Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Του έκανε πρόταση και περιμένει!

Του έκανε πρόταση και περιμένει!




Πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Αντώνη Λαδάκη κατέθεσε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο έμπειρος μέσος είναι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη της Τρίπολης. 

Πλέον οι άνθρωποι των Αρκάδων κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον παίκτη, ο οποίος δεσμεύτηκε να απαντήσει τις επόμενες ημέρες. Ο Λαδάκης έφυγε από την Τρίπολη για λίγες μέρες και όταν επιστρέψει θα δώσει και την τελική του απάντηση. 

Παράλληλα φαίνεται πως αν η ομάδα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης και στον Σωκράτη Φυτανίδη. Ο έμπειρος αμυντικός όμως φαίνεται πως έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, κάτι που θα κάνει πιο δύσκολη την υπόθεση.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου nova sports fm



Η Π.Ε.Φ.Ο. Τρίπολης τίμησε τον Τζόλε και τον Γιαννακόπουλο




Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, υποδέχθηκε πλήθος από φίλους του Ολυμπιακού τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς  και Στέλιο Γιαννακόπουλο. Τα γραφεία της Π.Ε.Φ.Ο. Τρίπολης είχαν κατακληστεί από νωρίς για την υποδοχή των δύο λατρεμένων άσων.
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. Τρίπολης Θανάσης Σπίγγος, τους καλωσόρισε και ακολούθως τους απένειμε πλακέτες για την προσφορά τους στον ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας. Επίσης  η Π.Ε.Φ.Ο. Τρίπολης τους έκανε επίτιμα μέλη.

Οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού σε δηλώσεις τους, αρχικά  ευχαρίστησαν για την υποδοχή και για την βράβευσή τους και τόνισαν ότι πρέπει πάντα να είναι κοντά στην ομάδα.  Η παρουσία σας είπαν, είναι μεγάλη δύναμη για τους παίκτες. Το νοιώσαμε και εμείς όταν παίζαμε στην ομάδα και όπως είσασταν κοντά μας, έτσι πρέπει να κάνετε για πάντα.

Τα λόγια τους συνοδεύτηκαν με ζητωκραυγές από τους οπαδούς του Θρύλου, που τους απωθέωσαν .

Ο Νίκος Σαργκάνης μιλάει για τον Γιώργο Γεωργακόπουλο


Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θοδωρή Μαρκόπουλου και Τρύφωνα Δράνη. Στην συνέχεια πέρασε από τον Αστέρα Τρίπολης και διδάχθηκε την τέχνη του τερματοφύλακα, από τον ειδικό Τζέρυ Ούγκεν. Φέτος αγωνίζεται στον Παναρκαδικό και στους αγώνες που έδωσε το παρών κάτω από την εστία του ιστορικού συλλόγου, όλοι μίλησαν για το ταλέντο του. Το "Φάντομ" των Ελληνικών γηπέδων ο Νίκος Σαργκάνης,  φέτος τον γνώρισε και δούλεψε μαζί του. Μίλησε για τον Γιώργο στους "προπονητές της εξέδρας" και εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι δεν φτάνει να είναι καλός, αλλά θα πρέπει να "αγωνιστεί" πολύ στην προπόνηση. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του:


 

Αντώνης Μαυρέας : Υπάρχουν ευθύνες για την πορεία του Παναρκαδικού!


«Λακωνικός» αν και Μεσσήνιος  στην καταγωγή ήταν ο προπονητής του κυπελλούχου Αρκαδίας Αντώνης Μαυρέας. « Έριξε το γάντι» σε αυτούς που δεν πρόσεξαν την ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού.
Δήλωσε στους  «προπονητές της εξέδρας» :
Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους, για το πώς πέφτει αυτή η ομάδα. Σε λίγες μέρες θα πούμε πολλά περισσότερα, όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Για το νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Δρεπάνου εκτός έδρας τόνισε, ότι ήταν μια νίκη που είχα ζητήσει από τα παιδιά παραμονές του αγώνα. Τους είπα ότι παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας, το όνομα του ιστορικού συλλόγου και για να συνεχίσουμε τις ωραίες εμφανίσεις μας.
Έδωσα χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, που μπορούν να  «αρπάξουν» την ευκαιρία από « τα μαλλιά».  Έχει καλούς μικρούς παίκτες η ομάδα και θα πρέπει να αξιοποιηθούν κατάλληλα. Μένει ένα ακόμα παιχνίδι στο Ναύπλιο και μετά  βλέπουμε…

Κώστας Μουλόπουλος: ο 15χρονος γκολκίπερ του Παναρκαδικού


Κώστας Σουρλίγκας : ο 18χρονος φορ του Παναρκαδικού