Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010




Με τους γνωστούς τραυματίες να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμά τους και τον Παπάζογλου αρχικά να κάνει ατομική προπόνηση και στην συνέχεια να παίζει διπλό, συνεχίστηκε η προπόνηση του Αστέρα σήμερα. Ατομική προπόνηση έκαναν οι Αράς, Πουλίδο, Πιπίνης και Κρις.

Στις 3 το μεσημέρι ο Παύλος Δερμιτζάκης θα δώσει συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της Κυριακής.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΗ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (παλι) ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE!




Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Μπάμπης Σκορπίδας. Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, που προσφέρει τις υπηρεσίες του από την ημέρα που η ομάδα ανέβηκε στην Δ΄ Εθνική αλλά και παλιότερα και σήμερα έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Και βέβαια το τηλέφωνο, πάντα σε... δράση!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

ΠΕΣΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ...!

Μίλησε η πειθαρχική επιτροπή της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας και έριξε καμπάνα!

Ο αγώνας Δόξα Τρίπολης-Αρκαδικός της 15ης αγωνιστικής που διεκόπη στο 41ο λεπτό κατοχυρώνεται στη Δόξα με 3-0 και από την ομάδα του Αρκαδικού αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα και δύο βαθμοί από το πρωτάθλημα της ερχόμενης περιόδου. Το παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Τρίπολης και τον Αρκαδικό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ την περασμένη Κυριακή, αφού ο διαιτητής διέκοψε το ματς, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και δεν επέστρεψε ποτέ για τη συνέχισή του, όταν δέχθηκε χαστούκι από παίκτη του Αρκαδικού ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του.