Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Έχασε η μεγάλη ομάδα μας στο μπάσκετ, νίκησαν οι δύο μικρές!



Την ήττα γνώρισε ο Αρκαδικός στην Θεσ/νικη, από τον Ερμή Λαγκαδά με 81-72.



Ο Απόλλων πήρε σημαντική νίκη με την Εράνη Φιλιατρών νικόντας  με  75-59.



Επίσης το ροζ φύλλο αγώνα πήρε και το Νεοχώρι σκορπίζοντας την Θύελλα με 77-45.

Θα ακολουθήσουν ρεπορτάζ και όπως πάντα οι αγώνες  σε βίντεο από την κάμερα των "προπονητών της εξέδρας".

Αγώνας παλαιμάχων προς τιμήν του Γιάννη Στέφα.



Σε λίγη ώρα θα γίνει αγώνας των παλαιμάχων της Κορίνθου και του ΠΑΟΚ , για να τιμήσουν την μνήμη του τερματοφύλακα Γιάννη Στέφα.


Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Κορίνθου, όπου και θα ονομαστεί «Γιάννη Στέφα» .

Ως γνωστό ο Γιάννης Στέφας, είχε υπερασπισθεί τα «δοκάρια» τόσο της Κορίνθου, όσο και του ΠΑΟΚ.

Από τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ θα δώσουν το παρών οι : Αντώνης Μαυρέας, Μαλιούφας, Αλεξανδρίδης, Γκιτσιούδης, Αντωνόπουλος, Μπορμπόκης, Αποστολίδης , Τερζανίδης και άλλοι παίκτες που είχαν παίξει στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη Στέφα.

Δυσκόλεψε η συνεργασία με τον Χάβο...

Αction Images



Βιαστήκαν να ανακοινώσουν τον Μάκη Χάβο έστω και προφορικά!  Μετά από τόσες μέρες ακόμα δεν έχει υπογράψει ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ.  Το συζητούσαμε χθες το βράδυ με ένα φίλο, που είναι «φόλα» Αστεριανός,  ότι πάει να χαλάσει η πρόσληψη του Μάκη Χάβου.
Καλά τι περιμένανε; Να λέει «yes boss?». Τι φανταζόντουσαν να δουν τον βοηθό του Νίκου Κωστένογλου;  Το παλικάρι έγινε πρώτος προπονητής στον ΠΑΟΚ, πήγε για Champions League και περιμένατε να έχει  νοοτροπία της προηγούμενης  τριετίας;
Είδε πως λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα και πως χτίζεται η μεγάλη ομάδα. Επιπλέον για να φτιάξει ένα σύνολο  που θα έχει μέλλον και δεν θα κινδυνεύσει να πέσει κατηγορία, θα πρέπει να έλθουν παίκτες που πιστεύει πως θα ταιριάξουν με την «χημεία» του.
Δεν δημιουργείται ομάδα κύριοι, με παίκτες που τους φέρνουν άλλοι, μέσω DVD και INTERNET. Αυτός που «μυρίζει» από μπάλα θα με καταλάβει.  Ας βγει ένας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο  (το έχει μελετήσει) και ας μου πει, θα δεχόταν να κάτσει σε πάγκο και να φτιάξει ομάδα χωρίς να έχει παίκτες που δεν του κάνουν;
Τέλος πάντων, θέλω να πιστεύω ότι κάνω λάθος με αυτά που προανέφερα και είναι άλλος λόγος που ίσως να μην ευδοκιμήσει το «πάντρεμα» με τον Μάκη Χάβο. (ευχόμαστε τα καλύτερα).
Αλήθεια τον Παύλο Δερμιτζάκη γιατί το έδιωξαν; Πάνω που είχε μπει στο πετσί της ομάδας, είδε τι χρειάζεται η ο Αστέρας για να ορθοποδήσει, τον «φεύγουν»; Πάλι αλλαγή προπονητή;  Συγνώμη αλλά λέγεται τσαπατσοδουλειά!  Και θα πάω κάπου μακριά, στην Αγγλία και στο Μάντζεστερ. Πόσα χρόνια είναι ο Φέργκιουσον; Πόσα; 
Α, ξέχασα αυτοί δεν  έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, είναι άμπαλοι!
Και κάτι τελευταίο. Αν χαλάσει του Χάβου( δεν είναι κακό αφού παίρνουν και προπονητές που έχουν ξανακάτσει στον πάγκο της ομάδας), να πάρουν τον Δερμιτζάκη. Προσωπική μου γνώμη. Βλέπεται τον… παρακολουθούσα όταν έκανε προπόνηση, όπως και αυτούς που πέρασαν ποιο παλιά. Είδα πως δουλεύει και πως αγαπά αυτό που κάνει. (όχι δεν είμαι μάνατζερ, αγανακτισμένος είμαι) . Και αν ξαναγυρίσει, να έλθουν και παίκτες που να μπορέσουν να κάνουν την διαφορά! Από ότι ξέρω είναι ελεύθερος ακόμα.
Ήλθε και ψάχνανε να βρουν σέντερ φορ! Στο παρά πέντε ήλθε ο Παπάζογλου, γιατί μας πούλησε ο Καπετάνος(για όσους δεν ξέρουν).
Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε να βρεθεί η λύση και να μείνει ο Χάβος , με ένα ρόστερ επιλογής του ή τέλος πάντων να έλθει ένας προπονητής κουμανταδόρος.
Να ευχηθούμε ότι φέτος , θα γυρίσουν τα χαμόγελα στην Τρίπολη.