Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Αντώνης Μαυρέας : Όλα είναι πιθανά. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Ο Αντώνης Μαυρέας με τον βοηθό του Γιώργο Σπανάκη



Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραν μια παλικαρίσια νίκη. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. 'Εχουμε κάνει σε 7 παιχνίδια, 6 νίκες. Απομένουν 3 αγώνες ακόμα. Θα κοιτάξουμε να τα κερδίσουμε. 'Ολα είναι πιθανά. Έχουμε και το κύπελλο , που πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Μπράβο στα παιδιά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θέλουμε καλό κλίμα στην ομάδα και σίγουρα θα έλθουν καλές στιγμές.

Νίκησαν οι ομάδες μας στην Δ΄ Εθνική.

Το τρένο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του. Ο Παναρκαδικός πέρασε και από τον Ασπρόπυργο, νικώντας με 0-1.


Οι Βρασιές συνέτριψαν το Δρέπανο με 5-0.
Τα αποτελέσματα:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ Α.Ο. 3 - 0

ΘΗΒΑ - ΔΗΛΕΣΙ 3 - 0 Α.Α

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΠΟΡΟΣ 3 - 0

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ 1 - 1

ΕΝΩΣΗ ΜΗΔΕΑΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 6 - 0

ΒΡΑΣΙΕΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 5 - 0

ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0 - 1

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2 - 0

Αποτελέσματα περιφερειακού πρωταθλήματος

25΄ α΄ ημιχρόνου

Αίας Παρ. Ασπροπύργου-Παναρκαδικός  0-0

Βρασιές-Δρέπανο  3-0

Καλό σου ταξίδι Νικόλα... Έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, εκεί θα τραγουδάει...



Έφυγε από κοντά μας, η φωνή που μας χάρισε ωραίες στιγμές. Ο Νίκος Παπάζογλου, βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων και θα είναι μαζί με τον αγαπημένο φίλο του Μανόλη Ρασσούλη.

Νίκο καλό σου ταξίδι, η φωνή σου θα είναι για πάντα κοντά μας...

ΣΕΦΑ Αρκαδικός - Παγκράτι 70-58


Ο Αρκαδικός είναι γεγονός ότι μετά την «άδικη» ήττα στις Σέρρες βάσει της εξέλιξη εκείνου του παιχνιδιού, ήθελε να επιστρέψει στην Τρίπολη με νίκη απέναντι στο Παγκράτι. Σίγουρα το παιχνίδι ήταν στα μέτρα των «κυανόλευκων» αλλά οι «φιλοξενούμενοι» ήθελαν τη νίκη πολύ καθώς ήδη βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Κι όπως αποδείχθηκε τελικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης το ματς δεν ήταν εύκολο για τον Αρκαδικό που χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο τετράλεπτο του ματς προκειμένου να βρει τον τρόπο να δημιουργήσει μία διαφορά ασφαλείας και κατ’ επέκταση στην τελική επικράτηση με 70-58. Η ανεβασμένη απόδοση σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, η παρουσία του Τσιότρα στα τελευταία λεπτά, η αποβολή του Βασιλόπουλου και η σωματική κόπωση των «φιλοξενούμενων» ήταν οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν στη νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.


Με ένα κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης που δεν γέμισε ιδιαίτερα αυτή τη φορά και δύο παλιούς γνώριμους που αυτή τη φορά ήρθαν ως αντίπαλοι στην Τρίπολη (Μπάμπης Σκουζής, Σάββας Τζουγκαράκης), η νίκη αυτή μπορεί να μην αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα και πλάνα στον Αρκαδικό, ωστόσο το κίνητρο παραμένει η καλύτερη συγκομιδή νικών σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.



Κακό ξεκίνημα…

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά άσχημα για τον Αρκαδικό που χωρίς καλά-καλά να το καταλάβει βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-13 στα 04’15 της πρώτης περιόδου. Πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και χωρίς οργάνωση στον τρόπο του παιχνιδιού του και παράλληλα έλλειψη συγκέντρωσης και πάθους στην άμυνα ήταν αρκετά για να κρατήσουν χαμηλά στο σκορ τον ΣΕΦΑ. Οι παίκτες του Παγκρατίου μπήκαν σαφώς πιο δυνατά και με σαφώς καλύτερη εικόνα στις επιθετικές τους προσπάθειες βρήκαν σουτ και προσπάθειες υπό καλές προϋποθέσεις και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ δίκαια.

Στη συνέχεια οι «γηπεδούχοι» είχαν κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση οι οποίες τους ανέβασαν επιθετικά όλο όχι σε τέτοιο βαθμού που να μπορέσουν να φτάσουν στο σκορ τους αντιπάλους τους. Στα 2 λεπτά πριν το φινάλε του α’ δεκαλέπτου το σκορ ήταν 9-15, για να κλείσει τελικά το δεκάλεπτο με σκορ 13-19. Σ’ αυτό το διάστημα ο Αρκαδικός παρουσιάστηκε αρκετά άστοχος από την περιφέρεια έχοντας μόλις 1/6 σουτ.




Ανάλογη εικόνα και στο β’ δεκάλεπτο…

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε όπως ακριβώς ολοκληρώθηκε η πρώτη. Το Παγκράτι με κύριο βιολί οργανωτικά τον Φώτη Βασιλόπουλο, συνέχισε να «αναστατώνει» την άμυνα του Αρκαδικού με τα συνεχή κοψίματα και τη μεταβίβαση της μπάλας στην περιφέρεια, αλλά και κατά διαστήματα ικανοποιητικό passing-game που έβγαζε αμαρκάριστα σουτ. Κάπως έτσι και από τη στιγμή που ο Αρκαδικός δεν μπορούσε να ανεβάσει ρυθμούς στην άμυνα έβλεπε τους «φιλοξενούμενους» να διατηρούν ένα σταθερό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του δεκαλέπτου πάνω από 6-8 πόντους.

Πέρα από το 18-19 στο ξεκίνημα του β’ δεκαλέπτου ένα μικρό σερί 0-6 διαμόρφωσε το 18-25 στα 06΄08, 22-29 στα 03’06 και 28-36 στο φινάλε του α’ μέρους. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά στα ποσοστά ευστοχίας τους με 71% στις βολές, 50% στα δίποντα και 11% στα τρίποντα για τον Αρκαδικό και 75% στις βολές, 56% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα για το Παγκράτι.



Ανατροπή της κατάστασης…

Στην επανάληψη ο Αρκαδικός μπήκε πιο δυνατό στο παιχνίδι σε σχέση με το Α’ ημίχρονο και με παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Γιάννη Σμυρνιώτη δεν έδειχναν να μπορούν να βρουν ρυθμό στα πρώτα λεπτά, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα επί μέρους σερί 16-2 που μετέτρεψε το 26-36 εννέα δεύτερα πριν το φινάλε του ημιχρόνου σε 42-38 στα 04’07 της γ’ περιόδου και ουσιαστικά για πρώτη φορά το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Το προβάδισμα (έστω και μικρό) κατάφερε και κράτησε η ομάδα της Τρίπολης ως το τέλος του γ’ δεκαλέπτου (50-47) με τον Κόκκαλη να δίνει σημαντικές λύσεις στην επίθεση στην επανάληψη. Οι πιο καλές επιλογές σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο ανέβασαν κάπως και τα ποσοστά ευστοχίας, ενώ οι «κυανόλευκοι» είναι γεγονός ότι επιδίωξαν να τρέξουν καταφέρνοντας εν τέλει να βγάλουν πολλούς και εύστοχους αιφνιδιασμούς.



Αίσιο τέλος στο ματς…

Το ξεκίνημα του δ’ δεκαλέπτου και η εικόνα του παιχνιδιού στις τρεις πρώτες περιόδους οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι το ματς θα εξελιχθεί ντέρμπι ως το τέλος, με τους παίκτες του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου να διεκδικούν με πολλές πιθανότητες το ροζ φύλλο αγώνος. Η είσοδος του Τσιότρα αποδείχθηκε ιδιαίτερα θετικά, καθώς πέρα από την συμβολή του στον αμυντικό τομέα και το οργανωτικό κομμάτι μαζί με τον Παπαδάκη, πήρε προσπάθειες και έσπρωξε σημαντικά την ομάδα του. Πέντε συνεχόμενοι πόντοι του, δημιούργησαν μία μικρή διαφορά (55-51) στα 06’58, αλλά γρήγορα εξανεμίστηκε στη συνέχεια (55-53). Οι καλές επιλογές σε κρίσιμα σημεία για τον Αρκαδικό συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να τον διατηρούν έστω και με πολύ μικρή διαφορά σταθερά μπροστά στο σκορ.

Το σημείο όμως εκείνο που ίσως και να έκρινε το παιχνίδι ήταν ο φάουλ και εν συνεχεία αντιαθλητικό του Βασιλόπουλου στον Κόκκαλη, που μπορεί να επέφερε μόνο δύο πόντους από τις βολές (59-54 στα 03’54 πριν το τέλος), αλλά οδήγησαν και με πέντε φάουλ τον ικανότατο γκαρντ του Παγκρατίου μία και καλή στον πάγκο της ομάδας του. Από εκείνο το σημείο η Αθηναϊκή ομάδα δεν μπόρεσε να διατηρηθεί μέσα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να χάσει τον ΣΕΦΑ στο σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 70-58.

 
πηγή  : contraepithesi.gr

Προπαίδες : Μικτή Αρκαδίας- Μικτή Λακωνίας 2-1 Νίκη χωρίς αντίκρισμα, αφού η Λακωνία τερμάτισε πρώτη λόγω διαφοράς τερμάτων..

παίδες

Σε ένα γήπεδο βαρύ από την βροχή που έπεφτε, τα μικρά του Γιώργου Κυριακόπουλου νίκησαν με 2-1. Το σκορ δεν δείχνει την άνεση με την οποία νίκησαν τα Αρκαδόπουλα.


Με 4-4-2 κατέβασε την ομάδα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, που μπήκαν λίγο χαλαρά στο παιχνίδι, αλλά με την πάροδο του χρόνου ανέβασαν την απόδοσή τους.



Τα γκολ τα σημείωσαν στο 27΄ ο Θεοδωράκης που ακολούθησε την φάση μετά την σέντρα-σουτ του Ανδριανόπουλου και εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Τσούβαλη και έκανε με κοντινό σουτ το 1-0.




Με το σκορ αυτό πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη  στο 45΄ μετά από ωραία ενέργεια του Θεοδωράκη και σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι αμυντικού της Λακωνίας και ο διαιτητής κ. Βεργέτης έδειξε την «εσχάτη των ποινών». Ο αρχηγός Τσιώλης έκανε το 2-0.



Στο 57΄ο Ρούτσης με ωραία απόκρουση έσωσε την εστία από βέβαια παραβίαση.

Στο 59΄ο Παπαγεωργίου πήρε τη κόντρα από αμυντικό και η μπάλα πήρε περίεργη φορά και έκανε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ο κ. Χ. Βεργέτης




Αρκαδία : Ρ. Ρούτσης, Ανδριανόπουλος, Μακρής, Παπαγγελής, Φατούρος, Τσιώλης, Τσέκος, Μπαλάσης, Θεοδωράκης, Κοντογιαννόπουλος, Παπαδόπουλος. (Πανόπουλος, Γεωργόπουλος, Λιώρης , Τσιώσης, Σταμάτης, Ρούτσης)

Λακωνία: Τσούβαλης, Μπόγρης, Νικόλαρος, Τράγας, Παπάζογλου, Παναγιωτακάκος, ΑΪβαλιώτης, Σαλτάρης, Παπαγεωργίου, Κουτράκος, Ρασσιάς.




1. Το παιχνίδι το παρακολούθησε ο προπονητής του Παναρκαδικού Αντώνης Μαυρέας. Εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για την ποιότητα των μικρών ποδοσφαιριστών.

2. Και από την διοίκηση του Παναρκαδικού ήταν οι κ.κ.  Δημήτρης Κοσκινάς και Γιώργος Συνοδινός.

3. Αρκετοί γονείς είχαν έλθει από την Σπάρτη και είδαν τα "βλαστάρια" τους. Επικρατούσε μια όμορφη ατμόσφαιρα, πολύ καλύτερη από αυτή με την Κόρινθο.

4. Δεν μπορούσε να απουσίαζε ο Κώστας Μιχαλόπουλος (Δρύνης). Η καλή φήμη των μικρών, τον έφερε στο γήπεδο και βέβαια είπε τα καλύτερα για τα πιτσιρίκια.

5. Για την εξυπηρέτηση του αγώνα ο Παναρκαδικός με μπροστάρη τον Νίκο Σχίζα, έκανε τα πάντα για να γίνει σωστά η διεξαγωγή του.

6. Ο αγώνας έγινε με συνεχή βροχή, κάτι που εμπόδισε τους μικρούς παίκτες να αποδόσουν καλύτερα.

Βίντεο το γκολ και φάσεις από το παιχνίδι:


Βασίλης Λιώρης :


Δεν μας βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος λογω της βριοχής. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, αλλά βρήκαμε τον ρυθμό μας...




Μάνος Θεοδωράκης  (σκόρερ του πρώτου γκολ):


Ρήγας Ρούτσης (τερματοφύλακας):








Με βροχή η προπόνηση του Παναρκαδικού



Έγινε το απόγευμα η τελευταία προπόνηση του Παναρκαδικού, για τον αυριανό αγώνα στον Ασπρόπυργο με τον Αίαντα.

Ο προπονητής του Παναρκαδικού πριν την προπόνηση, του μίλησε για το αυριανό παιχνίδι.  Θέλουν όλοι να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών, έχοντα ελπίδες γαι το θαύμα της παραμονής στην κατηγορία.



Πολύ δουλειά στην τακτική είχε το πρόγραμμα και μετά το καθιερωμένο διπλάκι.



Η ενδεκάδα θα είναι αυτή των επιυτυχιών, με πιθανή μια αλλάγη. Να ξεκινήσει ο Μπακογιαννάκης στην θέση του Τζαννή.



Δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Αίαντα Ασπροπύργου:

Αντώνης Μαυρέας:


Δημήτρης Τσιόγκας :