Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Με απόντα τον Γεωργακόπουλο, έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναρκαδικού.


Έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναρκαδικού σήμερα το απόγευμα. Ο Αντώνης Μαυρέας δεν είχε τον τραυματία Γιώργο Γεωργακόπουλο στην προπόνηση, αφού ο ταλαντούχος τερματοφύλακας είναι τραυματίας. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν το παρών και γυμνάστηκαν κανονικά.





Πριν βγουν στο γήπεδο ο Καλαματιανός κόουτς, μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και τους εξήγησε το παιχνίδι του αυριανού τους αντιπάλου.



Στην συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εκεί δούλεψαν πάνω στην τακτική. Συνεχώς ο Αντώνης Μαυρέας σταματούσε την προπόνηση και εξηγούσε στους παίκτες , το πώς θα παίξουν αύριο.



Ο Μεσσήνιος κόουτς δεν θα έχει  στην διάθεσή του αύριο τον Πετρόπουλο, αφού ο μεσοεπιθετικός της ομάδας είναι τιμωρημένος.

Αυτό βέβαια είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα, αλλά ο προπονητής του Παναρκαδικού έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις για να καλύψει την θέση.

Στο τέλος ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στους «προπονητές της εξέδρας» και είπε για το αυριανό παιχνίδι με την Χαλκίδα τα εξής:



« Θέλουμε να κλείσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας με νίκη. Θα παίξουμε με ένα αξιόλογο αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών. Τους ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά για την παρουσία τους στο γήπεδο, που δείχνουν ότι δεν ξεχνούν την ιστορική ομάδα.»

Μίλησε και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Ψυχογιός, που επανεμφανίζεται κάτω από τα γκολπόστ του Παναρκαδικού:



« Θέλουμε την νίκη για να κλείσουμε με επιτυχία τις εμφανίσεις μας , εδώ στην Τρίπολη. Είμαστε αποφασισμένοι όλοι μας, να παίξουμε καλή μπάλα και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έλθουν στο γήπεδο.»


Βίντεο από την προπόνηση: