Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Προπόνηση του Παναρκαδικού



Η πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα έγινε σήμερα το απόγευμα για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα.

Ο προπονητής των "πράσινων" τους "έτρεξε" πολύ , για να διώξουν το "αρνί" του Πάσχα από πάνω τους.
Αύριο το μεσημέρι θα ξαναγίνει προπόνηση, έχοντας κατά νου το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Πριν την προπόνηση , ο Μεσσήνιος κόουτς μίλησε στους παίκτες της ομάδας, για την μέχρι τώρα πορεία τους και για το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας για το  κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.

Απόφαση και προγραμματισμός!

Απόφαση και προγραμματισμός!

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να έκανε έφεση και να περιμένει την απόφαση προκειμένου να ξέρει ποιες ομάδες θα επωφεληθούν σε περίπτωση προβλήματος με αδειοδοτήσεις, όμως στην Τρίπολη και τον Αστέρα σιγά σιγά θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.




Πιο συγκεκριμένα οι Αρκάδες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης όμως από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να γίνεται ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν. Το πρώτο θέμα το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει είναι η παραμονή ή όχι του Παύλου Δερμιτζάκη.



Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και να ηγηθεί ακόμα και στην Football League όμως αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά.



Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα. Ήδη οι Κρις, Κερ και Πουλίδο είναι με το ένα πόδι έξω από την Τρίπολη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι Μπαστία, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Καρέρα, Ντεγκρά, Φυτανίδης, Λαδάκης, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Από τους παραπάνω μόνο για τον τελευταίο υπάρχει μεγάλη επιθυμία να παραμείνει.



Τέλος την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.



Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου  nova sport fm.gr