεί η δουλειά του. Εξ άλλου είναι λίγο καιρό στην ομάδα και ήλθε σε δύσκολες στιγμές.




τα γκολ της μικτης προπαιδων