Σάββατο 28 Μαΐου 2011

H φιέστα παραμονής των Βρασιών





Σε πανηγυρικό κλίμα, γεμάτο ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας τα τελευταία έτη, γιορτάστηκε η παραμονή, για 2η συνεχή χρονιά, των Βρασιών στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Η αρχή έγινε με τη φιλική νίκη (7-0) επί της πρωταθλήτριας ομάδας Κωφών ΑΟ Νοτιοδυτικής Ελλάδας, στο Δημοτικό Γήπεδο Αστρους. Μετά τη λήξη του ματς, διοίκηση, παίκτες, φίλοι και η φιλοξενούμενη ομάδα, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του προέδρου των Βρασιών κ. Δ. Βερβεσού σε εστιατόριο, στην παραλία του Αγίου Ανδρέα. Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Σκαντζός, ο Αντιδήμαρχος κ. Γκαύρος, ο πρόεδρος του ΔΣ Σίδερης, ο π/σ κ. Λυτρίβης, καθώς και μέλη των διοικήσεων ομάδων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Στην ομιλία του ο κ. Γιαννακούρας, αφού συνεχάρη τους συντελεστές της επιτυχίας δήλωσε αρωγός στις μελλοντικές προσπάθειες της ομάδας, ενώ ο Δήμαρχος κ. Σκαντζός αναφέρθηκε, επίσης, και στην ανάγκη έργων στη φυσική έδρα της ομάδας, το γήπεδο του Αγίου Ανδρέα. Συγχαρητήρια δόθηκαν και από τον π/σ κ. Λυτρίβη αλλά και από τον αντιδήμαρχο κ. Γκαύρο, ο οποίος μάλιστα έδωσε “ασίστ” στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Βερβεσό, κάνοντας λόγο για την ανάγκη δημιουργίας μιας ενιαίας ομάδας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Στην ομιλία του, ο ισχυρός άντρας των Βρασιών, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο, τον κ. Στ. Τσαγγούρη αλλά και όλους τους παίκτες, έκανε μια μικρή αναδρομή στα τελευταία έτη υποστηρίζοντας πως όλη αυτή η διαδρομή είναι σημαντική και έκανε υπερήφανους τους ανθρώπους τους χωριού, όταν μεγάλες πόλεις, όπως το Ναύπλιο και το Λουτράκι δεν κατάφεραν τα ίδια. Ιδιαίτερη έμφαση, ο κ. Βερβεσός, έδωσε στην ανάγκη δημιουργίας μια ενιαίας ομάδας του Δήμου, με νέο όνομα, νέα διοίκηση και νέο όραμα, ξεπερνώντας τον τοπικισμό και τα βαρίδια του παρελθόντος. Τόνισε πως οι καιροί έχουν αλλάξει και όταν ομάδες όπως το Κρανίδι, η Ερμιόνη κ.ά, οδηγούνται σε συνενώσεις, εμείς δεν μπορούμε να μένουμε πίσω. Τέλος, ο κ. Βερβεσός έκανε κατανοητό πως αν μείνουν τα πράγματα έτσι όπως είναι σήμερα, δεν θα μπορεί να προσφέρει όπως μέχρι τώρα, αλλά να μπει στα σκαριά η δημιουργία μιας κοινής ομάδας, θα την στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τέτοιες προσπάθειες έχουν γίνει και άλλες στο παρελθόν, και οι παλιότεροι θυμούνται πολλά περισσότερα εδώ και δεκαετίες. Ομως, τώρα τα πράγματα είναι σχεδόν οριακά. Με την Δ’ Εθνική να είναι υπό κατάργηση (εντελώς ή με τη μορφή που την ξέρουμε), οι πιθανότητες διάκρισης μιας ομάδας ενός χωριού του Δήμου μας, έξω από τα πλαίσια του αρκαδικού ποδοσφαίρου, θα είναι μηδαμινές, ειδικά όταν ομάδες από άλλες περιοχές ενώνουν τις δυνάμεις τους για κάτι καλύτερο.
Η ομιλία του κ. Βερβεσού, μάλλον, βρήκε ευήκοα ώτα στους εκπροσώπους των άλλων ομάδων της περιοχής, και πολλά ακούστηκαν για τη οργάνωση μιας συνάντησης, τις επόμενες δύο εβδομάδες, στο Αστρος με θέμα την κοινή ομάδα. Ευχόμαστε, για το καλό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στην περιοχή μας, αυτή η προσπάθεια να έχει αίσιο τέλος.


  

πηγή:astrosnews.net

Οι πρωταγωνίστριες του γυναικείου μπάσκετ του Αρκαδικού, μιλάνε στην κάμερα των "Προπονητών της Εξέδρας"




Οι πρωταθλήτριες της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού, μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν στην κάμερα των "προπονητών της εξέδρας" .

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσαν:



Γυναικεία ομάδα του Σ.Ε.Φ.Α. : Ατενίζοντας τα... μπαράζ!



Τέλειωσε το πρωτάθλημα για τα κορίτσια του Αρκαδικού, που κατάκτησαν  την πρώτη θέση. Το επόμενο ραντεβού για την ομάδα της Τρίπολης, είναι οι αγώνες για τα μπαράζ του άλλου μήνα, που η ομάδα του Γιάννη Παπαχαραλάμπους «θα τα δώσει όλα» για να αγωνίζεται ο Αρκαδικός του χρόνου στην Α2 κατηγορία.


Οι προπονήσεις όμως δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται με πολύ διάθεση και ενθουσιασμό από  τις παίκτριες και το τεχνικό τημ.


Βλέποντας μια προπόνηση της ομάδας των κοριτσιών του Αρκαδικού, καταλαβαίνεις πόσο «δεμένη» είναι αυτή τη ομάδα , όχι μόνο αγωνιστικά , αλλά και ψυχικά. Ένα πλεονέκτημα για κάθε ομάδα, που έχει βάλει κάποιο στόχο , θέλοντας να τον κατακτήσει.
Ο κόουτς της ομάδας Γιάννης Παπαχαραλάμπους, βλέπει νε ικανοποίηση τα «κορίτσια» του , να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για την άνοδο στην Α2.


Οι «προπονητές της εξέδρας» βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια του Σ.Ε.Φ.Α. , καταγράφοντας την προσπάθεια που γίνεται στις προπονήσεις της ομάδας.
Χθες έγινε η προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης. Η κάμερα κατέγραψε στιγμιότυπα της προπόνησης και στο τέλος πήρε δηλώσεις από τις πρωταγωνίστριες του Αρκαδικού.
Δείτε  τα  σε βίντεο :