Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Φιλική ήττα του Παναρκαδικού


Ήττα γνώρισε στην έδρα του ο Παναρκαδικός. Έχασε από την ομάδα του Παννεμεατικού με 3-4. Οι γηπεδούχοι έχαναν στο ημίχρονο με 1-3 παίζοντας με μικρούς και στην επανάληψη ο Αντώνης Μαυρέας έκανε αλλαγές και το σκορ έληξε 3-4.

Περισσότερα από το παιχνίδι αργότερα…

Δείτε την κινητοποίηση των οπαδών

Τα διαρκείας πήραν παράταση.



Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που φέρνει τον Αστέρα υποψήφιο για υποβιβασμό , η διοίκηση αποφάσισε να παγώσει την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.   

Έβγαλε ανακοίνωση που λέει:

«Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι μετά τις τελευταίες αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου, αναστέλλει προσωρινά τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση της ΠΑΕ
».

Μια γροθιά ο κόσμος , η διοίκηση, προπονητές και παίκτες (VIDEO)


Η σημερινή κινητοποίηση των οπαδών του Αστέρα, έδειξε ότι υπάρχει ένα ηφαίστειο που δεν έχει εκραγεί ακόμα. Ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης έδειξε ότι είναι μια μεγάλη δύναμη, είναι ένα θηρίο που ακόμα κοιμάται.

ΣΤΑΪΚΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ                                       ΡΟΖΕΡΙΟ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ                                    ΟΣΚΑΡ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΟΡΠΙΔΑΣ                                ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΣΚΙΝΑΣ                                 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑΣ

Αναλυτικά με πολλές φωτογραφίες  :   www.arcadiaportal.gr/news/mia-grothia-o-kosmos-i-dioikisi-proponites-kai-paiktes-photos

Μεγάλη κινητοποίηση των οπαδών του Αστέρα Τρίπολης.


Έτσι και έγινε. Το είπαν και το έκαναν. Οι φίλοι του Αστέρα έδειξαν  την συμπαράστασή τους στην ομάδα. Ξεκίνησαν κομβόι από το γήπεδο του Αστέρα και πήγαν μετά από ένα «γύρο» στην πόλη στα διόδια της Νεστάνης.   Εκεί δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα και πάντα σε κόσμια πλαίσια περίμεναν την αποστολή της ομάδας.
Αναλυτικά www.arcadiaportal.gr/news/megali-kinitopoiisi-ton-opadon-tou-astera-tripolis

Απάντηση στους αναγνώστες μας


Χθες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε τον Ηρακλή, πήραν φωτιά τα τηλέφωνα και μας ρωτούσαν περισσότερες πληροφορίες.

Αναλυτικά  www.arcadiaportal.gr/news/apantisi-stous-anagnostes-mas

Η Τρίπολη κοντά στον Αστέρα





Μεγάλη κινητοποίηση κάνουν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης σήμερα το μεσημέρι. Η απόφαση που βγήκε χθες και δικαιώνει τον Ηρακλή , ένωσε τους Τριπολιτσιώτες και θα το δείξουν έμπρακτα σε λίγες ώρες.

Συνάντηση έχουν στο παρκινγκ του γηπέδου τις 12:30 και ακολούθως στις 13:30 θα βρίσκονται  στα διόδια της Νεστάνης όπου και θα συνοδέψει την αποστολή μέχρι την Τρίπολη.

Όλοι ενωμένοι κοντά στον Αστέρα Τρίπολης  να δείξουμε την δύναμή μας , για να διεκδικήσουμε την παραμονή της ομάδας στην  Super League.