Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Απογευματινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης


Έγινε η απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Αστέρα. Η ίδια εικόνα  ήταν με την  πρωινή. Η διαφορά ήταν στους φιλάθλους,  που η παρουσία τους ήταν  μεγαλύτερη από την πρωινή προπόνηση.

Ο Περόνε ήταν και πάλι στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αλλά  με τα πολιτικά του. Αναμένεται να υπογράψει σύντομα και να ξεκινήσει τις προπονήσεις.

Βίντεο από την προπόνηση στο www.arcadiaportal.gr

Δευτέρα 22 Αυγούστου η "πρώτη" του Παναρκαδικού





Τη Δευτέρα 22/8/2011 και ώρα 18:00 με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012 στο γήπεδο του Παναρκαδικού θα πραγματοποιηθούν:

1.   Ο καθιερωμένος αγιασμός

2.   Τιμητικές διακρίσεις

3.   Παρουσίαση ακαδημιών και παιχνίδι μεταξύ αυτών

4.   Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Παναρκαδικού που ο καθένας έγραψε ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου και της σημερινής ομάδας.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί σε αυτή την εκδήλωση που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του Παναρκαδικού Α.Ο.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία Καλή και Δημιουργική Ποδοσφαιρική Χρονιά.

Ιδιαίτερα στον Αστέρα Τρίπολης ευχόμεθα Καλή Επιτυχία σε ότι στόχους έχει θέσει.

Για το Δ.Σ.

Νέο πρόσωπο δείχνει στις προπονήσεις ο Αστέρας Τρίπολης!



Εντυπωσίασε το πρωί ο Αστέρας Τρίπολης στην προπόνηση όσους την παρακολούθησαν. Στο διπλό που έπαιξαν, η εικόνα που παρουσίασε ήταν πολύ διαφορετική, από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, συνεχές μαρκάρισμα, κάλυψη κενών θέσεων, πολλές τελικές φάσεις και σουτ.