Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Την παραίτηση Μποροβήλου από την Αντιπροεδρία της Σουπερ Λιγκ ζητά η ΑΕΚ!



Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει αναρτηθεί ανακοινωση, η οποία αναφέρει ότι "χθες το απόγευμα γίναμε αποδέκτες πρόσκλησης για τακτικό συμβούλιο των μελών της Superleague την προσεχή Τρίτη 28/6 και προς έκπληξη μας, όχι για πρώτη φορά αλλά πιθανότατα για τελευταία αν δεν αλλάξουν οι ...
αντιλήψεις και η αντιμετώπιση από το σύνολο του συνεταιρισμού, ενημερωθήκαμε ότι κεντρικά θέματα συζήτησης πέρα από τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου θα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και οι βελτιώσεις γηπέδων και αγωνιστικών χώρων.
Προφανώς ο Πρόεδρος της Superleague "κωφεύει στις σειρήνες" του διασυρμού του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγνοεί επιδεικτικά την κοινή γνώμη αφορίζοντας το λαϊκό αίσθημα. Η σημερινή κρίση αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να σπάσει τα δεσμά της διαφθοράς και της βίας. Όποιος δεν συμμετάσχει στην κοινή αυτή προσπάθεια εξυγίανσης και ανοικοδόμησης του χώρου είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνει στο εξής τη μοναξιά του και θα κριθεί από το σύνολο της κοινωνίας μας τουλάχιστον ύποπτος, αν όχι συνεργός σε ένα έγκλημα κατ' εξακολούθησιν.

Κατόπιν τούτων, ζητούμε η Συνέλευση της Τρίτης να χαρακτηριστεί ως έκτακτη, να πραγματοποιηθεί παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ και να έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις πρόσφατες εξελίξεις. Σε αυτήν επιβάλλεται η δέσμευση όλων των μελών της Superleague πως θα συνδράμουν στο έργο των διωκτικών αρχών με σκοπό ο χώρος που υπηρετούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των υγιών φιλάθλων και να προσελκύσει νέους παράγοντες και επενδυτές με καθαρές θέσεις και αντιλήψεις.
Ζητάμε επίσης προς διευκόλυνση του σώματος τις παραίτησεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Superleague, αφού μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με εμπλοκή των ονομάτων τους τίθεται θέμα ηθικής τάξεως. Διαβεβαιώνουμε άπαντες πως αν δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους έως την Δευτέρα 27/6 και 24 ώρες πριν την έναρξη του συμβουλίου της Τρίτης θα αποχωρήσουμε από το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε ένα "θέατρο σκιών", κοροϊδεύοντας τους Έλληνες φιλάθλους."


www.kalimeraarkadia.blogspot.com

Νεοχώρι:Νίκησε και έπιασε κορυφή


Ένας πολύ κακός Απόλλων Τρίπολης, έχασε το αήττητό του από το Νεοχώρι με 60-47. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα, είναι τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι σίγουρα θα προβλημάτισε όσοι το παρακολούθησαν, αφού οι δύο ομάδες της Αρκαδίας δεν θύμισαν με τίποτα , αυτές που είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια.
Απλά το Νεοχώρι, μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αστοχία και νευρικότητα του Απόλλωνα και εκεί που οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με 5 πόντους, αντί να σιγουρέψουν την νίκη τους, αυτοκτόνησαν!
Σε κακή μέρα ήταν και ο  Φώτης Αλεξόπουλος, που δεν μπόρεσε να βρει το "χέρι" του και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ακολουθεί ρεπορτάζ του αγώνα και το παιχνίδι σε βίντεο

Η Φωνή των φιλάθλων



Εσείς εκφράζεται την άποψή σας, εμείς τα καταγράφουμε. Είναι η ΦΩΝΗ σας.  Ακούγεται παντού

1.     Αρχίσανε τα όργανα… Ο Θεός να βάλει το χέρι του! ( και κάποιοι άλλοι να τα… μαζέψουν)
2.     Τι λες ρε φίλε, για τον Μπάκο λένε; Δεν το πιστεύω! ( και εγώ δεν το πιστεύω φίλε, ειλικρινά !)
3.     Πάνω που λέγαμε ότι κάνουμε νέα αρχή! ( αγωνιστικά να είμαστε επιφυλακτικοί)
4.     Είδες που φώναζε ο δικηγόρος; Έχει δίκιο; ( και τα σκυλιά γαυγίζουν αδελφέ)
5.     Αν είναι πραγματικότητα την… βάψαμε! Δ΄ Εθνική μας βλέπω, με τον Παναρκαδικό! ( έχεις κάτι με τον… Παναρκαδικό;)
6.     Κακίες είναι όλα αυτά! Δεν πιστεύω να έχει ανάμιξη ο Μπάκος.  ( τα είπαμε ποιο πάνω…)
7.     Γενικό καθάρισμα!  Όλα από την αρχή, για καλύτερες μέρες. (και ποιος δεν το θέλει φίλε)
8.     Ήλθαν οι Ισπανοί; Καλά που έμαθε Ισπανικά ο Στάϊκος! (δεν λες φιλαράκο, που είναι και ο Στάϊκος! Άγαλμα να του κάνουν!)
9.     Γενικό καθάρισμα στον Αστέρα τώρα! ( μα υπάρχει…. Καθαρίστρια νομίζω)
10.     Τα ηθικά παιδιά τους… έφυγαν πριν ένα μήνα ( δεν ξέρω…)
11.    Τι θα λέει τώρα ο Φερνάντες; Πως θα αισθάνεται; ( σε… διακοπές!)
12.    Είναι και μερικοί, που τους λιβανίζουν! ( !!!;;;…)
13.    Τόσα χρόνια φωνάζει όλη η Ελλάδα για τον Μπόρο! ( ναι θυμάμαι, από τότε που ήταν διαιτητής. Είχε διακριθεί, καλός!)
14.    Άκουσα πως δεν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα! ( πιθανόν…)
15.             Παίκτες δεν θα πάρει η ομάδα;  Πάλι τα ίδια θα έχουμε , τα περσινά; (καλά που ζεις;)
16.    Τζήλος κοντά στην ΑΕΚ Τρίπολης άκουσα. ( Δεν θα αρέσει σε κάποιον μάλλον, γιατί είναι σοβαρός ο Γιώργος)
17.     Αν γίνει ο Πανκυνουρειακός, θα βγάζει μάτια! (άσε να γίνει πρώτα και βλέπουμε)
18.     Ο Καδάς περιμένει να γίνει η συγχώνευση για να αποφασίσει που θα πάει. ( ο Καλαματιανός τι λέει;)
19.     Ήμουν στην Μεγαλόπολη και έμαθα ότι 2 παίκτες της Φαλαισίας περιμένουν πως και πως την ΑΕΚ Τρίπολης! ( πολλοί περιμένουν το τζόκερ! )  
20.     Τα έχουν τα λεφτά στον Παναρκαδικό; ( γιατί δεν τους ρωτάς)
21.     Διάβασα για την Ελπίδα και τον Ορχομενό. Παρόλο τις δυσκολίες τρέχουν οι άνθρωποι. ( μπράβο τους)
22.     Τι γίνεται με τον Κυριακόπουλο, βρήκε ομάδα να κοουτσάρει;      ( φίλε θα βάλω ψήφισμα, θα δεις)
23.     Μπράβο στα κορίτσια του Αρκαδικού. Είχαν να αντιμετωπίσουν και παίκτριες, που έφεραν οι άλλες ομάδες από την Αμερική!!!     ( το έμαθα φίλε, είναι άξια τα κορίτσια και ο προπονητής)

ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΜΠΟΥΡΤΣΟΥΚΛΗ.


                      ( ΦΩΤΟ: Μπουρτζουκλή + Προπονητής Αντώνης Ψυχογιός)


Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την Ραφαηλία Μπουρτσουκλή, την Αθλήτρια του Συλλόγου Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ), που συμμετείχε στο ενωσιακό πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης νίκησε την Κρητικού από την Σπάρτη με 4-0, 4-0 και  στον δεύτερο την Κορδά από την Πάτρα με 4-0, 4-1. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την νικήτρια του τουρνουά Καμπιώτη από τη Ζάκυνθο, όπου μετά από ένα συναρπαστικό και δύσκολο αγώνα διάρκειας 2,5 ωρών (!!!) έχασε με σκόρ 7-5, 6-2.
Επόμενος στόχος μια καλή παρουσία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Πάτρα, που ξεκινά σε 2 εβδομάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω των μέχρι σήμερα καλών της επιδόσεων, έχει περάσει κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό.


Νέο φιλικό παιχνίδι του Παναρκαδικού την Δευτέρα 27/6/2011



Κανονικά έγινε η προπόνηση του Παναρκαδικού χθες το απόγευμα. Νέοι παίκτες δοκιμάστηκαν στην ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, που έδειξαν καλά στοιχεία και ο Μεσσήνιος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος.
Στην προπόνηση ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τριάδης , ο Γιώργος Συνοδινός και ο Δημήτρης Κοσκινάς που επέστρεψε από την Αθήνα.
Την Δευτέρα 27/6/2011 στις 18:00, η ομάδα της Τρίπολης θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Βλαχόπουλο Μεσσηνίας.