Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ : ?
ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ-ΤΕΓΕΑ :?
ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ :?

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ :?
ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ :?


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΡΝΩΝ :?

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ




Σαν θηρίο στο κλουβί του αισθάνεται ο Κωστας Καλογιαννίδης. Θέλει να ξαναμπεί στους αγωνιστικούς χώρους ο έμπειρος αμυντικός και να βοηθήσει τον Παναρκαδικό στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία του.
Τον συνάντησα σε ένα γνωστό στέκι της πόλης και δήλωσε στους "προπονητές της εξέδρας":
Η ταλαιπωρία με το δελτίο μου τελειώνει σύντομα. Δικαιώνομαι και θα είμαι ελεύθερος να αγωνιστώ στην νέα μου ομάδα. θα προσπαθήσω με όλα τα παιδιά, να κάνουμε το καλύτερο για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία.
Την Κυριακή μπορούν τα παιδιά να πάρουν τους βαθμούς ή να "τσιμπήσουν" έστω και τον ένα. Θα πρέπει να μην χάνουμε παιχνίδι και πιστεύω όλα θα κυλήσουν με το μέρος μας.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ




ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1.ΦΑΛΑΙΣΙΑ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ ΔΑΚ Μεγαλόπολης Σάββατο 05/02/11 15:00
2. ΑΧΙΛΛΕΥΣ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ Αχιλλέα Σάββατο 05/02/11 15:00
3. ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Μελιγούς Σάββατο 05/02/11 15:00
4. ΑΕΚ ΤΡ. - ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ ΔΑΚ Τρίπολης Σάββατο 05/02/11 15:00
5. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ Αγίου Βασιλείου Κυριακή 06/02/11 15:00
6. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ - ΤΕΓΕΑ Κορακοβουνίου Κυριακή 06/02/11 15:00
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
7. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Λεβιδίου Σάββατο 05/02/11 15:00
8. ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΛΠΙΔΑ Αστρους Κυριακή 06/02/11 01:00
9. ΑΡΗΣ ΤΡ. - ΚΑΨΙΑ Φιλικών Κυριακή 06/02/11 11:00
10. ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΔΑΚ Τρίπολης Κυριακή 06/02/11 15:00
11. ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ ΔΑΚ Μεγαλ.Κυριακή 06/02/11 15:00
12. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΚΟΡΥΘΙ Δημητσάνας Κυριακή 06/02/11 15:00
ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΡΝΩΝ Φιλικών Σάββατο 05/02/11 15:00
14. ΦΟΡΤΟΥΝΑ - ΝΕΣΤΑΝΗ Μελιγούς Σάββατο 05/02/11 15:00
15. ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΠΗΣ - ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ Νεστάνης Κυριακή 06/02/11 11:00

Kύπελλο Αρκαδίας: ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 4-0

"Περίπατο" έκανε η ομάδα του Αγίου Ανδρέα στο κύπελλο, αφού φιλοδώρησε με 4 τέρματα την αντίπαλό του ομάδα του Πανθυρεατικού. Ο επαναληπτικός αγώνας που θα γίνει στις 23/2, θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ένα ημίχρονο χρειάστηκαν οι Βρασιές για να πάρουν την διαφορά. Τα γκολ σημείωσαν οι : Μπάρλας 27′ και 36′ και Παππάς στο 29′,45 . Ο επαναληπτικός θα αρχίσει στις 19:00

ΑΡΗΣ ΣΑΒΟΥΡΔΟΣ




Αγαπητοί φιλαθλοί (και όχι μόνο)
Θα ήθελα να παρουσιάσω όπως αντιλαμβάνομαι εγώ και όχι μόνο τα πράγματα στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
Θα έλεγα ότι μοιάζει με έναν ασθενή βαριά άρρωστο που πεθαίνει και εμείς του δίνουμε ασπιρίνες.Θα πρέπει να είναι το χειρότερο στην Ελλάδα όπου κυριαρχεί η ΚΑΤΑΝΤΙΑ η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ και η ΥΠΕΡΟΨΙΑ από τη μια και απο την άλλη ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ και το ΤΑΛΕΝΤΟ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ των γηπέδων και των αποδυτηρίων όπου οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν με τραυματισμούς στα περισσότερα απο αυτά.
ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ που διέπει την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος που δεν κατανοούν τα προβλήματα των ομάδων και όπου πολλές φορές η συμμετόχη μέσα στην ένωση γίνεται για λόγους προβολής και οχι για το καλό του ποδοσφαίρου.
ΥΠΕΡΟΨΙΑ απο τους άρχοντες των αγώνων ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ και ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Θέλουν να εφαρμόσουν τους κανονισμούς που αυτοί θεωρούν σημαντικούς και οχι ολους, που αγνοούν τις παραλήψεις άλλων αρμοδίων (γήπεδα),που θέλουν να γίνουν το επίκεντρο του παιχνιδιού για 90 λεπτά γιατι η παιδεία τους και η νοοτροπία τους δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν πως ο ρόλος τους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ειναι ΚΑΙ ρόλος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ (κανονισμούς) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ και όχι εκδικητικός και προκατελημένος.
Απο την άλλη έχουμε τον ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ μερικών «αγνών» παραγόντων ,που κάνουν πολλές θυσίες, και των ποδοσφαιριστών, ειδικα των μικρών, που θέλουν να κάνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο.
Το ΤΑΛΕΝΤΟ που αναμφισβήτητα υπάρχει στη περιοχή μας, αλλά «πετάγεται» στο καλάθι των αχρήστων αυτών που καθορίζουν απο πριν το επίπεδο και την πορεία της κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα χωρίς να δίνουν όραμα και ενδιαφέρον.
ΚΑΙ όλα αυτά όταν είμαστε μια απο τις οκτώ επαρχιακές περιοχές που έχουμε ομάδα Σούπερ Λιγκ στο νομό μας.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους εμείς οι ΑΓΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ «ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ» αυτό που κάνουμε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Πρέπει ο ασθενής (ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) να επιζήσει και πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ.

Αρης Σαβούρδος,
προπονητής του Ερμή Μελιγούς

astrosnews.gr

ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΣΦΥΡΑΕΙ.

Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για το κύπελλο Ελλάδας που σφύριξε χθες, θα έλθει στη Τρίπολη για τον αγώνα του Αστέρα με την Λάρισα. Θα είναι οι κύριοι:

Διαιτητής: ΜΑΝΤΑΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
1ος βοηθός: ΤΑΤΣΗΣ (ΗΠΕΙΡΟΥ)
2ος βοηθός: ΚΑΡΑΤΖΙΚΑΣ (ΑΘΗΝΩΝ)
4ος: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
Παρατηρητής: ΜΠΙΚΑΣ (ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ- ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Ο καιρός θύμιζε πολύ χώρα της Ευρώπης. Η χιονόπτωση δεν εμπόδισε τον Δερμιτζάκη και τους παίκτες του να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, για το δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα. Εκτός του Πιπίνη που έμεινε για θεραπεία και τους Αράς και Κουρμπέλη που συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, όλοι οι άλλοι έδωσαν το παρών. Σήμερα η προπόνηση είχε τακτική και ο Μακεδόνας κόουτς χώρισε τους παίκτες και έπαιξαν «διπλό». Η εικόνα της ενδεκάδας που έδειξε, δεν διαφέρει πολύ από αυτή που παίζει η ομάδα. Προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 16:00 .

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΟ

Έντονα προβληματίζονται στην ομάδα του Ελαιοχωρίου, για το τι μέλλει γενέσθαι. Υπάρχει και η άποψη να συνεχίσει να αγωνίζεται η ομάδα, με πρωτοβουλία των παικτών. Σύντομα θα έχουμε νέα από την απόφαση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΓΓΟΣ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ! ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

Ο Δημήτρης Μέγγος είναι πολλά χρόνια στα γήπεδα της Αρκαδίας. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει όχι από την αξία του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και σαν χαρακτήρας.
Δήλωσε στην Δ.Ρ.Τ. και στην εκπομπή « οι προπονητές της εξέδρας» :
Τα τελευταία 6 χρόνια εμείς οι παίκτες βάζουμε χρήματα για να σταθεί η ομάδα, όσο αφορά το υλικό και τα έξοδα. Η διοίκηση βάζει χρήματα για την διαιτησία. Έτσι αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε και να κατεβαίνουμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο.
Θα πω κάτι που είπε ο κ. Τζήλος Γιώργος: υπάρχουν άλλα πράγματα ποιο σοβαρά από το ποδόσφαιρο και το πιστεύω. Είναι ένα παιχνίδι που θα πρέπει να το απολαμβάνουμε, να παίζουμε και να το χαιρόμαστε.
Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καθόλου συνεργασία μεταξύ της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, των διαιτητών και των συλλόγων. Έχουν ξεφύγει τα πράγματα και αντί να υπάρχει βελτίωση, κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Παράδειγμα είναι ότι τα παλιά χρόνια παίζαμε με την παρουσία της αστυνομίας. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό, αν και βλέπουμε την εμφάνισή της τακτικά στα γήπεδα. Δεν είναι σκοπός της ομάδας μου να επανέλθει σε αυτό. Δεν σημαίνει κάτι αν πέσει κάποια ομάδα.
Τα τελευταία γεγονότα ήταν τραγικά. Τα γεγονότα ήταν απαράδεκτα, δεν γίνονται σε στημένα παιχνίδια. Οι σύλλογοι δείχνουν σήμερα μια αλληλοκατανόηση. Στο Κορακοβούνι συγκεκριμένα κάλεσε ο διαιτητής την αστυνομία (δεν ξέρω για ποιο λόγο) και οι άνθρωποι του Κορακοβουνίου, μας στήριξαν! Δεν κατηγορώ τον διαιτητή, αλλά θέλω να τονίσω, ότι οι ομάδες πλέον δεν έχουν πρόβλημα μεταξύ τους.
Δεν είναι οι διαιτητές όλοι ίδιοι. Υπάρχουν καλοί και κακοί. Άμα σφυρά ότι βλέπει ο διαιτητής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δικαιούται να κάνει λάθος. Δεν δικαιούται να εκδηλώνει την αντιπάθεια απέναντι στους παίκτες και τα σωματεία.
Αλήθεια γιατί δεν υπάρχει τιμωρία για την διαιτησία; Εμάς μας τιμωρούν, τον διαιτητή ποιος; Είναι μια απλή ερώτηση! Όταν βρίσει ένας διαιτητής και τον ακούνε πολλά άτομα, τι κάνει ο παρατηρητής;
Τελειώνει ένα παιχνίδι , που φυσικά υπάρχει και η ένταση κατά την διάρκεια, αλλά στο τέλος τα ξεχνάς όλα. Δεν μεταφέρεις σε άλλο παιχνίδι τις εμπάθειες και κρατάς κακία.
Είναι πολύ άσχημο. Μιλάω με πολλούς διαιτητές και συγκεκριμένα κάποιος βοηθός που ακύρωσε κανονικό γκολ της ομάδας μου, μου είπε το ακύρωσε για να μην φάει ξύλο!
Γ ι αυτό και η διοίκηση αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα και να στείλει την επιστολή στην Ε.Π.Σ. Αρκαδίας. Πρέπει να αλλάξει η σχέση και να υπάρχει καλύτερη εικόνα. Δεν είμαστε εχθροί με τους διαιτητές. Πρέπει να υπάρχει μια καλή ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!