Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Γιώργος Ντούλιας : Ένα ταλέντο που πέρασε από τον Αστέρα Τρίπολης και εντυπωσιάζει την Αττική!




Ο Γιώργος Ντούλιας ήλθε πριν μερικά χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης, με καλές προϋποθέσεις για να παίξει ποδόσφαιρο. Ο νεαρός παίκτης που κατάγεται από το Παρθένι Αρκαδίας, έφυγε μετά από δύο χρόνια παρουσίας του ως ελεύθερος. Πήγε στον Εθνικό Πειραιά και εκεί… εντυπωσίασε!
Τον νεαρό παίκτη που είναι πλέον επαγγελματίας, τον βρήκαμε στην Τρίπολη και μιλήσαμε μαζί του.
Πόσα χρόνια ήσουν στον Αστέρα;

Ήμουν από 2007-2009 , δύο χρόνια. Μετά με αποδέσμευσε ο Αστέρας και έφυγα ελεύθερος. Από ότι κατάλαβα δεν ήμουν στα πλάνα τους.
Μετά ποια ήταν η ομάδα σου;
Ο Εθνικός Πειραιά. Έπαιξα στην δεύτερη ομάδα. Το πρώτο χρόνο πήγα αρκετά καλά και το δεύτερο σημείωσα 27 γκολ, σε 25 συμμετοχές. Επίσης έκανα και τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του.
Πριν ένα-δύο μήνες περίπου, ακούστηκε ότι ενδιαφέρθηκαν από την Τρίπολη. Μήπως ξαναέλθεις στον Αστέρα;
Δεν μου έχει κανείς τίποτα. Βέβαια θέλω να παίξω στην S.L. Στην Αθήνα υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, όχι κάτι το επίσημο όμως.
Στον Αστέρα πήρες ευκαιρίες για να παίξεις;
Όχι ιδιαίτερα. Δεν έδειξαν το κατάλληλο ενδιαφέρον. Έφυγα  στενοχωρημένος. Στον Εθνικό πήρα πολλές περισσότερες ευκαιρίες και μπόρεσα να παίξω καλό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τον Αστέρα. Με πίστεψαν οι άνθρωποι του Εθνικού και πιστεύω τους δικαίωσα. Στην Τρίπολη δεν δίνονται οι ευκαιρίες σε παιδιά να παίξουν μπάλα!  Στον Εθνικό ήλθε φέτος ο Θαλής Τσιριμώκος. Μας πήρε από την αρχή και μας βοήθησε πάρα πολύ. Να του και ευχαριστώ για ότι έχει κάνει.
Μπορείς να συγκρίνεις τον Εθνικό και Αστέρα; Υπάρχει διαφορά;
Αν και υπάρχει διαφορά στις κατηγορίες, στους νέους δεν βλέπω να υπάρχει διαφορά. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Εμείς φέτος χάσαμε στον πόντο το πρωτάθλημα. Θυμάμαι την καλή πορεία και στο κύπελλο, που φθάσαμε στον τελικό. Ήμουν άτυχος και δεν έπαιξα, γιατί υπέγραψα στην  πρώτη ομάδα.
Βλέπεις να παίζεις στο εξωτερικό;
Έχω μια πρόταση, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα.
Προσέχουν τους μικρούς Έλληνες παίκτες;
Όχι δεν δίνουν βάση στα Ελληνόπουλα. Φέρνουν παίκτες από άλλες χώρες για να παίξουν. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Ελλάδα  που χάνονται. Παράδειγμα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος , στον Ολυμπιακό θα χανότανε και στην Σάλκε είναι βασικός, έπαιξε στα ημιτελικά του C.L. και στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής  ομάδας.

Βίντεο

Άρης Τρίπολης: Θα εντυπωσιάσει!



Περισσότερα www.arcadiaportal.gr




Τα πανηγύρια καλά κρατούν



Περισσότερα στο www.arcadiaportal.gr