Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΟ, ΠΑΝΤΑ ΑΣΤΕΡΑΡΑ!!!


Τέλος τα αστεία. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εδώ που έφτασε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί την ομάδα, που θα την "στείλει" στην FOOT BALL LEAGUE. Δεν είναι της παρούσης να κάτσουμε και να προσπαθήσουμε να δούμε τι φταίει που η ομάδα έφτασε σε αυτό το οριακό σημείο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε σαν φίλοι της ομάδας, να δώσουμε βροντερό παρών αύριο στο γήπεδο, με όποιες καιρικές συνθήκες επικρατούν. Να δούμε ένα γήπεδο "καμίνι", κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Οι αντίπαλοι να καταλάβουν ότι το αποτέλεσμα με την λήξη του αγώνα, θα είναι η νίκη του Αστέρα.
Είναι η στιγμή να καταλάβουν τα αφεντικά της ομάδας, ότι υπάρχει ο λαός, που θα στηρίζει την ομάδα.
Εμπρός λοιπόν, όλοι στο γήπεδο, όλοι να δείξουμε ότι είμαστε στο πλευρό της ομάδας. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE!

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ






ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Αστρους     Σάββατο 19/02/11 15:00 ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ν., ΚΥΡΙΟΣ Δ., ΠΟΥΤΣΕΛΑΣ Γ.


2. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΥΣ Αγίου Βασιλείου    Σάββατο 19/02/11 15:00 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΒΕΡΓΕΤΗΣ Δ., ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ Α.


3. ΤΕΓΕΑ - ΕΛΑΙΟΧΩΡΙ Τεγέας     Σάββατο 19/02/11 15:00 ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Γ., ΦΑΣΟΥΛΗΣ Θ., ΣΑΜΕΤΑΙ Κ.

4. ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ - ΦΑΛΑΙΣΙΑ Μελιγούς     Κυριακή 20/02/11 15:00 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΠΑΣΧΟΣ Ε.


5. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΑΚ Τρίπολης    Κυριακή 20/02/11 15:00 ΓΚΟΒΕΣΗΣ Δ., ΝΙΚΑ Ι., ΣΑΜΕΤΑΙ Κ.


6. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ - ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ Κορακοβουνίου    Κυριακή 20/02/11 15:00 ΜΠΑΜΠΑΣ- ΤΟΓΙΑΣ Γ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χ., ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Α.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


7. ΔΟΞΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΑΚ Τρίπολης     Σάββατο 19/02/11 15:00 ΖΗΣΗΣ Ι., ΨΥΛΛΑΣ Δ., ΚΟΥΒΕΛΑΣ Σ.


8. ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Δημητσάνας     Σάββατο 19/02/11 15:00 ΧΑΣΑΠΗΣ Ι., ΜΑΛΙΦΟΥΚΑΣ Π., ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ.


9. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΕΛΠΙΔΑ Λεβιδίου     Σάββατο 19/02/11 15:00 ΓΚΡΙΤΖΕΠΗΣ Κ., ΨΥΛΛΑΣ Δ., ΜΠΑΛΑΣΗΣ Α.

10. ΑΡΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Φιλικών     Κυριακή 20/02/11 11:00 ΠΑΖΙΟΥΡΟΣ Κ., ΠΑΣΧΟΣ Ε., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ.


11. ΚΑΨΙΑ - ΚΟΡΥΘΙ Κάψια     Κυριακή 20/02/11 11:00 ΜΠΑΜΠΑΣ- ΤΟΓΙΑΣ Γ., ΨΥΛΛΑΣ Δ., ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Α.


12. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ - Α.Ε. ΜΑΡΙΟΥ Κάτω Δολιανών     Κυριακή 20/02/11 15:00 ΖΗΣΗΣ Ι., ΨΥΛΛΑΣ Δ., ΚΟΥΒΕΛΑΣ Σ.


ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ Φιλικών    Σάββατο 19/02/11 15:00 ΒΕΡΓΕΤΗΣ Χ., ΣΑΜΕΤΑΙ Κ., ΧΑΤΖΗΣ .

14. ΠΑΡΝΩΝ - ΠΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ Αγίου Πέτρου    Κυριακή 20/02/11 15:00 ΠΑΖΙΟΥΡΟΣ Κ., ΜΠΑΛΑΣΗΣ Α., ΨΥΛΛΑΣ Δ.

Η αποστολή του Αστέρα για Κέρκυρα






Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (5.15 μ.μ.) με την Κέρκυρα στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:



Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Γκόραν Ρούμπιλ, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Ροτζέριο Μάρτινς, Κώστας Φορτούνης, Σεμπάστιαν Καρέρα, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Θανάσης Παπάζογλου και Εμμάνουελ Φρανκού.



Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας οι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο και Κώστας Φορτούνης, ενώ έμεινε εκτός ο τιμωρημένος Ντάνιελ Ορόθκο.



Στην Τρίπολη παίζουν νέοι και έφηβοι



Δύο παιχνίδια στην Τρίπολη θα δώσουν το Σαββατοκύριακο οι ομάδες νέων (Κ-20) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ.



Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 11.30 π.μ. το μεσημέρι η ομάδα εφήβων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη.



Επίσκεψη Αστέρα σε σχολεία της Τρίπολης



Αντιπροσωπεία του Αστέρα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο και αποτελούμενη ακόμα από τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Κώστα Φορτούνη, Νίκο Σκόνδρα, Μανώλη Στεφανάκο και Γιώργο Κυριακόπουλο επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, το Τεχνικό Λύκειο και το 3ο Γυμνάσιο Τρίπολης.



Στις δύο επισκέψεις της, η αντιπροσωπεία του Αστέρα κάλεσε τους μαθητές των παραπάνω σχολείων για τον αυριανό αγώνα της ομάδας με την Κέρκυρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν –στα λίγα λεπτά που είχαν στη διάθεση τους- μπάλα στα προαύλια των σχολείων με τους μαθητές των σχολείων, που με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να ζητήσουν αυτόγραφα (ακόμα και στο χέρι!) από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές!



Οι προσκλήσεις (μαζί με ένα δώρο) θα περιμένουν αύριο τους νεαρούς μαθητές των παραπάνω σχολείων στα εκδοτήρια των Θυρών 1 και 2.



Επιπλέον, μία μεγάλη έκπληξη θα περιμένει όλους τους νεαρούς φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα από την παιδική κερκίδα, αφού δύο μαθητές-φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δωρεάν γεύμα με τον αγαπημένος του παίκτη.

ΑΚΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 18 ΦΕΒ 2011

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 18 ΦΕΒ 2011

ΔΗΜ ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ 18 ΦΕΒ 2001

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.


                      ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ







 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΕΑΣ



Με άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε η απογευματινή προπόνηση του Παναρκαδικού.

Ο Αντώνης Μαυρέας επέμεινε στην τακτική , για το πώς θα παίξει η ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, εναντίον των Βρασιών.

Απόντες ήταν οι Σωπιάδης και Αποστολόπουλος, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Καλογιαννίδης, αρχικά έκανε ατομικό πρόγραμμα και στην συνέχεια ενσωματώθηκε με όλη την ομάδα.

Εκτός από τους δύο τραυματίες που προαναφέραμε, θα απουσιάσουν και οι Κοσκολός και Σελλής από το Αρκαδικό ντέρμπι, αφού υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Πριν την προπόνηση ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Παναρκαδικού Δημήτρης Κοσκινάς μίλησε στους παίκτες, που πολλοί εξ αυτών υπήρξαν μαθητές του.


Ο Δημήτρης Κοσκινάς στάθηκε και τόνισε πολύ, για την ύπαρξη καλού κλίματος στην ομάδα. Θα πρέπει τόνισε, να λειτουργούμε σαν οικογένεια και να μην υπάρχουν προστριβές μεταξύ μας. Μιλώντας πάντα σε φιλικό τόνο, τόνισε ότι τα προβλήματα λύνονται πάντα με διάλογο και σε καλό επικοινωνιακό κλίμα.


Πρέπει να πηγαίνουν στον προπονητή και να συζητάνε αυτό που τους απασχολεί. Από την πλευρά του ο κόουτς, θα δίνει την κατάλληλη λύση.


Στάθηκε στην καλή συνεργασία παικτών, προπονητή και διοίκηση. Ο σύλλογος έβαλε στόχο την δημιουργία καλής ομάδας, που υπάρχει μέλλον.


Φέτος τα πράγματα δεν είναι καλά, η ομάδα δεν έχει πολλές ελπίδες για να σωθεί δήλωσε και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά που δίνουν το παρών στις προπονήσεις.


Κλείνοντας την ομιλία του, τους υπενθύμισε την ιστορία της ομάδας και το μεγάλο όνομα του Παναρκαδικού.





ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ







Χθες το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, έγινε η τελευταία προπόνηση για τα μικρά του Γιώργου Κυριακόπουλου.


Είκοσι παιδιά ήταν παρόντες από τον Αστέρα Τρίπολης, Ορχομενό και Ελπίδα Τρίπολης.

Ο κόουτς της μικτής είχε την ευκαιρία να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι μικροί ποδοσφαιριστές και ακολούθως έκανε την επιλογή του για το παιχνίδι της Κυριακής.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Παναρκαδικού και πρώτος αντίπαλος είναι η μικτή της Κορινθίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00 .

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος σε δηλώσεις του είπε:

Κάναμε το καλύτερο δυνατόν για να συγκροτήσουμε την καλύτερη ομάδα. Ήλθαν παιδιά ταλαντούχα, που μέσα από δύο προπονήσεις διαλέξαμε αυτά που είναι σε καλύτερη κατάσταση για το πρώτο παιχνίδι. Θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες και θα δοθεί η ευκαιρία να παίξουν όλα.

Η Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης μας βοήθησε παραχωρώντας μας, τα γήπεδα για να προπονηθούμε, κάτι που στο παρελθόν δεν είχαμε.

Την Κυριακή καλώ όλο τους φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να έλθει στο γήπεδο του Παναρκαδικού, για να συμπαρασταθεί στα μικρά παιδιά μας.

Είναι μια βοήθεια που την χρειάζονται. Εύχομαι να έχουμε και τύχη και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Θα είναι καλό για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.