Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 9.3.2011

Η αναποτελεσματικότητα της γραμμής κρούσης του Αστέρα, καθώς και η έλλειψη πάθους και υπερπροσπάθειας των ποδοσφαιριστών του βρέθηκαν στο επίκεντρο της τακτικής συνέντευξης Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη χθες. Ο προπονητής της αρκαδικής ομάδας είπε ότι συζήτησε το δεύτερο θέμα με τους παίκτες του και αποφάσισαν να αλλάξουν την αγωνιστική εικόνα τους στη διάρκεια των αγώνων που απομένουν, αρχής γενομένης από το «κομβικό» σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα γίνει στην Τρίπολη. «Είναι προτιμότερο να δέχονται κίτρινες κάρτες οι παίκτες εξαιτίας του πάθους τους, παρά για διαμαρτυρία σε αποφάσεις των διαιτητών», παραδέχτηκε ο κώουτς του Αστέρα Τρίπολης απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας. Όσο αφορά την έλλειψη του γκολ παρά την μετεγγραφή με δανεισμό του κλασικού σέντερ φορ Κ. Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ότι το γκολ είναι υπόθεση όλης της ομάδας και άφησε να εννοηθεί ότι αν είχε άλλη, καλύτερη, λύση θα την προτιμούσε.

Το Σάββατο επιστρέφουν στην ομάδα οι Μπαστία και Ουριμπάρι που εξέτισαν την ποινή τους στην Καβάλα, ενώ ο Ματιούσακ δεν πρόκειται και πάλι να είναι στις επιλογές του, ίσως ούτε και στη 18άδα, αφού ταλαιπωρείται από τραύμα για το οποίο έκανε χτες μαγνητική τομογραφία, ενώ δεν συμμετέχει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων της ομάδας.

Ακούστε τη συνέντευξη του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης




«Ντόπες» από Μπάκο στην προπόνηση!

«Ντόπες» από Μπάκο στην προπόνηση!
Με τον Δημήτρη Μπάκο να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις και να παρακολουθεί την προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.




Το τσουχτερό κρύο και το χιόνι ήταν και πάλι τα στοιχεία που συνέθεταν το σκηνικό στις εγκαταστάσεις της ομάδας, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Μπάκο να βρεθεί εκεί. Μάλιστα μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε για ένα ακόμα παιχνίδι να παίξουν για τη νίκη και να «ματώσουν» την φανέλα. Άλλωστε είναι δεδομένο πως τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά, κάτι που ξέρουν και οι παίκτες αλλά και ο Παύλος Δερμιτζάκης.



Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου είναι γνωστά. Ο Καρέρα ακολούθησε θεραπεία και ο Ματούσιακ ατομικό. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται, όπως και ο τιμωρημένος Σωκράτης Φυτανίδης.



Από εκεί και πέρα επιστρέφουν οι Ουριμπάρι και Μπαστία, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους. Όσον αφορά την ενδεκάδα δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή της Καβάλας. Ο Ουριμπάρι θα αντικαταστήσει τον Φυτανίδη, ενώ ο Κερ θα μείνει στον πάγκο για να πάρει τη θέση του ο Μπαστία. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση.



Χρήστος Οικονόμου  novasports-fm.gr
 
ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ