Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Νέα μεταγραφή ο Παναρκαδικός. Ο Γιώργος Χελιώτης είναι το νέο απόκτημα.


Σε νέα μεταγραφή προχώρησε ο Παναρκαδικός, πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η πρώτη του Παναγιώτη Παναγούλια.
Απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Γιώργο Χελιώτη. Ο εν λόγω παίκτης είναι 26 ετών και έχει παίξει στον Πάμισο Μεσσηνίας 2 χρόνια, στην Μεθώνη και ΠΑΟ Καλαμάτας.
Η καταγωγή του είναι από το Αρτεμίσιο Αρκαδίας (Κακούρι) και πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας του έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα του ιστορικού συλλόγου της Τρίπολης.
Οι πρώτες δηλώσεις του δεύτερου αποκτήματος του Παναρκαδικού:
« Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ στον Παναρκαδικό. Μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι, στην προσπάθεια που γίνεται φέτος. Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα, αφού έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Πιστεύω ότι με την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου του Παναρκαδικού, που γνωρίζω ότι αγαπούν την ομάδα, θα δούμε καλύτερες μέρες».

Ο Παναγιώτης Παναγούλιας είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναρκαδικού



Η πρώτη μεταγραφή του Παναρκαδικού είναι ο έμπειρος μέσος Παναγιώτης Παναγούλιας. Ένα έμπειρο " εργαλείο" που θα λύσει τα χέρια του Αντώνη Μαυρέα.

Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Δημήτρης Καλοπίσης-Λόντος : έμεινα στην ΑΕΚ Τρίπολης, γιατί θέλω το κάτι παραπάνω!


Ο Δημήτρης Λόντος-Καλοπίσης πέρυσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης.
Μαζί με τον Κώστα Κοντόπουλο, είχαν «δέσει» την άμυνα της ομάδα στους,  με το καταπληκτικό ρεκόρ να έχει δεχθεί 2 γκολ τον πρώτο γύρο!
Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Κλαίει ο αθλητισμός. Έφυγε άδικα ο Λιούμπο Γιοβάνοβιτς




Δολοφόνησαν τον γνωστό μπασκεμπολίστα Λιούμπο Γιοβάνοβιτς...

Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Συνεχίζει τις προπονήσεις και τις δοκιμές παικτών ο Παναρκαδικός.



Σήμερα  στις 16:00 οι παίκτες του Παναρκαδικού, μαζί με τους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, θα συναντηθούν στο γήπεδο του τριφυλλιού μαζί με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μαυρέα, για την καθιερωμένη προπόνηση.
Την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 18:00 θα γίνει τελικά το φιλικό παιχνίδι του Παναρκαδικού με την ομάδα της Μεσσηνίας, «Παπαφλέσσας Βλαχόπουλο». Ως γνωστό ο φιλικός αγώνας ήταν να γίνει πριν μερικές μέρες, αλλά αναβλήθηκε επειδή είχε πρόβλημα η ομάδα της Μεσσηνίας.

Ο Αντώνης Μαυρέας θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει παίκτες, που αν «κάνουν» για την ομάδα,  θα τους εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου.