Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Απόλλων Τρίπολης- Νεοχώριο 48-65



Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε χθες το απόγευμα στο ΔΑΚ Τρίπολης. Νικητής τελικά αναδείχθηκε η ομάδα του Νεοχωρίου, αφού τα βρήκε… σκούρα στην αρχή του αγώνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο έκανε την διαφορά, τόσο στην απόδοση , όσο και στο σκορ.


Η ομάδα του Απόλλωνα μπήκε δυναμικά και είχε κεφάλι στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο. Προηγήθηκε με 14-9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Νεοχωρίου κατάφερε να κάνει ένα 13-20 και να πάει στο ημίχρονο με ένα καλάθι μπροστά , 27-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού το τρίτο δεκάλεπτο ήταν στα «ίσα» 13-13, στο τέταρτο «ξέσπασε» η φιλοξενούμενη ομάδα και πήρε μια διαφορά 15 πόντων (8-23) και πήρε πανηγυρικά το ροζ φύλλο αγώνα με 48-65.

Απόλλωνας Τρίπολης (Βελισσάριος Τσαμακλής): Τσαρουχάς, Αλεξόπουλος 7 (1), Μάλιος 9 (1), Μιχαλάκης 3, Λέλες 6, Νασιόπουλος, Αλικάκος 10, Μπουτσικάκης, Αγρότης, Πασπάτης 8, Γεωργακάκης, Μοράκης 5 (1).

ΑΟ Νεοχωρίου (Παναγιώτης Τζαβάρας): Δ. Πετρόπουλος 5 (1), Ανδριανάκος, Ράδης 5, Αποστολόπουλος 6, Καρλής, Μπόγρης, Πετρόπουλος 6, Αγγελόπουλος 18 (2), Κουστένης 19, Σταυρίδης 6 (2).

Ο Φώτης Αλεξόπουλος που διακρίθηκε με την ομάδα του Απόλλωνα Τρίπολης, μίλησε στο τέλος στην κάμερα των "προπονητών της εξέδρας" :

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟ Α΄ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟ Β΄ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟ Γ΄ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟ Δ΄ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Μιλάνε με Παναρκαδικό Κοντόπουλος και Λόντος;



Μπορεί να μην συνεχίσουν στην ΑΕΚ Τρίπολης τα "καλά" στόπερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν χωρίς ομάδα. Φήμες αναφέρουν, ότι οι δύο έμπειροι αμυντικοί θα κλείσουν την καριέρα τους στον Παναρκαδικό. Οι "προπονητές της εξέδρας" σύντομα θα έχουν πληροφορίες και θα σας ενημερώσουν.