Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Γιάννης Μακρής: Είναι ευκαιρία ζωής!


Ο Γιάννης Μακρής είναι στις επιλογές του Θοδωρή Παχατουρίδη , μαζί τον Κώστα Χρήστου και τον Σπύρο Προύντζο για την Εθνική νέων της Ελλάδας.

Ο Γιάννης τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ελπίδα Τρίπολης, που έχει ακόμα το δελτίο του. Τελευταία προπονείται  στον Αστέρα Τρίπολης.

 Πως είδε την επιλογή του ο νεαρός Τριπολιτσιώτης ποδοσφαιριστής;

Μίλησε στην κάμερα των "προπονητών της εξέδρας" :




Προπόνηση έκανε ο Παναρκαδικός!



Το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού είχαν οι παίκτες του Παναρκαδικού, με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Μαυρέα.

Με την λήξη του πρωταθλήματος οι κυπελλούχοι Αρκαδίας, έδωσαν ραντεβού  δύο φορές την βδομάδα στο γήπεδο, για να τα «λένε» και να παίζουν μπάλα.

Έτσι έγινε σήμερα και στο γήπεδο βρέθηκαν πολλοί παίκτες της ομάδας , καθώς και υπό δοκιμή. Στην αρχή τους μίλησε ο Αντώνης Μαυρέας  και τους εξήγησε τον λόγο της παρουσίας τους στο γήπεδο. Τους ζήτησε  το χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στο γήπεδο, να το διασκεδάσουν κρατώντας  το φιλικό και οικογενειακό κλίμα που έχει η ομάδα.



Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός από τους παλαιούς παίκτες, καθώς και από τους νέους. Ακολούθησε το καθιερωμένο διπλό.



Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Μαυρέας θα είναι και την νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας. Απομένει μόνο η τελική συνάντηση με το νέο Δ.Σ. της ομάδας, για να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες.  


Στην εξέδρα του γηπέδου βρέθηκε ο Δημήτρης Κοσκινάς παλαιό μέλος της ομάδας και το νέο μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Τριάδης. Μαζί τους και ο πατέρας του νεαρού τερματοφύλακα Κώστα Μανωλόπουλου

Έγιναν με επιτυχία οι αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων




Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από πολλές πόλεις της Αρκαδίας, έγιναν σήμερα το πρωί στο ΔΑΚ Τρίπολης οι αγώνες στίβου των Δημοτικών Σχολείων.



Οι "προπονητές της εξέδρας" ήταν εκεί και κατέγραψαν τους αγώνες.



Δύο μικρές αθλήτριες των Δημοτικών Σχολείων η Κωνσταντίνα Αλέμη και Ελεωνόρα Νικολάου , περιμένουν την σειρά τους να αγωνισθούν.

Βίντεο από τους αγώνες:


Σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των αγώνων και δηλώσεις.


Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το All-Star Game


Συγχαρητήρια της ΕΟΚ στο Δήμο για τη διοργάνωση






Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το 1ο Πελοποννησιακό ALL-STAR GAME με τη συμμετοχή παικτών από τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (Αρκαδικός, Απόλλων Πατρών, ΑΕΚ Άργους, Ολυμπιάδα Πατρών και Κόροιβος Αμαλιάδας). 

Παράλληλα θα αγωνιστούν και μερικοί από τους κορυφαίους Πελοποννήσιους παίκτες, που αγωνίζονται στις εθνικές ομάδες και στην Α1 κατηγορία. 

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει αυτό το παιχνίδι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα του θα δοθούν εξ ολοκλήρου στο «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία αθλητική εκδήλωση, της οποίας οι επίσημες λεπτομέρειες κρατούνται ακόμη μη ανακοινώσιμες από τους διοργανωτές, καθώς θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και παρουσίες επώνυμων ανθρώπων του αθλήματος που θα κοσμήσουν τη διοργάνωση. 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του Πελοποννησιακού μπάσκετ, αφού πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο και θα έχει μεγάλη απήχηση στο φίλαθλο κοινό της ευρύτερης περιοχής. 

Από την πλευρά της, η ΕΟΚ όχι μόνο έδωσε την έγκριση της για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά με ανακοίνωση της χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Δήμου Τρίπολης και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του.  

Αναλυτικά η επιστολή-απάντηση της ΕΟΚ στο αίτημα του Δήμου έχει ως εξής: «Κύριε Δήμαρχε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας σας γνωρίζει ότι εγκρίνει το αίτημα σας για τη διεξαγωγή από το Δήμο Τρίπολης του 1ου Παμπελοποννησιακού ALL STAR GAME που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου και το θέτει υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

Χαιρετίζουμε τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της εκδήλωσης και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην οργάνωση και τη διεξαγωγή του» 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι επώνυμες παρουσίες που θα υπάρχουν εντός και εκτός παρκέ, καθώς και όλα τα event που θα γίνουν παράλληλα με την εκδήλωση. 

Στην προσπάθεια του Δήμου για τη διοργάνωση του 1ου Πελοποννησιακού  ALL-STAR GAME, έχουν βοηθήσει αρκετοί χορηγοί (επιχειρηματίες της Τρίπολης, καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας), αγκαλιάζοντας από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση αυτή, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό και παράλληλα ευαίσθητο προφίλ σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κορυφαίοι Πελοποννήσιοι ρέφερι, Χρήστος Χριστοδούλου, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Σπύρος Σπυρίδωνος.


Κάτοικος Τρίπολης για δύο χρόνια ο Θανάσης Κωστούλας

Πήρε Κωστούλα ο Αστέρας!


Την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος απέκτησε τον Θανάση Κωστούλα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο έμπειρος αμυντικός αποτέλεσε αρχικά εισήγηση του Μάκη Χάβου, με τον οποίο δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις, όμως τελικά αποκτήθηκε. 

Ο Κωστούλας σύντομα θα βρεθεί στην Τρίπολη να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τους Αρκάδες. Αυτή θα είναι και η πρώτη μεταγραφή πριν ακόμα ανακοινωθεί η προπονητής.


novasportsfm

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΘΥΕΛΛΑ 77-45

ΝΕΟΧΩΡΙ ΘΥΕΛΛΑ Β΄

ΝΕΟΧΩΡΙ ΘΥΕΛΛΑ Γ

ΝΕΟΧΩΡΙ ΘΥΕΛΛΑ Δ'