Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Την πρώτη ήττα γνώρισε το Νεοχώρι


Έχασε το αήττητο το Νεοχώρι από την Εράνη. Η ομάδα της Μεσσηνίας, πήρε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις ήττες με 57-51.

Την ήττα γνώρισαν οι κοπέλες του Αρκαδικού από τα Γιάννενα με 34-73.



Βαριά τα πόδια, πολύ άγχος για τα κορίτσια του Αρκαδικού, που τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους και γνώρισαν την ήττα με 34-73.

Άσχημο το ξεκίνημα από μια ομάδα που "χτυπά" την άνοδο, κάτι βέβαια που θα πρέπει να περάσει στην ιστορία και να συνεχίσουν τους αγώνες τους.

Δηλώσεις από το πάρτι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης

Ακούστε και άλλες δηλώσεις από το χθεσινό πάρτι που έγινε στο Παράλιο Άστρος.

Δημήτρης Κατσής

Γιάννης Μπόζος

Τίμος Κατσίπος-Πρόεδρος Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης

Όποιος δεν ήταν στο beach party της Δημοτικής Ραδιοφωνίας στο Παράλιο Άστρος, ΕΧΑΣΕ!!



Ένα καταπληκτικό απόγευμα πέρασαν στο Παράλιο Άστρος όσοι ήταν παρόντες. Και ήταν αρκετοί φίλοι από την Τρίπολη και από γύρω μέρη. Υπήρχε ενθουσιασμός, κέφι και μεγάλη συμμετοχή στο χορό, αφού οι κοπέλες που χόρευαν ξεσήκωναν τους θαμώνες. Μεγάλη ένταση, ξέφρενος χορός και πολλές εκπλήξεις


Ο... ναυαγοσώστης χορεύει!


Ήταν παρόντες ο Δήμαρχος της Τρίπολης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τίμος Κατσίπος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι κ.κ. Μπόζος, Βόσνος, Τζούμης, Παρασκευόπουλος, Κάρλος, Παλιογιάννης, Τασιγιαννάκης .




Εντύπωση έκανε ο Σταύρος Κουκάκης με το χορευτικό του ταλέντο! ( δεν μας έλεγες αυτά Σταύρο!!!)




Πολλές φυσιογνωμίες από τον ποδοσφαιρικό και μπασκετικό χώρο διακρίναμε, που πέρασαν και απολάμβαναν ωραίες στιγμές στο Παράλιο Άστρος.


Ο διαιτητής κ. Βεργέτης

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λόντος-Καλοπίσης

Ο Δημήτρης Κοσκολός απολαμβάνει τον ήλιο, διαβάζοντας την αθλητική του εφημερίδα



Τα χειροκροτήματα του κόσμου κέρδισε το Λάτιν συγκρότημα και βέβαια οι χορευτές.





Φωτογραφίες από το πάρτι...









Δηλώσεις του Δήμαρχου της Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και του Βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Λυκουρέντζου

Σε βίντεο οι δηλώσεις του Δήμαρχου και του βουλευτή κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ

Βίντεο από το πάρτι της Δ.Ρ. Τρίπολης

Απολαύστε σε βίντεο στιγμές διασκέδασης, που πέρασαν όσοι ήταν στο πάρτι της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης!

ΔΡΤ ΑΣΤΡΟΣ2

KOYKAKIS SHOW!

ΔΡΤ ΑΣΤΡΟΣ6

ΔΡΤ ΑΣΤΡΟΣ7

ΔΡΤ ΑΣΤΡΟΣ8

Πουλίδο:Προτιμώ την ΑΕΚ !

Πουλίδο: «Θέλω ΑΕΚ»


Ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον αποκτήσει δήλωσε στη SportDay ο Ρούμπεν Πουλίδο και δεν έκρυψε την επιθυμία να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. 

Ο μάνατζερ του Ισπανού αμυντικού ζήτησε από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να λυθεί το συμβόλαιο του, που εκπνέει του χρόνου το καλοκαίρι. Και είναι πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο, αφενός γιατί το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των Αρκάδων, αφετέρου γιατί έχει καλές σχέσεις με τη διοίκηση του συλλόγου και μεσολάβησε για την πρόσληψη του Όσκαρ Φερνάντεθ στην τεχνική ηγεσία. 

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, μίλησα πριν από τρεις ημέρες με τον μάνατζέρ μου και με ενημέρωσε γι' αυτό. Απ' όσο ξέρω, έχει μιλήσει με τον Χιμένεθ και τον είχε ενημερώσει ότι το ενδιαφέρον που υπήρχε τον χειμώνα παραμένει. Δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι υπάρχουν επαφές», δήλωσε στη «SportDay» ο 32χρονος άσος, που φέτος είχε 21 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 κίτρινες κάρτες στη Σούπερ Λίγκα, και πρόσθεσε: «Εγώ και τον Ιανουάριο ήθελα να πάω στην ΑΕΚ, αλλά δεν με άφησε ο Αστέρας, και από μία άποψη είχε δίκιο, γιατί πάλευε για την παραμονή του και δεν προλάβαινε να βρει αντικαταστάτη μου. Ωστόσο, έδειξα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι είμαι επαγγελματίας, τα έδωσα όλα για την ομάδα και ελπίζω τώρα, αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ με πρόταση, να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να διευκολύνουν την αποχώρησή μου, αφού τώρα υπάρχει χρόνος για να ψάξουν για άλλον παίκτη». 

Ο Πουλίδο, με μακρά θητεία σε Χετάφε, Σαραγόσα και Αλμερία μεταξύ άλλων, είναι σαφής για τη δική του επιθυμία. «Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτήν. Ελπίζω οι φίλαθλοι του Αστέρα να καταλαβαίνουν την επιθυμία μου. Πάντα ψάχνω το καλύτερο. Υπάρχει ενδιαφέρον και από κάποιες ομάδες στην Ισπανία, αλλά δεν παίζουν στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, παίζει στο Europa League και η συμμετοχή μου σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι το απωθημένο μου, γιατί έχω καταφέρει με δύο ομάδες μου να βγω στην Ευρώπη, αλλά έφυγα και δεν μπόρεσα να παίξω. Θα ήθελα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ και περιμένω νέα από τον μάνατζέρ μου».