Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Κύπελλο Αρκαδίας 2011-12


Έγινε η κλήρωση του κυπέλλου Αρκαδίας για τη σεζόν 2011-2012.

Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Δηλώσεις του Ροζέριο και του Τάσου Μπακασέτα


Ο Ροζέριο και ο Τάσος  Μπακασέτας μίλησαν στην κάμερα μετά το τέλος του αγτώμα με τον Παναιτωλικό.


Περισσότερα στο www.arcadiaportal.gr

Ελπίδα Τρίπολης : Η Λερναία Ύδρα της Αρκαδίας!




Χρόνια τώρα η Ελπίδα Τρίπολης βγάζει παίκτες αξιόλογους.  Είναι αιμοδότης του ερασιτεχνικού Αρκαδικού ποδοσφαίρου. Πολλοί από αυτούς, έχουν βγει και εκτός συνόρων του νομού και  έχουν κάνει αξιόλογες εμφανίσεις.  Χρόνια τώρα κρατάει η κολόνια.

Ουσέρο και Μπαντής τα νέα αποκτήματα του Αστέρα Τρίπολης



Η μεταγραφή του Φερνάντο Ουσέρο στον Αστέρα έγινε σήμερα πραγματικότητα, αφού ο Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ήρθε ο Ουσέρο



Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Φερνάντο Ουσέρο πραγματοποιήθηκε το πρωί, λίγες ώρες πριν από το τεστ με τον Παναιτωλικό. 0 Ισπανός χαφ έλυσε το συμβόλαιο του με την Κόρδοβα και χθες είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τους ανθρώπους της διοίκησης, ενώ το απόγευμα παρακολούθησε και το φιλικό, παίρνοντας μια πρώτη πινελιά για την εικόνα της ομάδας. Σήμερα ο 27χρονος ασος θα περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και εαν πανε όλα καλα. θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας

 sport day

Ο Γιώργος Μπαντής στον Αστέρα Τρίπολης


Ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας, κατηφορίζει στην Τρίπολη.

Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Οι νίκες θα έλθουν στο πρωτάθλημα!


Την δεύτερη φιλική νίκη μέσα σε λίγες μέρες πέτυχε ο Παναιτωλικός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Περισσότερα www.arcadiaportal.gr .Φωτογραφίες