Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο Αρκαδικός πάει στον Λαγκαδά για το ροζ φύλλο αγώνα.



Προτελευταία προπόνηση για την ομάδα του Αρκαδικού, σήμερα το απόγευμα. Αύριο το πρωί οι παίκτες του Γιάννη Σμυρνιώτη, θα κάνουν την τελευταία προπόνηση και το μεσημέρι, θα αναχωρήσουν για τον Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ερμή.

 Η ομάδα της συμπρωτεύουσας θα τα «δώσει όλα» για να πάρει την νίκη, αφού κινδυνεύει με υποβιβασμό.  Ο Αρκαδικός δεν θα πάει αδιάφορος, αφού στο μυαλό τους έχουν  την άδικη ήττα του πρώτου γύρου.


Σήμερα η διάθεση των παικτών στην προπόνηση και στο διπλό που έπαιξαν, ήταν ιδιαίτερα «ανεβασμένη». Υπήρχε πολύ πάθος. Κατά την διάρκεια της προπόνησης  ο Γιάννης  Σμυρνιώτης τους έκανε παρατηρήσεις με την βοήθεια του δεύτερου προπονητή Μπάμπη Αλεξόπουλου.   


Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν  για το παιχνίδι με τον Ερμή  στους «προπονητές της εξέδρας», ο κόουτς της ομάδας και ο παίκτης Σωκράτης Γκιζόγιαννης.


Νέο μπαμ της ΑΕΚ Τρίπολης. Υπογράφει ο αρχηγός της Φαλαισίας Αντώνης Σβερκούνος.

Συμφώνησε να αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ Τρίπολης ο Αντώνης Σβερκούνος. Ο αρχηγός της Φαλαισίας, είναι ο τρίτος παίκτης της ομάδας του Γιώργου Τριαντάφυλλου που θα μετακομίσει στην Τρίπολη, μετά από τους Ντρέου και Μήτση. Ο αμυντικός παίκτης αγωνίζεται με τα χρώματα της Φαλαισίας 13 χρόνια. Προέρχεται από την Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στους "προπονητές της εξέδρας":

"Πάω στην ΑΕΚ Τρίπολης, για να μπορέσω να κατακτήσω αυτό που δεν κέρδισα με την Φαλαισία. Θέλω να κάνω μια αλλαγή, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας μου στην Φαλαισία. Ξέρω ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλό κλίμα και στόχο την άνοδο. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα , να κερδίσει το πρωτάθλημα που πέρυσι το έχασε την τελευταία στιγμή. "

Δικαιώθηκε ο Αστέρας, μετά τι;



Ωραία, έγινε το… θαύμα (άλλωστε ποιος δεν το ήθελε) και ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στην  Super League. Έτσι για 5η χρονιά η ομάδα της Τρίπολης θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.
Το πρόβλημα είναι, πως  θα μπορέσει να ξεπεράσει τα λάθη των προηγούμενων ετών. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο Θεός δεν κάνει λάθη και αυτός που δεν κάνει τίποτα.  Αν όμως τα λάθη επαναλαμβάνονται συνεχώς, δεν είναι πλέον λάθη, αλλά ανικανότητα! Δεν νομίζω κάποιος να διαφωνεί σε αυτό που γράφεται, είναι αποδεκτό σε όλο τον κόσμο.
Δήλωσε ο κ. Γ. Μποροβήλος σε γνωστό site : "Α"Από αύριο κιόλας πιάνουμε δουλειά για να ετοιμαστούμε για τη νέα περίοδο. Θα έχουμε επαφές και για τον νέο προπονητή. Φαβορί παραμένει ο κ.Χάβος με τον οποίο θα συναντηθούμε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Κάθε χρόνο κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό. Το φετινό πάθημα έγινε μάθημα και σίγουρα δεν θέλουμε να ξαναμπούμε σε μπελάδες. Θέλουμε να δούμε τον Αστέρα ψηλά".
1.Χάβος: ???  Μπορεί ο συμπαθέστατος Μάκης να φτιάξει έναν Αστέρα σε σωστές βάσεις; Αστέρα με στόχο το λιγότερο 5ετίας;  Μακάρι, αλλά ο Αστέρας δεν είναι ΠΑΟΚ, με χιλιάδες λαό από πίσω και με μεγάλη ιστορία. Είπαμε 5ο χρόνο είναι στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας κάνει του κόσμου τα λάθη.  Θα έχει και το ρόστερ του ΠΑΟΚ; Παίκτες της κλάσης του Κοντρέρας, Γκαρσία, Σαλπι,  Ίβιτς, Βιερίνια κ.λ.π. παικτών;  Γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα, no problem.  Έχουμε πολλές πιθανότητες να δούμε τον Αστέρα του χρόνου στα play-off. Αν δεν…, θα περιμένουμε πάλι μήπως κάποια ομάδα δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση ή να κάνει τίποτα λάθη…, για να ξαναμείνει  ο Αστέρας  στην S.L.
Λαό;  Πιο λαό; Κόσμο στο γήπεδο; Διαρκείας;  Μακάρι, το ευχόμαστε ολόψυχα. 
2. Το φετινό πάθημα έγινε μάθημα και σίγουρα δεν θέλουμε να ξαναμπούμε σε μπελάδες.
Τάδε έφη ο φίλτατος Γ. Μποροβήλος. Αγαπητέ Γιώργο, από το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ το αυτί!  Γιατί τα λάθη που έγιναν, δεν ήταν του τελευταίου χρόνου. Είχαν ξεκινήσει νωρίτερα, αλλά δεν ήταν ορατά;  Η εμπειρία σου φίλε Γιώργο και με όσα είδες και άκουσες τα προηγούμενα χρόνια, ελπίζω να ξυπνήσει  μέσα σας το θηρίο και να δούνε αυτά που θέλουν οι φίλαθλοι στην Τρίπολη. Ειδάλλως, …
Και βέβαια δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος , που να μην θέλει να δει στον Αστέρα στην Ευρώπη! Αυτός δεν έχει θέση ανάμεσά μας!
ΑΣΤΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

υ.γ. τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Μάκης Χάβος συμφώνησε και θα είναι το νέο αφεντικό στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης...

Έκλεισαν οι Μήτση και Ντρέου στην ΑΕΚ Τρίπολης



Μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Σπύρου. Έκλεισε σήμερα τους Ντρέου και Μήτση, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόντουσαν με τα χρώματα της Φαλαισίας.

Δύο παίκτες που θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας της ομάδας της Τρίπολης.

Να σημειώσουμε ότι οι δύο παίκτες θα βοηθήσουν και επιθετικά την ΑΕΚ, αφού "έχουν" και το γκολ.

Ο Λάρι Μήτση πέρυσι σκόραρε 14 φορές , ενώ ο Ραμί Ντρέου 8 φορές. 

Στις 17/6 το 1ο All Star Game Πελοποννήσου



Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το 1ο Πελοποννησιακό ALL-STAR GAME με τη συμμετοχή παικτών από τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (Αρκαδικός, Απόλλων Πατρών, ΑΕΚ Άργους, Ολυμπιάδα Πατρών και Κόροιβος Αμαλιάδας). Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει αυτό το παιχνίδι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα δοθούν εξ ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία αθλητική εκδήλωση, της οποίας οι επίσημες λεπτομέρειες κρατούνται ακόμη μη ανακοινώσιμες από τους διοργανωτές, καθώς θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και παρουσίες επώνυμων ανθρώπων του αθλήματος που θα κοσμήσουν τη διοργάνωση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του τοπικού μπάσκετ, αφού πρώτη γίνεται κάτι τέτοιο και θα έχει μεγάλη απήχηση στο φίλαθλο κοινό της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.
Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά το πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει κανονικά διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων, οι εντυπωσιακές παρουσίες που θα υπάρχουν εντός και εκτός παρκέ, καθώς και όλα τα event που θα γίνουν παράλληλα με την εκδήλωση. Στην προσπάθεια του Δήμου έχουν βοηθήσει αρκετοί χορηγοί, οι οποίοι θα αναφερθούν τις επόμενες ημέρες και μόλις ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης.