Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ




Αύριο Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, θα γίνουν οι επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Αρκαδίας. Να θυμίσουμε ότι είναι η ημιτελική φάση.

Στα πρώτα παιχνία οι Βρασιές νίκησαν με 4-0 τον Παθυρεατικό και θεωρείτει ότι είναι η μια από τις δύο ομάδες του τελικού.

Ο άλλος αγώνας είχε λήξει 0-0. Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και θα γίνει στο γήπεδο του Παναρκαδικού, αν και γηπεδούχος είναι η ΑΕΚ Τρίπολης.
14.00: ΑΕΚ Τρίπολης-Παναρκαδικός

19.00: Πανθυρεατικός-Βρασιές

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΔΟ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


Ο ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ...ΔΡΑΣΗ


Ο ΤΖΕΡΥ ΟΥΓΚΕΝ


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ




ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!




Πρωινή προπόνηση για τον Αστέρα Τρίπολης έγινε στο βοηθητικό γήπεδο με τον πλαστικό τάπητα. Ο κακός καιρός ανάγκασε τον Δερμιτζάκη να προπονήσει τους παίκτες του, στο γήπεδο που δεν μαζεύει νερά. Από αύριο οι προπονήσεις θα γίνονται στο γνωστό αγωνιστικό χώρο.

Η προπόνηση έγινε χωρίς τον Ισπανό σέντερ μπακ Πουλίδο, που είχε πάρει άδεια και έλλειπε.

Ο Ουντόζι αποχώρησε 10 λεπτά νωρίτερα, επειδή το πλαστικό τερέν, του δημιουργεί πρόβλημα στο γόνατο. Βέβαια ο Νιγηριανός πάικτης, δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Μακεδώνας προπονητής είχε στην διάθεσή του, όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες, ο Μπρούνο Ουριμπάρι δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Πανσερραικό και Καβάλα, ο Αντριάν Μπαστία δεν θα παίξει με την Καβάλα, ενώ ο Σωκράτης Φυτανίδης δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.



Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 3:30 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραικό στις Σέρρες. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.


ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
1) Ζέσταμα από τους παίκτες.
2) Ο Αναστασόπουλος...πετάει!