Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο «Νουρέγιεφ» των γηπέδων , πάλι θα «χορέψει»!


Ο Γιάννης Κοντογιάννης και πάλι θα δώσει ρεσιτάλ στα γήπεδα της Αρκαδίας! Ο χαρισματικός  χαφ (10), από την νέα περίοδο θα φορέσει τον δικέφαλο στο στήθος. Ο Βασίλης Κούβαλης που στο παρελθόν τον είχε παίχτη στον Παναρκαδικό και στην Προοδευτική , τον εμπιστεύτηκε και τον «πήρε» στην ΑΕΚ Τρίπολης.


Ο Γιάννης Κοντογιάννης μπορεί να μην έπαιξε πέρυσι πολλά παιχνίδια με τον Άρη Τρίπολης, η αξία του όμως είναι γνωστή.  Είναι οι ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να δώσει λύσεις που χρειάζεται ο κάθε προπονητής και να βοηθήσει την ομάδα του.

Του ευχόμαστε καλή επαναφορά στα γήπεδα.

Συνεχίζει να παίρνει παίκτες ο Παναρκαδικός



Συνεχίζει τις μεταγραφές η ομάδα του Παναρκαδικού. Το νέο απόκτημα είναι ο Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ο φοιτητής πλέον ταλαντούχος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ, ξαναγυρίζει εκεί που ανδρώθηκε σαν παίκτης. Σε ηλικία 14 ετών ήταν βασικός και αναντικατάστατος , όταν προπονητής στον Παναρκαδικό ήταν ο Βασίλης Κούβαλης. Ο Αρκάς κόουτς τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε την "φανέλα" του βασικού και κάτω από τις οδηγίες του ο  τότε  πιτσιρικάς, " έβγαζε μάτια" .
Είναι άλλη μια σημαντική λύση για τον Μεσσήνιο προπονητή της ομάδας του τριφυλλιού, Αντώνη Μαυρέα.

Ο τελικός γυναικών του τουρνουά Βeach Volley, South Cup στο Άστρος


Από το blog μας, μπορείτε να δείτε το τελικό των γυναικών του βόλεϊ που έγινε στο Άστρος.

Κάνετε κλικ εδώ