Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Μια από τα ίδια…


Άλλη μια ήττα πρόσθεσε ο Αστέρας Τρίπολης στα φιλικά του παιχνίδια. Με μια ενδεκάδα που δεν την φανταζόταν κανένας, παρέταξε την ομάδα του ο Όσκαρ Φερνάντεζ. Πιθανόν ο Ισπανός κόουτς να θέλει να κάνει πειράματα, για να βρει τον κατάλληλο κορμό για το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι σε δύο βδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα και θα πρέπει ο Αστέρας να έχει βρει την ενδεκάδα του και τον ρυθμό του…
Περισσότερα www.arcadiaportal.gr

Λάκης Ξενοδημητρόπουλος : Η επιστροφή!




Ένα από τα ταλέντα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, που δεν είχαν την κατάληξη που θα επιθυμούσαν, είναι ο Λάκης Ξενοδημητρόπουλος.

Δεν έχει ποδόσφαιρο και μπάσκετ, έχει όμως τάβλι!



Καλοκαίρι, πολλοί βρίσκονται στις παραλίες. Μερικοί δεν πήγαν διακοπές, άλλοι πήγαν και γύρισαν.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ



Η επιθετική δυσλειτουργία είναι αυτή που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Αστέρα. Απαντες περιμένουν το σημερινό φιλικό (20:00) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη προκειμένου η ομάδα να δείξει σημάδια βελτίωσης. Το τελευταίο μισάωρο με την Καλλιθέα, όταν χρησιμοποιήθηκαν ως δίδυμο στην επίθεση ο Περόνε με τον Ματούσιακ, άφησε ενθαρρυντικά σημάδια για τον Οσκαρ Φερνάντεθ. Ωστόσο ο Αργεντινός είναι ακόμα ανέτοιμος και δεν μπορεί να αγωνιστεί για περισσότερο από ένα ημίχρονο.
Εν τω μεταξύ, αισιόδοξος ότι θα λυθεί το επιθετικό πρόβλημα του Αστέρα εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα ο νεοαποκτηθείς Χουανίτο. «Με την Καλλιθέα δεν πήγαμε καλά. όμως πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα θα βελτιωθεί. Πρέπει πάντα να είμαστε αισιόδοξοι. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποια γκολ. αυτό όμως δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Δουλεύουμε και στο σκοράρισμα, αλλά μας απασχολεί να υιοθετήσουμε ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού».

sport-day Γιώργος Θεοδωράκης