Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

μικτη προπαιδων αρκαδιας

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ




















Το περασμένο Σαββάτο ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα των προπαίδων της μικτής Αρκαδίας, για το ενωσιακό πρωτάθλημα.


Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κυριακόπουλος, έκανε την πρώτη προπόνηση έχοντας παίκτες από τον Αστέρα Τρίπολης και του Ορχομενού. Οι ποδοσφαιριστές της Ελπίδας Τρίπολης δεν πήγαν γιατί η ομάδα τους είχε προγραμματίσει τουρνουά στο Άστρος.

Ο Αρκάς κόουτς είχε την δυνατότητα να πάρει την πρώτη γνώμη για τους παίκτες του. Υπήρξε και διπλό μεταξύ των παικτών, όπου εκεί ο Γιώργος Κυριακόπουλος, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.

Έχει προγραμματισθεί νέα προπόνηση για την Τετάρτη 16 του μήνα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΠΗΣ-ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 4-2



Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 2΄ λεπτό κέρδισε πέναλτι που το έκανε γκολ Μαυρόγιαννης. Αυτό δεν πτόησε τα πιτσιρίκια της Αναγέννησης που είδαν τους έμπειρους παίκτες του Ηρακλή « στα μάτια» και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Δεν κλείστηκαν πίσω, αλλά έβγαιναν μπροστά με αξιώσεις. Ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός και στο 45΄ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να πετύχει άλλα δύο γκολ. Μετά από δύο κόρνερ σημείωσαν τα γκολ με τον Καρατζιά με κοντινό σουτ, όπως και του Κουτσογιάννη.


Στην επανάληψη τα «μωρά» της Αναγέννησης μπήκαν στο παιχνίδι και μπόρεσαν να «πάρουν το παιχνίδι» με 2-1.

Αρχικά μείωσαν με τον Καλομιτσίνη με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή σε 3-1. Η εμπειρία της γηπεδούχου ομάδας, κατάφερε να αξιοποιήσει την απειρία της Αναγέννησης και με έκανε το σκορ 4-1, στο 76΄ με αυτογκόλ του Καρώνη, που προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 85΄ ο Δ. Σίδερης έκανε το 4-2 με κοντινό σουτ.

Να σημειωθεί ότι το «βαρύ πυροβολικό» του Ηρακλή δεν αγωνίστηκε.

Διαιτητής ο κ. Χασάπης με βοηθούς τους κ. κ. Μαγκλάρα και Ντελόπουλο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΚΟΠΗΣ : Παυλόπουλος, Κορατζόπουλος, Λαγοδήμος (62΄Κοκκώνης), Κακλαμάνος, Γεωργούλης, Δελής, Μαυρόγιαννης, Α. Σωτηρόπουλος (46΄ Τσιλιγκιρίδης), Καρατζιάς (75΄ Τρ. Σωτηρόπουλος), Κουτσογιάννης, Σταυριανίδης

ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιώρος, Χουντής (40΄ Καλομιτσίνης), Ζιαραγκάνης, Κωστούρος, Καρώνης, Παφύλιας, Δ. Σίδερης, Ψαρράς, Αργυρίου (14΄ Σίδερης Α.), Ράντης, Γιαννόπουλος