Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο " Ζάχαβι" " χτύπησε"!


Ο Νίκος Κουρόγιωργας , πρώτος δεξιά.


Ακόμα καλά - καλά δεν έπιασαν οι ζέστες και ο γνωστός "ζάχαβι" έκλεισε τον πρώτο παίκτη για την νέα περίοδο. Ο γνωστός σε όλους φορ Νίκος Κουρόγιωργας, που ως γνωστό ξεκίνησε από την Ελπίδα Τρίπολης, την νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Πέρυσι ενίσχυσε την ομάδα του Παναρκαδικού.

Ο νεαρός παίκτης είναι φοιτητής στην Αθήνα και θα έρχεται να παίζει στην ΑΕΚ Τρίπολης, κλείνοντας  τα αυτιά του σε προσκλήσεις ομάδων της πρωτεύουσας.

Ο Νίκος Κουρόγιωργας μίλησε στους προπονητές της εξέδρας:



" Έρχομαι σε μια ομάδα με καλή οργάνωση και οικογενειακό κλίμα. Ξέρω ότι πέρυσι έχασε στο παρά πέντε την άνοδο, αν και δεν ήταν ο στόχος της. Μίλησα με το τεχνικό της μάνατζερ και είδα ότι υπάρχουν φιλοδοξίες και στόχοι. Αυτά είναι κάτι που με ενδιαφέρουν. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα, να  " πιάσει "  τους στόχους της. "





Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...




Διάβαζα στο site  του sport-fm , ότι έχει ακόμα μια ευκαιρία ο Αστέρας Τρίπολης για να παραμείνει στην Super League.  Για να μην παρεξηγηθούμε να τονίσω , ότι αλλοίμονο εάν δεν θέλουμε να μείνει η ομάδα της Τρίπολης. Το θέλουμε όσο τίποτα αυτή την στιγμή όλοι οι φίλαθλοι Αρκάδες σε όλο τον κόσμο.


Περιμένουν οι ιθύνοντες της ομάδας  άλλη μια απόφαση, της πειθαρχικής επιτροπής της Λίγκας και ευελπιστούν σε μείωση επτά βαθμών από τον Ηρακλή.  Και αυτό μετά από την καταγγελία (!) που ως γνωστό έχει κάνει η ομάδα του Αστέρα.


Ήμαρτον! Γιατί να φθάσουμε να διεκδικούμε την παραμονή της ομάδας, με αυτόν τον τρόπο; Γιατί να περιμένουμε την απόφαση άλλων οργάνων να αποφασίσουν , για τα  λάθη του Ηρακλή; Γιατί  εδώ οι άνθρωποι της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, δεν είχαν πάρει τα μέτρα τους για να έχει μια καλή εικόνα ο σύλλογος  στο πρωτάθλημα; Γιατί, γιατί, γιατί…


Υπάρχει μια παροιμία που λέει : « των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», αλλά  δεν ασχολούνται με τις παροιμίες στην Τρίπολη…


Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι σε μια βδομάδα  θα πανηγυρίζουμε, έστω και με αυτό τον τρόπο (δυστυχώς) και να ξεκινήσει μια νέα εποχή, ώστε το όνειρο των φίλων της ομάδας να γίνει πραγματικότητα. Ποιο;


Αστέρα ζούμε , στην Ευρώπη να σε δούμε! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ…